ДЕШАВА СЕ...

И ту се једино слажемо са њим. Закон се поштовати мора и мора бити једнак за све. Ако је Шешељ отишао у Хаг због добровољаца, онда и Вук мора ићи у Хаг због својих добровољаца. Ако је Шешељ у Хагу због ширења расне и верске мржње, онда и Вук мора бити у Хагу због истог дела, тачније, због претњи да ће “Свака рука која подигне било чији барјак осим српског бити одсечена“…


СУПТИЛНО И БЕЗ СРАМА

12 октобар 2011, ФБР- Са зида Небојше Јовића:

“Не бојим се вражјега кота, нека га је ка’ на гори листа, но се бојим зла домаћега”. Оно што су албански медији данима, стидљиво и без помпе (и сами не верујући сопственој лажи), лансирали у јавност (причу да на северу Косова не протестује народ већ криминалци који изазивају сукобе, чиме су око 40000 Срба окарактерисали као криминалце), у Србији је у готово свим медијима одјекнуло као бомба и постало тема недеље. Тема која је дигла на ноге све, медије, скупштинке одборе, политичке аналитичаре, министре, али пре свих, албански лоби у Београду!
Да смо као народ, држава и целокупна јавност само део ове енергије уложили на решење проблема Космета, данас овај проблем не би ни постојао. Најгласнији, албански лоби у Београду, не престаје да “завија” како је Косово прошлост, камен о врату Србије којег држава мора да се ослободи… Човек (?) који нема готово никаквог ни политичког, нити моралног, а поготово људског кредибилитета “пуни” српске медије последњих недеља.
Тако, Вук Драшковић каже како нас “балвани“ враћају у ’90-е, призива “Олују” која ће Србе збрисати са Косметског простора, одаје државне тајне, захтева од државе да се у име будућности, одрекне и прошлости и садашњости, да се одрекне Космета. Не тако давно је позивао, ни мало суптилно и без срама, да се промени устав Србије, те да се избрише преамбула у којој стоји да је Космет саставни део Србије, а од скора, да морамо имати своју амбасаду у Приштини чиме директно промовише независно Косово и удара на територијални интегритет Србије!
Врхунац хипокризије, ако знамо да је тај исти Вук говорио својевремено да се “никада не смемо одрећи Косова“, да “Тапија на Космет је високо, у рукама Св. Саве“  (а сада ту тапију отима из руку Св. Саве желећи да је да Тачију), и да, ако би икад изгубили Косово његов живот више не би имао смисла! С обзиром да се залаже за губитак Космета, да ли је то Вуку живот изгубио смисао? Ако јесте – шта онда чека? Не прича Вук све ово зато што воли Албанце, не! Већ искључиво да би спасио себе од Хага. Позива се Вук на европске вредности и поштовање закона.
И ту се једино слажемо са њим. Закон се поштовати мора и мора бити једнак за све. Ако је Шешељ отишао у Хаг због добровољаца, онда и Вук мора ићи у Хаг због својих добровољаца. Ако је Шешељ у Хагу због ширења расне и верске мржње, онда и Вук мора бити у Хагу због истог дела, тачније, због претњи да ће “Свака рука која подигне било чији барјак осим српског бити одсечена“. Одриче се Вук српске гарде коју је СПО формирао, одриче се и команданта гарде Ђорђа Божовића-Гишке, који је херојски дао живот бранећи свој народ од зла које га је задесило 3 године касније. Иако је том истом Гишки на сахрани управо он говорио и обратио се речима: “Гишка, брате, команданте…“ Спреман је Вук да се одрекне не само Космета данас, већ и Рашке области, Војводине, па и источне Србије сутра, ако затреба. Колико још државне територије Србија мора да се одрекне Вуче, не би ли те сачувала од Хага и откупила ти слободу???
Својевремено је дотични господин (?) рекао и: “Када вас уједе бесан пас, не подносите тужбу против пса, већ против његовог газде“. Тако да, иако је Србе на северу ујео за срце, није битан он већ његов газда који га тера да “гризе“. Јер, ако и после одавања државне тајне па још и директног напада на уставни поредак државе Србије, Вук Драшковић не буде окривљен за анти државну делатност, то онда значи да неко из “врха“ стоји иза оваквог “пробног балона“. Искрено се надам да није тако и да овај позив на противуставно сакаћење дрзаве неће проћи некажњено. Владика Раде (или како га је Вук називао “Патријарх наше свесрпске памети“) је рекао: “Свак’ је рођен за по једном ‘мрети, част и брука живе довјека“.
Ти си Вуче дефинитивно ушао у српску историју, али као највећа брука српског народа!!!

Председник СНВ-а за Кос. Митровицу – Небојша Јовић

1 reply »

  1. OVOME IMAM DODATI SAMO JEDNO. VUK DRASKOVIC JE SAM KRIV VISE NEGO SVI ZAJEDNO KOJI SU OTISLI U HAG, A JEDINI SA SETA NA SLOBIDI. OCIGLEDNO JE DA JE KAO GLAVNI SARADNIK OKUPATORA, POSTEDJEN, ALI POSLOVICA KAZE OVAKO NEKAKO. VUK IMA PRAVO NA JEDNU OVCU DA BI SE NAJEO, ALI AKO KOLJUCI REDOM UGROZI OPSTANAK STADA, SKUPE SE LOVCI I U HAJCI NA NJEGA UBIJU GA. VUK JE SRPSKO STADO OBEZGLAVIO ODAVNO I MORAO BI TO DA PLATI ZAR NE.???

    Свиђа ми се