ЗДРАВЉЕ-ЕКОЛОГИЈА

ВАШИНГТОН – Тајни пројекат геоинжењеринга – Американци признали да постоји програм у оквиру којег се у атмосферу испуштају отровна једињења


ПАУЧИНА С НЕБА – ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ БЕЛЕ КУЋЕ

15. Новембар, 2011.
EKOLOGIJA - ALEKSIC
Бела кућа, после 16 година негирања, признала је пре два дана да постоји светски тајни програм којим се манипулише атмосфером, и то помоћу авиона који остављају дуготрајан траг, а који се, кад падне на земљу, претвара у паучину. Тиме је потврђено писање Курира из јула ове године да нас необележени авиони запрашују отровима.
Постојање тајног пројекта јавности је открио Џон П. Холрен, кога називају царем научником Беле куће. Он је признао да је атмосфера третирана баријумовим солима, алуминијум-диоксидом и другим отровним једињењима. Иако је свету открио да постоји тајни пројекат, Холрен није навео чему он тачно служи.
НАСА је пре пет година објавила да земља добија 20 одсто мање сунца него десет година раније, што би можда могло да има везе са овим пројектом.
Без обзира на то, једињења којима се третира атмосфера опасна су за људе. Курир је о необележиним авионима чији траг остаје сатима на небу много дуже него што је уобичајено, а који, кад падне на земљу, прави паучину, писао још пре четири месеца. Та појава, названа „кемтрејл“, што је енглеска кованица за хемијски и кондезациони траг, забринула је и грађане Србије. Саговорници Курира навели су тада да се паучина на земљи састоји од неке врсте нановлакана, која се чврсто каче на живе организме, док на стакло не реагују. Ветеринарка Катица Спасић испричала је тада да научници у свету запрашивање нановлакнима повезују са све већим бројем оболелих (више од 60.000) од Моргелонсове болести. Влакна буквално продиру у организам, праве мрежу и вире из рана на кожи које не зарастају, што је ветеринарка поредила с неком врстом инвазије на организам.

Алексић: Победа истине
Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић каже за Курир да је признање Беле куће најлепша вест коју је чуо последњих година, јер је његова борба за истину напокон добила смисао.
– Мене и моје колеге годинама сматрају лудацима који причају глупости, кад ето Американци потврдили да смо били у праву. Ипак, иако су признали да нас годинама запрашују отровима с неба, то вероватно није ни део онога што нам заправо раде – наводи Алексић.

*Могуће последице запрашивања по људе
* хронични умор, главобоље, губитак краткорочног памћења и концентрације, депресија, слабљење имунитета
* кашаљ, болови у грудима, крварење из носа, пецкање очију, подрхтавање очних капака
* неправилан рад срца, проблеми с крвним судовима и крвним притиском
* инфекције и иритације мокраћних и дисајних путева, алергије, астма, кожне болести, карцином

Категорије:ЗДРАВЉЕ-ЕКОЛОГИЈА

3 replies »

  1. mene samo interesuje da li će i Ministarstvo zdravlja se oglasiti povodom ove informacije i da li će išta uraditi povodom toga. I ja sam među mnogima sa 3/4 tih simptoma. kad odeš kod lekara samo urade analizu krvi i urina i proglase te zdravim i to je to.

    Свиђа ми се

  2. G-dinu Nikoli Aleksicu svaka cast. Tadic i Dacic sada bi morali da objasne stanovnistvu u Srbiji zasto su i ovu istinu sakrivali i nepravedno hapsili Aleksica! Nazalost valjano objasnjenje ce izostati, a o njihovoj odgovornosti, svesti i savesti iluzorno je i razmisljati. Koliko jos ovakvih prevara, manipulacija i lazi trebamo da dozivimo? Na ovo pitanje Srbija nema odgovor i resenje.

    Свиђа ми се