ДЕШАВА СЕ...

ШИПТАРИ НАПАДАЈУ СВЕ „НЕАЛБАНЦЕ“ КОЈИХ СЕ ДОЧЕПАЈУ!


12.04.2012 22:03 танјуг

Два човека нападнута у Пећи


ПЕЋ – Портпарол „косовске полиције“ Дзеват Ибра изјавио је да су претходне ноћи и данас у Пећи нападнути држављанин Црне Горе Жарко Бошковић и Бошњак Емил Лечина из села Витомирица надомак Пећи и да је „полиција“ у вези с тим нападима ухапсила две особе, а за још неколицином трага.

Ибра је у изјави Танјугу рекао да је синоћ у Пећи нападнут Бошковић, који је у пећкој болници под заштитом „полиције“, а данас је нападнут Лечина, који је због озбиљне повреде ока пребачен у приштинску болницу. Две особе осумњичене за напад на Бошковића су приведене и одређен им је притвор од 48 сати, док „полиција“ трага за нападачима на Лечину, рекао је Ибра додајући да је питање тренутка када ће и они бити приведени с обзиром на то да полиција зна регистарски број возила који су користили нападачи.

По речима „полицијског портпарола“, Бошковића су у једној пећкој каФани синоћ напали људи с којима је седео за столом и разговарао о купопродаји. „Према инФормацијама са којима располажемо, један од осумњичених је током разговора почео да удара Бошковића. Полиција је синоћ ухапсила једног, а данас и другог осумњиченог за напад и они се налазе у притвору у Пећи“, прецизирао је Ибра.

Према његовим речима, Лечина се данас довезао у Пећ аутомобилом с новосадским регистарским таблицама, након чега су му пришла двојица људи а када је отворио прозор на аутомобилу ударили га у око. Истрага о овим инцидентима је у току.

*************

Повређени Личина мора хитно у београдски КБЦ

13.04.2012 | 11:29

Емили Личина из Новог Сада који је претучен у центру Пећи синоћ је оперисан у приштинској болници. Његово стање је лоше и неопходно је да се транспортује за Београд, изјавио је КИМ радију његов брат Емин.

„Синоћ су му оперисали лево око. Лекари су рекли да готово не постоје шансе да на том оку поново види, јер је од ударца испуцала мрежњача. Он је јуче хитно пребачен из пећке у приштинску болницу. На операцију се чекало од 18х до поноћи, када је оперисан. Доктори су нам отворено рекли да за њега овде нема наде и да треба да иде негде даље“, казао је Личина.

Личина је додао да је током јутра контактирао Дом здравља у Грачаници које је обезбедило возило хитне помоћи како би његов тешко повређени брат био пребачен у Београд.

Портпарол полиције за пећки регион Џавит Ибрај КИМ радију је казао да је истрага у току, али да мотиви напада нису познати, као и то да нико није ухапшен.

Он је додао да су у Пећи ухапшене две особе које су у кафићу „Кастрати“ у ноћи измећу среде и четвртка претукле Жарка Бошковића.