ДЕШАВА СЕ...

ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР ДСС ЗА ВОЈВОДИНУ: ПАЈТИЋЕВА ВЛАСТ БИ СЕ РАДИ УЛАСКА У ЕУ ОДРЕКЛА СРБИЈЕ!


Јованов: Опасно удаљавање Војводине од Србије!

19. 12. 2011.

Покрајински одбор ДСС-а за Војводину сматра да изјава Шандора Егерешија, председника Скупштине Војводине, да је покрајина посебно погођена одлагањем кандидатуре и да државна политика мора да буде још више привржена безусловном уласку у ЕУ представља захтев власти Бојана Пајтића да се зарад ЕУ одрекнемо КиМ, рекао је Миленко Јованов, портпарол тог одбора.

– Ово је и најава да би се Пајтићева власт, зарад уласка у ЕУ, одрекла и саме Србије, уз већ виђене изговоре како би Војводина одвојена од Србије могла много брже да напредује ка ЕУ, или да Војводина више не сме да буде „талац“ Београда. С друге стране, права истина је да је Војводина, као и сви грађани који у њој живе, данас највише погођена неспособном, корумпираном и бахатом покрајинском влашћу, која није урадила ништа да грађанима живот учини бољим. Али, урадили су много на личном богаћењу челника те власти, као и у намери да од Војводине створе државу у држави – каже Јованов за „Правду“.

Јованов је додао да је због те опасне политике удаљавања Војводине од Србије, као и због очајне економске ситуације у коју је, како је рекао, режим довео грађане, преко потребно да се хитно распишу избори на свим нивоима.

 

 

Извор: Правда

Категорије:ДЕШАВА СЕ...