ДЕШАВА СЕ...

ФРАУ ФИРЕР ОКОМ А БОЋО СКОКОМ!!!


Меркелова наредила хапшење!!!

21. 12. 2011.

Немачка канцеларка Ангела Меркел, током посете Косову, на састанку са шефом Еулекса Гзавијеом де Марњаком, затражила је да Еулекс хитно проследи комплетну документацију МУП-у Србије, на основу које је расписана потерница за шесторицом Срба осумњичених за убиство припадника РОСУ, и документацију на основу које су браћа Звонко и Жарко Веселиновић идентификовани као вође криминалне групе одговорне за паљење Јариња и напад на припаднике Кфора у Јагњеници, наводи извор „Правде“ близак Еулексу.

Сам Де Марњак је инсистирао да хапшење Веселиновића буде препуштено српској полицији. У прилог наводима наших извора иде и тврдња блиских пријатеља бизнисмена са севера Косова, који наводе да је његово хапшење унапред договорено.

– Браћа Веселиновић су ухапшена на скијању на Копаонику. Звонко је намеравао да оде у лов и није имао никаквих мотива да се крије – наводи један од блиских пријатеља Звонка Веселиновића.

Како даље наводе наши извори, Меркелова је нагласила да ће се српске институције постепено угасити и да само треба пресећи изворе њиховог финансирања.

– Меркелова се сагласила са проценом да ће се хапшењем Веселиновића, „највећег финансијера паралелних структура на северу Косова“, пресећи токови новца. На тај начин створиће се услови да се тамошњи Срби одрекну паралелних структура и прихвате сарадњу са Приштином, која је само на име наводног развоја цивилног друштва у општинама на северу Косова издвојила више од пет милиона евра – каже наш извор.

 

 

 

 

Извор: Правда

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

1 reply »

  1. Фашистичка ружна њушко, врати се у своју Немачку која је никла на туђој крви и туђем злату, па се сада дичите привредом, ти би сада да хараш по ко зна који пут на овим просторима, да кренеш стопама прађедова!
    Е, па ни овај пут неће моћи! Ни твој Тадић ти неће помоћи, јер он није Србија!

    Свиђа ми се