ДЕШАВА СЕ...

СКАНДАЛ- КРИВОКАПИЋЕВ ТЕРОРИСТА: ТРЕБАЛО ЈЕ УБИТИ ТАДИЋА, ДОДИКА И ПАТРИЈАРХА!


За ФБР припремила: Biljana Dikovic

СКАНДАЛ- КРИВОКАПИЋЕВ ТЕРОРИСТА: ТРЕБАЛО ЈЕ УБИТИ ТАДИЋА, ДОДИКА И ПАТРИЈАРХА!

15. Јануар, 2012 (Курир)
Саветник председника Скупштине Црне Горе Андреј Николаидис жали што динамит и пушке нису употребљени на прослави 20 година Републике Српске у Бањалуци БЕОГРАД – Болесно!
Председника Скупштине Црне Горе Ранка Кривокапића саветује човек који се јавно залаже за тероризам! Реч је о књижевнику Андреју Николаидису, који се на једном подгоричком порталу бавио прославом 20 година РС и арсеналом оружја који је пронађен у дворани Борик, и у том контексту изразио жаљење што то оружје није и употребљено?!
– Цивилизацијски искорак био би и да је Боле (Божидар Станишљевић) употребио динамит и пушке које је сакрио у дворани у којој су главари, духовници и уметници прослављали двадесетогодишњицу постојања РС – написао је Николаидис у тексту препуном отрова на рачун Србије и РС, коју назива “одвратном геноцидном творевином”.
С друге стране, председник РС Милорад Додик за Курир није крио запрепашћење овим наводима, које је први пут чуо од нас. – Изван здравог разума је дати било какав уљудан коментар на тако монструозне речи. У суштини, то је безначајан човек, који на овај начин жели да скрене пажњу на себе. А то призивање употребе оружја довољно говори и о ономе кога он саветује и представља – каже Додик.
На примедбу да је Николаидис недавно добио европску награду за књижевност, Додик без пардона одговара: – Напишите слободно: Јебем му књижевност! Да у овом случају има посла за надлежне државне органе, мисли и председник УО Матице српске у Црној Гори Владимир Божовић. – Ствар је тим озбиљнија што је реч о саветнику председника парламента. Он је државни функционер и ово је државно протежирање тероризма. Отворено и јасно је поручио да би у случају успеха тог терористичког акта то био цивилизацијски искорак – подвлачи Божовић.
Нико из СПЦ јуче није желео да се оглашава по овом питању. Ћутање његовог шефа Ранка Кривокапића, који се није оградио од терористички интониране изјаве свог саветника, говори више од речи.
Кустурица: Он је подгорички талибан, тужићу га опет! Редитељ Емир Кустурица, који је Андреја Николаидиса пре две године добио на суду за клевету, за Курир каже да је ова тврдња “терористички поклич”. – Николаидис је подгорички талибан. Он позива да се активира тероризам на Балкану и то му не треба дозволити. А то није поклич само да се убије Србин, већ било ко. Поново ћу да га тужим – поручује Кустурица и подсећа да је по његовој тужби пресуђено да Никоалидис плати 12.000 евра за незбринуту децу у Бијелој. Николаидис: Јуче Рашо, данас Додик
У свом тексту, Николаидис главног кривца за све види у Београду, одакле се данас, како каже, управља Додиком, као што се јуче управљало Караџићем. “За воланом машине данас је Додик, јуче је био Рашо, а сутра ће бити неко други. Машина је, међутим, склопљена и програмирана у Београду, одакле се њом и управља. Република Српска никада није била, нити ће то бити, аутономни пројекат босанских Срба. Она је дио пројекта српске националистичке елите, која је жива, здрава, неразмонтирана, на власти, и више него оперативна – у пуном погону”, пише Николаидис. Република Српска је геноцидна творевина Андреј Николаидис је поручио да је његов ауторски текст “осуда геноцида у Босни на којем је заснована Република Српска”.
– Странка Небојше Медојевића ПЗП је као била пријатељ Бошњака, па сада од мене бране РС, у којој је извршен геноцид над тим Бошњацима – рекао је Николаидис пошто је ПЗП затражио његову смену.
Председништво: Посао за надлежне државне органе У кабинету председника Србије Бориса Тадића јуче нам је кратко речено да не желе да коментаришу Николаидисове тврдње, уз напомену да би то што је он написао требало да буде предмет интересовања надлежних органа.

affiliate_link
Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

1 reply »

  1. Ма то је само предизбони трик за Тадићевску опцију !
    А и да је то тачно односно да је то истина па само би једним ударцем убили више мува , за Додика нисам сугуран у којој је екипи , иначе и овај ПАПАтријарх и Тадићи у из исте паклене кухиње.

    Свиђа ми се