АУТОРИ

ПОКУШАЈ ДРЖАВНОГ УДАРА? КРЕНУЛА ПОБУНА ПРОТИВ ДИКТАТОРА? ИЛИ ЈЕ САМО У ПИТАЊУ ОБИЧНА „КРАЂА БЕНЗИНА“- КАКО НАВОДЕ РЕЖИМСКИ ИЗВОРИ!?


ГОТОВ ЈЕ!?

четвртак, 22. дец 2011, ФБР

Акција ВБА, Војне полиције и Тужилаштва за организовани криминал!

13:36 ФБР, Блиц: Министарство одбране саопштило је да су ухапшени Зоран Ђондовић, заставник, и Далибор Марић, старији водник, који су осумњичени да су, користећи службени положај руководиоца, отуђили већу количину горива из складишта. Они су са цивилима Миланом Радошевићем и његовим сином Миљаном, из Прокупља, као подстрекачима, и уз помоћ осумњичених припадника чуварске службе Срђана Арсића, Горана Ценића, Дејана Вучетића, Драгана Стојановића, Небојше Вељовића, Славише Маринковића, Дејана Миленковића и Љубише Станисављевића, организовали крађу горива у складишту у дужем временском периоду.
После привођења, извршен је претрес и одузимање предмета од осумњичених лица и одређено им је 48-часовно полицијско задржавање. Уз кривичну пријаву, биће предати истражном судији Вишег суда у Прокупљу.

08:40, ФБР- Како сазнајемо из Блица и других извора, наводно се ради о „крађи горива“ из војног складишта „Умац“ код Прокупља. Ови извори наводе да је ухапшено 12 лица, од тога 10 војних лица и 2 цивила… Оно што одудара из ове „назови“ црне хронике, је степен медијске покривености, као и укључивање Тужилаштва за организовани криминал из Београда.. По нама ове све наводе из режимских и прорежимских медија треба узети са резервом, док не сазнамо нешто више из „неутралних“ извора… (фбр редакција)

Истовремено Фонет јавља о превртању војног возила у Копненој зони безбедности на југу, и тешким повредама више војника!? Чудне неке коинциденције- изгледа нам је војска ноћас била изузетно „активна“…

08:14, Фонет- Петорица војника повређена су када се теренско возило „пингауер“, у коме су се налазили на повратку из базе Вршка чука код Бујановца, склизнуло с пута.Возило се преврнуло због клизавог пута Како ФоНет сазнаје у Здравственом центру у Врању, двојица су због прелома упућени у нишку Војну болницу док је тројици помоћ указана у врањском Здравственом центру. До саобраћајне несреће је дошло због клизавог пута који води до базе која се налази у Копненој зони безбедности.

08:06 РТС- Како РТС сазнаје, у току је акција ВБА и Војне полиције на сузбијању злоупотребе службеног положаја приликом које је приведено више припадника Војске Србије и цивилних лица.

У току је акција Војно безбедносне агенције и Војне полиције на сузбијању злоупотребе службеног положја приликом које је приведено више припадника Војске Србије и цивилних лица, сазнаје РТС.
affiliate_link

8 replies »

 1. Ja mislim da je ova po onoj boli me zub stavi bibera u oko. Medijeski ova vjest skreće pažnju sa glavnih udarnih tema: Barikade,Kapittulantska i udvorička politika političara na vlasi, nezaposlenost i sunovrat ekonomije,dugovi i sl. Baš ti koji hapse su najveće lopine i to se u vojsci njeguje na način ako si lopina onda moraš da izdavaš i radiš prljave stvari u interesu Bia ili ćemo izneti prljavi veš . Mislim da je ovo samo dio ledene sante.
  .

  Свиђа ми се

 2. Значи тадић хапси Србе! Неки Србин је мазнуо цистерну горива,а кад издаш народ и устав Србије добијеш медаљу.

  ТО СРБИЈО СУРВАЈ СЕ У АМБИС ШТО ПРЕ!

  Свиђа ми се

 3. И ко то све може да хапси по Србији,ко влада Србијом,ко живи у Србији,чија је Србија од Призрена до Суботице?! Колико знам Србија нема војску,има плаћенике који раде за власт,као и све остале агенције(БИА,УБОПОК) а војска је потплаћена то зна цео народ.
  ЗАТО ПИТАЊЕ КО КОГА ХАПСИ?! А МИЛИЦИЈА ШТРАЈКУЈЕ !?
  КОЈИ ЈЕ МРАК У СРБИЈИ ЉУДИ 24 САТА ДНЕВНО!!!

  Свиђа ми се

 4. И треба да буде попут побуна и то сав народ на улице и ко шта има секиту . вилу , будак , куку и мотику па удри да се запамти за сва времена ,да Србија и српски народ немају алтренативу и да се то мора заштитити и сачувати!

  Свиђа ми се