ДЕШАВА СЕ...

РУСКО ДРЖАВЉАНСТВО СПРЈЕЧАВА ИСЛАМИЗАЦИЈУ СРБА НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ!!!


РУСКО ДРЖАВЉАНСТВО ЗАШТИТА ОД ИСЛАМИЗАЦИЈЕ СРБА НА КОСМЕТУ!!!

26. 11. 2011.

Потписивање петиције за добијање српско –руског држављанства траје већ неколико мјесеци у свим срединама на сјеверу Космета.

До сада је Руској амбасади у Београду предато 21 733 потписа а са потписивањем се наставило и у последњих мјесец дана када је прикупљено око 50 000 потписа , рекао је један од иницијатора захтева за двојним држављанством , предсjедник покрета „Стара Србија“ из Лешка, Златибор Ђорђевић.

-То раде наши волонтери , добровољно у слободном времену , иду од куће до куће, код комшија и пријатеља јер је захладњело и не може се напољу, рекао је Ђорђевић. На штампаном формулару потписници уписују име и презиме, мјесто пребивалишта и матични број а даје им се на увид и пропратно писмо у коме је објашњено зашто се тражи помоћ од Руске Федерације, додаје Ђорђевић.

– Незадовољни смо током преговора у Бриселу јер ако се зврше као што су почели биће то крај Србима на Косову и Метохији а двојно држављанство спријечило би и све агресивнију исламизацију Срба на Косову , истиче Ђорђевић.

Он објашњава да тзв. косовске институције уцјењују углавном старе и сиромашне грађане да изваде њихова лична докумемта и да постану тзв. косовари, како би остварили право на пензије или друга социјална давања од по 45 евра. Све се то догађа пред очима међународне заједнице и Европе али и наше државе и Владе , каже он.

-Ми не тражимо да Русија ратује са Америком због Срба на Косову . Довољно је да нас она заступа на политичком плану, да нас брани само истином и ако се аргументима и истином суоче ове двије свјетске силе, Русија ће извојевати убједљиву побједу, сматра Златибор Ђорђевић. Он појашњава да је „хуманитарна катастрофа измишљена како би западне силе приграбиле рудно и друго богатство којим располаже Косово и Метохија“.

 

 

Извор: ТВ Мост

Категорије:ДЕШАВА СЕ...