ВЕРА

Охридски пролог Владике Николаја преведен на руски! Пролог на руском за месец јун!


Превод Охридског Пролога, Светог Владике Николаја на руски – дело  сестре Рускиње, Екатерине Васиљевић која је након смрти свога супруга, Србина, остала са два сина у Москви да у славу Божију организује српске вечери, помаже и прима многе наше људе као права српска мајка.

Благодарећи нашем уреднику Радмили Војиновић, Србски ФБРепортер се прихватио свете дужности да један део овог великог труда сестре Екатерине изнесе на светлост дана. Надамо се да ћемо нашим текстовима помоћи да ово велико дело нађе свој пут до издавача и да што пре буде одштампано.  Контакт са Екатерином Васиљевић: ohridskiprolog@yandex.ru
*************************

Пролог за јун:

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

(1960 год)

Повезани текстови:  Охридски пролог Владике Николаја преведен на руски! Издавачи, јавите се!

affiliate_link

Disclosure: We are a professional review site that receives compensation from the companies whose products we review. We tested and reviewed the web hosting sites ranked here. We are independently owned and the opinions expressed here are our own.

2 replies »

    • Хвала Вам на примедби… Екатерина Васиљевић је превела ово дело Владике Николаја, вероватно не знајући за већ објављен превод. Верујемо да њен превод неће због тога бити мање вреднован, и да ће јој велики труд који је уложила око превођења овог обимног дела бити на духовну и материјалну корист!

      Свиђа ми се