ДЕШАВА СЕ...

НЕБОЈША ЈОВИЋ: ИЗЈАВА БОРИСА ТАДИЋА ЈЕ ПОРУКА СРБИМА НА СЈЕВЕРУ КиМ ДА ПРИХВАТЕ ТЗВ. НЕЗАВИСНО КОСОВО!!!


Небојша Јовић: Предсједникова изјава је лицемјерна!!!

29. 11. 2011.

Изјава предсједника Бориса Тадића да се прекину блокаде путева у ствари је порука Србима који живе на сјеверу КиМ да прихвате независно Косово и албанске институције ради европске будућности, каже Небојша Јовић.
Члан Српског националног вијећа (СНВ) сјеверног КИМ Небојша Јовић у изјави за Радио КИМ је оцијенио да је изјава предсједника Тадића лицемерна.

“Послије оволико времена лицемјерно је да Борис Тадић каже да барикаде треба уклонити. Још увијек, колико год то неко хтео да призна или не, ми смо грађани Републике Србије а оно што је најмање што Тадић мора да учини јесте да дође и суочи се са народом на барикадама”, казао је Јовић.

Предсједник Србије Борис Тадић позвао је представнике КФОР – а да не покрећу акције уклањања барикада а политичке представнике Срба на сјеверу Косова да учине све како би се прекинуле блокаде путева.

Барикаде на сјеверу Косова, према речима Тадића, додатно провоцирају акције КФОР – а због чега су се сви нашли „у зачараном кругу“ из кога нема излаза и у којем само екстремисти имају корист.

Извор: Радио КиМ