ДЕШАВА СЕ...

ПО УСТАШИ МЕСИЋУ- НА БАЛКАНУ СВИ ИМАЈУ ПРАВО НА ОТЦЕПЉЕЊЕ ОСИМ СРБА!?


Стјепан Месић: После Косова нема више отцепљења

четвртак, 03 новембар 2011 19:43

САРАЈЕВО – Почасни председник Интернационалне лиге хуманиста (ИЛХ) Стјепан Месић изјавио је у Сарајеву да „БиХ има најтолерантније друштво у Европи, али да треба пуно учинити да оно профункционише“.

„Али пре свега, држава мора профункционисати. Још је остало пуно питања на која постоји одговор, а пуно би се лакше решавала када би била боља политичка ситуација“, рекао је Месић.

Он је рекао да се границе више не могу мењати и да је „осамостаљењем Косова завршена архитектура Европе“.

Месић се у Сарајеву састаје са члановима Председништва БиХ Жељком Комшићем и Бакиром Изетбеговићем. Делегација ИЛХ-а је затражила подршку Председништва БиХ за њен рад „у којем промовишу оно што је добро у БиХ“.

Чланови делегације казали су да је, на предлог чланова Интернационалне лиге хуманиста с простора бивше Југославије, за добитника Златне повеље за допринос миру и толеранцији у региону предложен турски министар спољних послова Ахмет Давутоглу.

И премијер Кантона Сарајево Фикрет Мусић састао се данас са делегацијом Интернационалне лиге хуманиста коју је предводио Месић и дао подршку раду те невладине организације.

(Бета)

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

1 reply »

  1. Почасни председник Интернационалне лиге хуманиста, КАКО ТО СМЕШНО ЗВУЧИ, ДА НИЈЕ СМЕШНО БИЛО БИ ЖАЛОСНО, ДА СЕ ЈЕДАН ФАШИСТА И ХРВАТСКИ УСТАША НАЗИВА ПРЕДСЕДНИКОМ ЛИГЕ ХУМАНИСТА!!!!

    Свиђа ми се