Миодраг Томић Стублински

СТУБЛИНСКИ ВАС ПОДСЕЋА НА РАЗМЕРЕ ТАДИЋЕВЕ ВЕЛЕИЗДАЈЕ! М.Т.Стублински


Miodrag Tomc- Stublinski

КАПИТУЛАЦИЈА
Ова квислиншка и марионетска власт је јуче у Уједињеним нацијама на Генералној скупштини дефинитивно потписала безусловну капитуалицију Србије. Тадић је на коленима, допузао до Брисела, примио пацке од Енглеза и Американаца па с…у га ови потом љубазно пропустили кроз европског „врућег зеца“ и натерали га да мимо знања српског народа, српског Парламента, Српске православне цркве изменом Резолуције Генералној скупштини УН, прихвати „реално стање на Косову и Метеохији“ .
 
Реално стање значи да се уважава одлука Међународног суда правде да сецесија Косова и Метохије (од стране терористичке организације УЧК и њених савезника Четвртог евроатланског фашистичког рајха ЕУ, НАТО, САД) није противправни акт и не коси се са Међународним правом.
 
 Измењена Резолуција , по вољи Европске уније, поништава , пре свега Резолуцију СБ УН 1244. Пристанак на преговоре са шиптарским терористима и НАТО окупаторима српске вековне територије, није ништа друго до закулисно признање лажне државе „Косова“. Са бандитима УЧК, сецесионистима, њиховим помагачима, окупаторима српске државне територије се не преговара. Преговара се једино са легално и легитимно признатом државом чланицом Уједињених нација. Лажна држава „Косова“ то није, нити ће икада бити уколико на то не пристану српски квислинзи и марионете.А дефинитивно су пристали и мучки противуставно почели да потписују институционално признавање лажне мафијашке државе „Косова“.
 
Данас је сасвим јасно и отворено Европа и Америка дала читавом свету на знање да је српско политичко руководство капитулирало пред уценама Европске уније и Америке и да су потписивањем докумената признали „Реално стање на Косову и Метохији“ што у скривеним реченицама гласи ПРИЗНАЊЕ! или Капитулација свеједно! Следећи корак ЕУ и САД је да, нама и свету дају на знање да понижавању Србије неће бити краја.
 
Поред наших квислинга и марионета на челу државе који више немају ни части ни достојанства, чије је патриотизам давно измерен америчким доларима, и невиђеним полтронством НАТО фашистима, узеће нам Санџак а потом и Војводину. Србија више не сме да чека. Србија мора да се пробуди пре потпуног уништења своје државе, нације, културе, језика, Цркве и историје. Србија мора да уклони са власти ову иквислиншку , марионетску власт. Ако Србија то не учини данас – сутра је неће бити!
Пре око сат времена ·

1 reply »