ДЕШАВА СЕ...

ПОРУКА ИЗДАЈНИКУ ТАДИЋУ, КОЈИ СЕ ПОНОСИ ТИМЕ ШТО ГА СРБИ „МРЗЕ“… Србски Патриотски Покрет


Србски Патриотски Покрет

Порука Борису Тадићу

Данас 6. Јула.2011 год. је у Сарајеву изјавио „Кад год ме неко напада што спроводим овакву политику врло сАм ПОНОСАН.И кад год навијачи на стадиону вичу да треба да се убијем или призивају моју смрт,морам да кажем да сам поносан.Поносан сам ако су то навијачи који вичу „Нож жица Сребреница“ ил „Уби Србина“ кад вичу… Хрвати или Бошњаци“…
Е па гос.Тадићу У Србији вас прозивају не због Сребренице већ због политике коју водите а она је противна србским интересима,кад одете у Хрватску да се извините за злочине Срба над Хрватима а занемарујете геноцид над Србима од 41 до 45 и од 91 до 95 год. где је извршено етничко чишћење а не трудите се да се изнесе истина над Србским жртвама.Због тога вас прозивају.

Због занемаривања србских жртава у Босни и преувеличавања жртава Потурица.Због ћутања о жлочинима над Србима на Косову због 250 000 протераних и преко 150 попаљених Храмова о којима ћутите у нашим медијима и својим излагањима.

Због уништења свега што има предзнак СРБСКИ наше Цркве,Војске.Због клањања НАТО-у убицама који су бацили 40 000 кг осиромашеног уранијума на нашу земљу и око 5 000 мртвих.

Ако си за истину како кажеш дигни свој глас.Наша порука је „Боље имати часног непријатеља него поквареног пријатеја“ А ти си нам све такве довео и говориш нам да су нам они пријатељи.

Па Гос. Тадићу СПАСИ СРБИЈУ И УБИ СЕ!

Категорије:ДЕШАВА СЕ..., Мишљење