Видео

ВАН ПАМЕТИ, ДОКЛЕ ВИШЕ!? ТОМ КРУЗ У ФИЛМУ „НЕМОГУЋА МИСИЈА 4“: УБИЈАО САМ СРБЕ КАО МУВЕ!?


ТОМ КРУЗ У НОВОМ ХОЛИВУДСКОМ ХИТУ КАЖЕ: УБИЈАО САМ СРБЕ КАО МУВЕ (!?!)

20. Децембар, 2011.
У четвртом наставку филма „Немогућа мисија“ главни глумац послао поруку да је пожељно убијати Србе!

TOM KRUZ

БЕОГРАД – Докле више?!
Холивудском низу филмова у којем су Срби главни негативци придружио се и најновијих хит Тома Круза „Немогућа мисија 4“, који се од пре неки дан приказује у београдским биоскопима. Круз је, међутим, отишао за корак даље од свих, поручујући кроз циничан осмех како је нормално и пожељно убијати Србе!

У једној од последњих секвенци филма, у дијалогу са својим филмским партнером, Том Круз у лику агента Итана Ханта мртав хладан прави паралелу између Срба и мува. Упитан због чега је убио шест Срба у покушају да инсценира смрт своје жене, Круз (Итан Хант) одговара: „Тако сам убио две муве једним ударцем!“
Тиме је, заправо, хтео да каже како је с једне стране заштитио своју жену од прогона, фингирајући њену смрт, а истовремено убио шест Срба, што је у његовој интерпретацији звучало као добродошло?!

Филм „Немогућа мисија 4“ и иначе има Србе у већ уобичајеној улози терориста, што готово више никог и не изненађује. Међутим, то не може да се каже и за описану сцену, која посетиоце београдских биоскопа видно шокира и чини огорченим.
Осим што тумачи главну улогу у овом филму, Круз је и продуцент, што значи да је и те како могао да утиче на садржину изговорених реплика, попут ове скандалозне.

Иначе, окосницу „Немогуће мисије 4“ чини заплет у којем је главни јунак Итан Хант окривљен за терористички напад на Кремљ и, одбачен од својих „послодаваца“, покушава да спере љагу са свог имена. А у таквом сценарију зли Срби увек послуже…

ИЗВОР: Курир