БАРИКАДЕ

На барикаду на Јарињу допремљена дрва за огрев!


 На барикаду на Јарињу допремљена дрва за огрев!

У овим леденим данима и ноћима, када у овом поткопаоничком крају температура зна да се спусти на испод -20 степени, браниоци барикаде на Јарињу, проводе вишечасовна дежурства без огрева! Једина заштита од зиме им је шатор у коме је хладно као напољу!  Јариње припада општини Лепосавић и обезбеђење огрева је требало, пре свега, да буде брига те општине!

Али, хвала Богу, има оних који су се побринули да се тај велики проблем реши. Захваљујући залагању многих људи, а пре свега Небојше Јовића и Горана Лазовића, обезбеђено је допремање 10 метара дрва за огрев људи на барикади на Јарињу.
Преносимо поруку  Небојше Јовића:

„Обећао-испунио 🙂 Браћи на барикадама у међузони СТИГЛО 10 КУБИКА ДРВА, ЗА ДАН ДВА СТИЖЕ И ПАКЕТ ХРАНЕ (кажу да је за сада има довољно). Захвалио бих се Горану Лазовићу који се овога пута највише ангажовао. ПОКАЗАЛИ СМО ДА, КАДА ПОСТОЈИ ДОБРА ВОЉА,НЕМА ПРОБЛЕМА КОЈИ СЕ НЕ МОЖЕ РЕШИТИ! Можда је Општина Лепосавић могла да буде ажурнија, али… Замолио бих све оне који имају неки проблем убудуће да нам на то укажу ОДМАХ, како би на време реаговали. ПОЗДРАВ ЗА БРАЋУ НАШУ НА БАРИКАДАМА У МЕЂУЗОНИ пре свега, а НАРАВНО И НА ДРУГИМ БАРИКАДАМА!“

ФБР.