Издаја

Небојша Јовић: ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОНЕ „ПОСУСТАЛЕ“


Небојша Јовић

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОНЕ „ПОСУСТАЛЕ“

Јуче смо донели (потврдили) одлуку:

 • МОРА СЕ НАСТАВИТИ ПУНИМ ИНТЕНЗИТЕТОМ са барикадама и недозвољавањем проласка свим возилима ЕУЛЕКС-а и контролом евентуалног превоза албанског особља  на административне прелазе, од стране КФОР-а!

 • ЗАБРАЊУЈЕ СЕ било какво „џентлменско“ договарање и „приватни споразуми“!

 • СВЕ ОДЛУКЕ се морају доносити уз договор све четири општине, и сви ставови морају уважавати одлуке свих скупштина на северу које обавезују на опстанак барикада као средства онемогућавања успостављања албанске државе на северу, на шта обавезује и референдум!!!

Сигурни смо да ће и преостале три општине донети идентичне одлуке.

ЗНАЧИ, СЛОЖНО И ХРАБРО ДО КРАЈА…
ЈЕР ОДАВДЕ НЕМА НАЗАД!!!

4 replies »

 1. Шестог маја, на изборима, народ ће показати своје право лице. Ако већина заокружи оне који су дигли руке од свог народа, пашћемо на испиту као људи, а кад неко није човек не заслужује да живи као човек! Бићемо кажњени, неће нас спасти себичност! Бојим се да нисмо тога свесни, затварамо очи очекујући да се ствари саме од себе реше, а идемо у пропаст, у нестајање…
  Ја нашем мученичком народу на КиМ. могу да помогнем тако што нећу гласати за издајнике, ако то нешто значи…

  Свиђа ми се

 2. Еколошки покрет Србије и Еколошки покрет Новог Сада, као база изворним еколошким организацијама Србије, у потпуности подржава ставове српског народа на Косову и Метохији које је пренео г. Небојша Јовић. Не дозволите издајничкој власти у Београду да тргује вашим животима и слободом. Браните своје природно право на живот и опстанак свим расположивим средствима, али вас ипак добронамерно подсећам, ваше право се брани у Београду, а не на барикадама на прелазу ка Косову и Метохији. Никола Алексић, аутор идеје текста захтева за двојним држављанством упућеним Руској Федерацији и предатом г. Путину 23, марта 2011. године, као и о начину одбране од издаје београдског режима и решења кризе на северу КИМ. С поштовањем, Никола Алексић

  Свиђа ми се

 3. Дали вам је потребна било каква помоћ,у било чему,Немањићи су вам на располагању .Иако су неки погазили реч Божију и издали Немањиће,Немањићи су увек спремни да за веру Божију и свој голи живот дају?С вером у Бога, .КОСОВО ЈЕ СРПСКО, ЦЕЛО!!!

  Свиђа ми се

 4. Пуна подршка нашем храбром и часном народу на КиМ. Ваљда ће се и вамо нешто освестити и дићи против окупације.

  Свиђа ми се