ДЕШАВА СЕ...

ОВО ЈЕ НАШ ПОНОВЉЕНИ АПЕЛ ЗА ПОМОЋ МАЛОМ ОГЊЕНУ- ВЕЋИ ДЕО СРЕДСТАВА ЗА ЊЕГОВУ ТРАНСПЛАТАЦИЈУ КОШТАНЕ СРЖИ ЈЕ ВЕЋ ОБЕЗБЕЂЕН- ОПЕРАЦИЈА ЈЕ ЗАКАЗАНА ЗА СУТРА И НЕДОСТАЈЕ ОКО 20,000 ЕВРА- САДА СУ У ПИТАЊУ САТИ И МИНУТИ- ПОТРЕБНА ЈЕ ВАША НЕОДЛОЖНА ФИНАНСИЈСКА ПОМОЋ ДА БИ СПАСИЛИ ЖИВОТ МАЛОМ ОГЊЕНУ!!!


четвртак, 13. окт 2011, 14:36 -> 15:20 РТС 

Хитан апел за помоћ!

Огњену Гудељу, дечаку из Требиња, хитно је потребно још 24.000 евра за пресађивање коштане сржи. Операција би требало да се обави сутра у Немачкој, али је до вечерас неопходно прикупити преостали новац.

Једанаестогодишњи Огњен Гудељ из Требиња болује од ретког малигног тумора на плућима. За трансплантацију коштане сржи, односно за операцију која би сутра требало да се обави у Немачкој, неопходно је да се до вечерас сакупи још 24.000 евра. Операција кошта стотину хиљада евра.

Хитан апел за помоћ! 

Број жиро рачуна: Рајфајзен Банка, на име Мирко Џенопољац
Број рачуна: 265-854-31-205, Београд

Огњеново писмо, у којем све људе добре воље моли за помоћ, објављено је јутрос на његовом Фејсбук профилу.

„Драги људи добре воље, сви знате ко сам ја! Ја више не смем да примам ниједну блок терапију. Лекари кажу да не бих преживео то. Морам већ сутра на трансплантацију. Немци неће да почну трансплантацију док се не уплати свих 100 хиљада евра. Ја и моји родитељи немамо тај новац. Молим вас да ми помогнете и уплатите на мој рачун, од срца, колико ко може, а ја вам обећавам да ћу, кад оздравим, помагати свој болесној деци“.

Људи широм региона већ су се одазвали апелу за помоћ, а почетком године фудбалери Црвене звезде и Леотара одиграли су у Требињу пријатељску утакмицу од које је приход уплаћен у фонд за лечење Огњена Гудеља.

Број жиро рачуна

Рајфајзен Банка
на име Мирко Џенопољац
Број рачуна: 265-854-31-205
Београд

Категорије:ДЕШАВА СЕ...