Љиљана Татић

АФЕРА МОБТЕЛ: Писмо председници Народне Скупштине и вд председници Републике Србије у вези пљачке државног врха Србије тешке 357 милиона и 900 хиљада евра!


Госпођо Славице Ђукић – Дејановић,
председнице Народне Скупштине и в.д. председнице Републике Србије

Не можете да кажете да нисте знали за највећу корупцију и криминал у Србији, а ради се о 357.900.000,00 евра, јер је ово копија оригиналног документа који Вам је дат још 20. октобра 2010. године, а данас је 07. април 2012. године.

Слушам и гледам изборну кампању и нисам чуо да нека партија обећава народу да ће да се обрачуна са корупцијом и криминалом, што изричито траже органи Европске уније!

Видите, у Аустрији је покренута тужилачка истрага, а у Србији све стоји од децембра 2010. године.

Изричито тражим да ме примите и о свему да разговарамо, јер сада имам доказе да се ради о корупцији и криминалу, пошто је покренута тужилачка истрага у Аустрији. Да не би било превара, ја путујем у Беч да Тужиластво за борбу против корупције детаљно упознам са корупцијом и криминалом грађана Аустрије и Млађана Динкића.

Уосталом, дајем Вам и инсерт из Утиска недеље од 20.02.2011. године у коме је Оља Бећковић рекла да је Ивица Дачић једва убедио Бориса Тадића да се не хапси Млађана Динкића и да се не иде на изборе. Снимак ове емисије није објављен на интернету, иако је то пракса ТВ Б92. Ја имам цео снимак на ЦД-у.

Пошто у Србији влада тотални медијски мрак, ја сам обезбедио да новинари у Аустрији пишу о корупцији и криминалу у Србији, наравно заједно са грађанима Аустрије. Дајем Вам текстове објављене у листовима ТРЕНД и ПРОФИЛ, као и део преписке са новинарима, који су писали о криминалним радњама милијардера Мартина Шлафа. Где су Вама новинари из Србије, која је оштећена за 357.900.000,00 евра!

Очекујем хитан позив на разговор, јер ћу у супротном документа да доставим свим владама земаља Европске уније, САД, Руске Федерације и Кине. То ће сигурно да онемогући да Србија добије датум почетка разговора, јер је у питању најважније поглавље 23.

Ви ћете да сносите одговорност, а не ја, јер ја сада после покретања тужилачке истраге у Аустрији, имам доказе!

С поштовањем,
Тихомир Живановић

доказ о исплати 357 900 000,00 ЕУР

повезани чланци:

10 replies »

 1. Све ми ово личи на предизборну кампању у којој се сада Председница Скупш.тине Србије сетила да покрене истрагу против лоповске власти која је Србију толико очерупала, да капацитети у затворима били би попуњени. Шта је Скупстина Србије чекала две године, а сад се обраћа једној страној држави да реши проблем који неможе да реси цела Европа. Какве везе има државни тужилац Аустрије са криминалом у Србији, и ко је овластио тужиоца да се меша у послове друге државе. Све су ово приче за доконе србе који немају чиме да се баве,већ да се замлаћују стварима која не може да реши ниједна власт. Од 1990 год до данас нико није одговарао за опште урушавање државе Србије. Па ко је доносио законе о Правосудју о јавним набавкама о условима приваризације земље и јавних ресурса.

  Свиђа ми се

  • Није се председница сетила да покрене истрагу већ је је ћутала иако је била обавештена две године раније.Сада када је то учинило аустријско тужилаштво на основу докумената које је доставио господин Живановић поставља се питање одговорности наше владе која је упорно ћутала. аусрија испитује корупцију своја три држављана а стицај је околности да се та корупција веома тиче грађане Србије јер је највиши државни врх умешан

   Свиђа ми се

  • Хвала Милоше, добро сте приметили 🙂 Исправили смо.
   Срећом приложен је и документ из кога се види о коликом износу је реч.

   Поздрав у име редакције Србског ФБРепортера

   Свиђа ми се