ДЕШАВА СЕ...

СКАНДАЛОЗНО: ИЗДАЈНИЧКА СРПСКА ВЛАДА ОСУЂУЈЕ И СРБЕ И КФОР ОКУПАТОРЕ, ЗАЈЕДНО- ЗА СИНОЋНУ БРУТАЛНУ И НИЧИМ ИСПРОВОЦИРАНУ ОРУЖАНУ АГРЕСИЈУ НАТО ФАШИСТА НА ГОЛОРУК СРПСКИ НАРОД НА КиМ!?


Четвртак, 24.11.2011.

Влада осудила инцидент код Дудиног крша

Vlada osudila incident kod Dudinog kršaБЕОГРАД, 24. новембра 2011. (Бета) – Влада Србије најоштрије је осудила инцидент на барикади код Дудиног крша у коме је повредјено више десетина градјана и припадника Кфора и инсистира да се проблеми решавају договором, изјавио је у четвртак директор владине Канцеларије за односе са медијима Миливоје Михајловић.

„Влада Србије позива медјународне мисије на Косову, посебно припаднике Кфора, да обезбеде и заштите становништво“, рекао је Михајловић на конференцији за новинаре након седнице Владе.

Влада је, такодје, позвала локално становништво и Кфор да не примењују силу и да избегавају провокације и инциденте, казао је он.

„Влада инсистира да се проблеми решавају договором и да се обезбеди нормалан живот градјана и нормално функционисање Кфора“, казао је Михајловић.

Он је рекао да Влада Србије ни на који начин, што значи ни дијалогом, не учествује у промоцији и заокруживању независности Косова.