Злочини над Србима

Magnum crimen


Magnum crimen

24. 03. 2012. 12:00
Пише: Милан ЈОВАНОВИЋ

Плиткоумни тумачи историје коју су својевремено написали победници – жилава су сорта. Једни умиру, други се рађају пуни необјашњиве мржње према сопственом народу, кога су прогласили кривцем за сва зла, од 1914. до 1991. године.

Ти и такви тумачи изврнуте историје, зидане од чврстог антисрпског материјала, петоколонаши и пљувачи, савезнике углавном налазе међу крвницима српског народа. Као и у Другом светском рату, новокоминтерновци и неоусташе ступају у истом строју, посвећени главном задатку: затрти Српство до последњег ува, или му испрати мозак да се више нико никад не досети шта су му били преци.

Пета колона у данашњој Србији маршира на челу параде. Заузела је бусију у Народној библиотеци, одакле је несретни Сретен испаљивао плотуне похвала литерарном терористи Николаидису. Угнездила се и у понеке амбасаде по Европи, одакле позива на признање Косова.

А, у светињи сваке нације, Академији наука и уметности, чува непријатеља од правде, гура под тепих католички геноцид у Хрватској, не би да се замери следбеницима фра Сотоне Мајсторовића и узвишеног Алојзија Степинца. Не би САНУ, рече њен председник Никола Хајдин, да се трпа у дневну политику, а књига „Магнум цримен“ („Велики злочин“), која разоткрива мрачну улогу католичког клера у масовном клању, шта је друго, према тумачењу Хајдина, него дневна политика?!

Ушушкан у фотељи, први међу умним главама васколике Србије, не би да се замера. То што је шокантне, али неспорне тезе Виктора Новака уместо у међународну размену бацио на депонију историје, донеће му похвале ТАМО ГДЕ ТРЕБА. Оно што је започео Бакарић, касапећи оригинално Новаково дело, поносно је наставио његов следбеник, гле чуда, у бастиону српске памети.

Јер, кога је Меморандум ујео, тај се и „Магнум цримена“ боји.

Пета колона ради свој посао. Она је гласна, комесарски гневна и непоколебљива, њен програм је програм Коминтерне: раскомадати Србију, пошто је „великосрпски јарам“ успешно скинут са Хрвата, Словенаца и осталих Титових нација. А, да би се раскомадала, мора се изнова и изнова доказивати да не заслужује да постоји, да су јој руке крваве до лаката још од Гаврила Принципа, па до ђенерала Младића.

Зато се не сме дозволити да се са Драже скине жиг издаје и великосрпског геноцида. Зато мора да живи лаж да су усташе и четници били исти. Јер, мора се доказати да су и Срби, живи клани и недоклани, имали своје, Хитлером опчињене издајнике. Да је Дража био српски Павелић.

У супротном, оде њихова историја у пропаст.

Убачени петоколонашки елементи подмећу правди ногу где год стигну. Прекопавају ружичњаке на Ади Циганлији тобож тражећи ђенералове коске које су пси одавно разнели. На судску огласну таблу каче позив Дражи да се у року од месец дана јави са вешћу да је коначно мртав, како би могао да буде рехабилитован.

А, Драгољуб Михаиловић, непознате адресе становања, заинатио се и ћути. Има лоша искуства са комунистичким судовима, прошли пут је изгубио главу. Ко зна шта су му сад спремили, није њима веровати, јер поново је у моди да се суди искључиво Србима.

Док Хрвате и оне што халачу са турским заставама спопада пена бела и крвава, њихове речи одјекују и из уста београдских невладиних бркатих жена и ћосавих мушкараца. „Магнум цримен“, тако близак програму Коминтерне, мора да живи, јер посао још није готов.

Српство мора да нестане, а за испуњење тог циља неопходно је ђенерала држати дубоко у септичкој јами историје. И по цену новог великог злочина, геноцида над истином.

Сперемо ли љагу са Драже, скинули смо је и са себе и избили непријатељу сваки адут из руке. А, то нам, бојим се, неће дозволити.

Зарад помирења с браћом која су нас клала.

__________________
Извор: Вести

2 replies »

  1. Погледајмо ко су били председници САНУ деценијама. Погледајте њихове радње и њихово порекло. Сами тројанци. Памет, памет и памет Срби.

    Свиђа ми се