Издаја

ЗАКЛЕТВУ РАТНОМ ЗЛОЧИНЦУ ТАЧИЈУ И ЊЕГОВОЈ ОВК(КАМУФЛИРАНОЈ У РУХО „КБС“) ПОЛОЖИЛО И ОСАМ (БИВШИХ) СРБА!


Заклетву КБС положило и осморо Срба

ПРАВДА | 23. новембар 2011. | 15:26 (Садржај је прилагођен патриотским стандардима ФБР-а)

ПРИШТИНА – Лажни „косовски премијер“ и ратни злочинац Хашим Тачи изразио је уверење да ће такозване „косовске безбедносне снаге“ убрзо постати такозвана „војска Косова“ и придружити се НАТО организацији.

„КБС су достигле тражене стандарде захваљујући помоћи НАТО, САД и међународних пријатеља“, рекао је Тачи, те додао да очекује да КБС у наредној години попуне све капацитете и започну процес укључивања у НАТО алијансу.

– КБС су оснивачким документом осмишљене као цивилна организација за деловање у ванредним ситуацијама, али ће како тврди Тачи, и та платформа бити измењена, како би постале војна организација, „јер не постоји држава у свету која нема војну организацију“.

Стратегију о прерастању КБС у војну организацију подржала је и лажна „косовска председница“ Атифете Јахјага, која је на церемонији уприличеној у њену част у такозваној „команди КБС-а“ у бившој касарни ЈНА „Косовски јунаци“ у Приштини, изјавила да терористички КБС чине млади, одани такозваном „независном Косову“ и одлучни да терористички КБС као „војна организација“ постану саставни део НАТО.

Јахјага је најавила да јачањем терористичком КБС и њиховом трансформацијом у „војну организацију“, „Косово“ достиже циљ да постане део Партнерства за мир са пуноправним чланством у НАТО, као најмоћнијој светској војној организацији. Њеним указом Сулејман Селими је постављен за такозваног „врховног команданта“ терористичке КБС, док је за његовог заменика именован Кадри Кастрати, такође један од оснивача и вођа терористичке војске Косова.

– С њиховим именовањем терористички КБС ће наставити да граде нову визију лажне „републике Косово“, са стабилном и јасном улогом „оружаних снага“, а све зарад боље будућности грађана „Косова“ – казала је после извршене смотре лажне гарде терористичког КБС-а Јахјага, закључујући да је ова „војна организација“ отелотворење сна свих сепаратистичких шиптара на „Косову“.

Према званичним подацима, у терористички КБС су укључене јединице свих родова почев од авијације (која још није опремљена авионима, али ће ускоро добити балоне), преко терористичке пешадије, лажних инжењераца и такозваних јединица за уништавање експлозивних направа (и свега што није шиптарско), до јединица за хитне терористичке акције у случају демонстрација и сузбијања деловања српских патриотских група. У саставу терористичког КБС је осморо бивших Срба- садашњих шиптарских потурица, али од близу 2.500 укупног броја лажних официра и подофицира, ниједан бивши Србин није на некој од командних функција, ако се у то не рачунају појединци који обављају такозване „десетарске или разводничке“ дужности.

Н. Зејак

1 reply »

  1. Од руке им ништа не родило, крстом им се ништа не крстило. Сјеме им се дабогда затрло. То нису Срби, то су погани, за њих је Бранковић херој.

    Свиђа ми се