ДЕШАВА СЕ...

Дачићу, немој више да нас браниш, молим те!!!


Ивица Дачић – председник Социјалистичке партије Србије, заменик председника Владе и министар унутрашњих послова Србије:

Желим да вас обавестим да смо ми данас ухапсили Абази Хасана, 47 година из Урошевца по потерници Окружног суда у Гњилану. Такође, да су ухапшени Урсели Адем 81 годинаГњилан по потерници полицијске управе Београд, због дроге. Ако неко жели, значи… да се такмичимо у хапшењима, нема никаквих проблема…

Ово је срамно шта међународна заједница толерише од стране приштинских власти. Срамно је због тога што се хапсе људи који… што се хапсе људи који… који нису починили никакво кривично дело. Ухапшени су полицајци који раде у Врању. Ухапшени су… поштари… Данас су ухапшени представници локалних самоуправа…

Знате шта… мислим да ово поставља питање могућности даље примене свих договора који су постигнути. Значи Србија… Каква је то слобода кретања за Србе када могу очекивати… сваки Србин практично може да очекује да буде ухапшен.

Ово је већ прешло сваку… могућу… сваку могућу границу трпљења… јер је.. апсолутно… ово су отворене провокације.

Србија, наравно неће одмах реаговати онако како би можда требало, али ћемо учинити све…

Ја не могу више да спречавам полицајце да блокирају Кончуљ… јер су њихове породице у питању…

Па знате шта, кад се блокирају административни прелази… видећемо да ли може да постоји… овај… да ли може даље да… како ће да функционише… функционишу ти односи.

Уосталом, видеће они наредних дана како изгледа то… кад се уведу реципрочне мере…

(Транскрипт – ФБРепортер)

_______________________________________________________________

Коментари :

 • Срамно је што Дачићева жандармерија, уместо да брани свој народ, уставни поредак, суверенитет и интегритет земље – СПРОВОДИ на делу ИЗДАЈНИЧКИ споразум са шиптарским терористима! Затвара алтернативне путеве и утерује Србе у шиптарску квазидржаву! ЕВО РЕЗУЛТАТА СПОРАЗУМА – СЕЗОНА ЛОВА НА СРБЕ УВЕЛИКО ТРАЈЕ!!!
  И сада Дачић немушто покушава да нешто каже али добро мери сваку реч, да му не би замерили другари из владе  и представници тзв. „међународне заједнице“… Чиме прети! Реципрочним мерама! Министре, отимају и хапсе ти људе на правди Бога само зато што су Срби, а ти претиш тиме што ћеш да ухапсиш ДВА дилера дроге!!! Свака част! А можда и прелаз Кончуљ блокираш!!! Богами, опасно си се наоштрио!!! Молим те Дачићу, немој више да нас браниш!!!
  (ФБ СрбинСаКосоваИМетохије, 28. 03. 2012 18:00)
 • Је ли Дачићу, јесу ли реципрочне мере када жандармерије затвори алтернативни пут Србима са севера Косова па их тера на прелаз на коме им се лупају печати „републике косово“? Јесу ли реципрочне мере кад ти не смета хапшење Срба у Вучитрну и то оних који подржавају Владику Артемија, односно Српство и Православље? Зашто ни њихово киднаповање не смета?
  Дачићу, да ти нешто кажем, то нису РЕЦИПРОЧНЕ већ ПАРАЛЕЛНЕ мере. (Барикадер, 28. mart 2012 15:25)

1 reply »

 1. AMAN ZA AMAN LJUDI…PA OVO DJUBRE JE I OMOGUCILO SVE OVO BORISU TADICU DA NAM RADI I ZASTO VAS SAD SVE CUDI. ON VAM JE NAJGORA MOGUCA MESAVINA SVIH NADGRDJIH BIVSIH I SADASNJIH POLITICARA U OVOJ I BIVSOJ ZEMLJI A SAD MU JE JOS I MUP U OPISU POSLA.DAS SELJAKU IZ ZITORADJE MOTKU DA CUVA POLJE ON ODMA UTEPA BAR TROJICU PRVI DAN ILI OBEZBEDI PORODICU ZA SELU GODINU A OVOM BRE DALI VLAST U DRZAVI !!!! TAD POTEZ IZMEDJU DOLJEVCA I PROKUPLJA ZOVU DOBRIC I ZA TE LJUDE KAZU DA SU ZLO. KOD SE DETE PRVO NAUCI DA OGOVARA PA ONDA DA PRICA….KARIKIRAM MALO ALI STOJIM IZA SVAKE RECI , CAK STA VISE I ONI SAMI ZA SEBE TO KAZU …….

  Свиђа ми се