Балкан

СОЊА БИСЕРКО „У ИМЕ БЕОГРАДА“ ШИРИ АНТИСРПСКУ ПРОПАГАНДУ ШИРОМ БАЛКАНА…


Рајко Васић: Соња Бисерко је копир апарат лажи о Србима и Републици Српској

понедељак, 12 децембар 2011 12:51

БАЊАЛУКА – Извршни секретар Савеза независних социјалдемократа Рајко Васић поручио је да „ни један Београд нема шапу над Републиком Српском, није је имао ни Милошевић, па неће ни Соња Бисерко“.

„Соња Бисерко је само копир апарат сарајевских и интернационалних лажи о Србима и Републици Српској. Република Српска није настала чињеницом да је Слободан Милошевић био у Дејтону и потписао споразум, нити је настала због поделе Косова, него вољом српског народа који је овде, у Босни и Херцеговини и настао и остао. Срби и Република Српска не уздају се ни у какве халуцинације и комбинације деструктора српског националног бића, попут Бисеркове, већ се уздају у свој дејтонски уставни положај и гаранцију великих сила дату Дејтонским мировним споразумом. Ни један Београд нема шапу над Републиком Српском, није је имао ни Милошевић, па неће ни Бисерко и сличне слуганске протуве и бабска паметала“.

Подсетимо, председница београдског Хелсиншког комитета Соња Бисерко је у интервјуу за РСЕ рекла да се „подела Босне“ сматра највећом победом Србије у последњух 20 година и да је север Косова инструмент за ту поделу те је захтевала да Србија одустане од Републике Српске.

(Курир)

2 replies »