ДЕШАВА СЕ...

МИТРОВИЦА- ЈОШ ЈЕДАН ДАН У СРПСКОМ ГЕТУ ПОД НАТО ОКУПАЦИЈОМ…


САМО ДА БУДЕ МИРНО ДАНАС…

ФБР- КИМ Цвејић, субота, новембар 12, 2011 у 10:45 пре подне

Глас Косова и Метохије

„Косовска Митровица…

Звуци хелихоптера идаље не дају мира.Струја не стаје на по 5 минута на сваких 5,6 сати,а лаба је потпуно,па се сви боје да ће им поцркати сви апарати по кући.

Буђење је суморно,са горким укусом кад год се сетимо пострадалог Сава,па ипак ,ко и сваки човек,захвални смо Богу што су бар остали преживели,што је освануо још један дан,а ми на својим огњиштима.

Расположење према властима је све горе .Људи их псују у свакој прилици и окривљују за сваку муку и невољу.Расположење је мало боље него ових дана.Вечерас два концерта у граду.Један,нашег младог перспективног бенда Дарк Скај,који је учествовао у Рату Бендова у Сарајеву,а други је у Криму,хуманитарне природе.скупља се новац за николу из Бањске.Ако стигнете идите по мало на оба…

Све више љиди се јавља лекарима са депресијом,па су ова два догађаја врло корисна и морам рећи преко потребна.

Воде има,па нема,стандарсно.  Навикли смо на то.

Оно што краси овај град је велики број тинејџера и бебица.Изаћи у центар и видети их насмејане и окупиране својим школским обавезама ,симпатијама и враголијама,делује на многе као лек за смирење.Барикада на главном мосту стоји.смењију се грађани…виоре се српске заставе…и руска.

Данас је слава св.краљ Милутин,па ће многи и да славе.

На тв-у Шареница,не пропушта се….пијачни дан,град пун импровизованих тезгица за продају домаћих производа…

Само да буде мирна субота и данас…“

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

2 replies »

  1. samo jedna veoma BITNA sugestija – NEMOJTE KUMIM VAS BOGOM DA DECI,NJIHOVOJ LEPOTI I IGRAMA pa ni starijima DA KACITE „TEPANJA“ TIPA vrag,vragolan,vragolije. Ta ruzna navika nam je ostala iz bezboznog komunistickog vremena,ali je vreme da sve takve ruzne i gresne navike vratimi u normalu i POD OKRILJE BOZJE!!!

    Свиђа ми се

  2. Скуп подршке ће бити 17. а 26. новембар ће по свој прилици кренути аутобус са људима који желе да помогну на барикадама.

    Свиђа ми се