АУТОРИ

ЊЕГОВОЈ ЕКСЕЛЕНЦИЈИ АМБАСАДОРУ КОНУЗИНУ И БРАТСКОЈ РУСИЈИ СРЕЋАН „ДАН ЗАШТИТНИКА ОТАЏБИНЕ“!!!


САОПШТЕЊЕ РЕДАКЦИЈЕ ПОВОДОМ ДАНА РУСКЕ АРМИЈЕ И БОЈКОТА ПРИЈЕМА У РУСКОЈ АМБАСАДИ ОД СТРАНЕ ИЗДАЈНИЧКОГ СРПСКОГ РЕЖИМА:

23 фебруар 2012, за ФБР припремила Маја Тешић

Драга браћо и сестре! Русија данас слави Дан заштитника отаџбине – Дан руске армије. Јуче на пријем поводом празника није дошао нико од представника званичне Србије. Честитајмо им ми, обични људи, приватно, обичним мејлом.

Адресе Амбасаде Русије:

info@ambarusk.rs
consrus@ambarusk.rs
defatbg@gmail.com
sekretar@ruskidom.rs

Пошаљите честитку за празник једине војске која данас може да спасе овај свет. То је најбољи начин да им покажемо да се не слажемо са „нашим“ властима. 

9 replies »

 1. kakva Ruska armija to je bila antihristova armija,da je bila Ruska oni nebi ubijali svoj narod i nosili pentagram na celu.A i nas su zavili u crno ili bolje reci crveno.I danas ih se ne odricu i ne kaju se,cast pojedincima, nego velicaju one koji su zatirali sve sto je bilo istinoljubivo pocev od carske porodice pa do svih onih mucenika i ispovednika Hristovih do pre nekoliko godina.Nisam jos cuo da je neko od ovih koji sada vladaju ispovedio Gospoda i pozvao na pokajanje Ruski narod za sve sto je zgresio pred Bogom i svojim precima.

  Свиђа ми се

  • Горане, по теби требало би затворити врата покајању. Пошто је 150 милиона руса, како си успио сазнати да се само неколико њих покајало.

   Свиђа ми се

   • Mozda se nisam dobro izrazio iskreno mislim da je Ruski narod koji je u Crkvi najpobozniji narod mozda od svih nas pravoslavnih ali nemojmo da se zavaravamo da su oni koji vladaju Rusijom bas iskreni pravoslavci.Mozda je ovo neki put ka obnovi one Rusije i onog puta kojim su isli i gde su stali Sveti Carski Novomucenici Romanovi ali do toga izgleda ima da prodje jos vremena.Pogledaj koliko se samo crvenih zastava vijori rusijom i koliko drugih simbola satanskih ima.U vlasti sede sinovi i unuci crvenih zverova isto kao kod nas,neznam dali je neko odgovarao od onih koji su zivi i koji sede i dalje kao pocasni funkcioneri u skoro svim strankama i drzavnom aparatu,sad ih ima i u crkvama i cak medju jerarhijom i tako dalje.A i ovo sto su dozvolili internet i ostalu tehnologiju to imaju pravu evidenciju koga treba da srede cim im se ukaze prilika.Ali opet Slava Gospodu i neka bude sta ce biti mora da se ispuni Pismo samo da nas Gospod udostoji da u porebno vreme budemo na pravom mestu i da damo dobar odgovor na sudu Njegovom.AMIN.

    Свиђа ми се

 2. Браћо Руси срећан Вам Дан армије. Не дајте Сибир Западу, вашу и нашу земљу одувек. И да подсетим: Сибир је реч изведена од речи Србија, наравно, само једна од неколико које су постојале у давна времена.(Види: Милош С. МИЛОЈЕВИЋ – ОДЛОМЦИ ИСТОРИЈЕ СРБА). РАДОМИР ВЕЛИКИ

  Свиђа ми се

  • Бог благословио Русију и Србију. Светлана, замисли колико би честитих срба дошло на свечаност да су могли. Напунили би све стадионе у Русији. Пренеси поздрав Конузину.

   Свиђа ми се