ДЕШАВА СЕ...

ОКУПАТОРИ НАПРАВИЛИ БАЛИСТИМА ВОЈСКУ А ОД ВОЈСКЕ СРБИЈЕ СЕ ПРАВЕ ВАТРОГАСЦИ КОЈИ ЋЕ ГАСИТИ ПОЖАРЕ И ВАДИТИ ЉУДЕ ИЗ НАБУЈАЛИХ РИЈЕКА!!!


Косовска „држава“ добија и војску!!!

22. 11. 2011.

Генерал КФОР-а Ерхард Древс препоручио је команди НАТО-а да Косовске безбjедоносне снаге на чијем је челу Агим Чеку добију статус „пуне оперативне способност“, а формално одобрење за ову препоруку може се очекивати у наредним месецима. Ову вијест је саопштио обраћајући се скупу поводом смене команде КБС-а у Приштини.

Тиме би непризнато Косово добило још један атрибут државности а Срби још један разлог за стријепњу, поготово због рјешавања кризе на сјеверу покрајине коју би НАТО могао да препусти бившим терористима ОВК.

Јутрос сам потписао писмо упућено команди НАТО-а извјештавајући о значајном напретку КБС-а као и препоруку да се Косовске безбједносне снаге добију статус пуне оперативне способности. Формално одобрење за ову препоруку од стране Сјеверноатлантског савјета може се очекивати у наредним мјесецима. „Могу ли да Вам честитам на изузетном успјеху?“ -рекао је генерал Древс.

Извор: Vesti online

Категорије:ДЕШАВА СЕ...