Видео

ALEX JONES: Анђелина Џоли, УН, НАТО – име за ГЕНОЦИД над целим светом под паролом ХУМАНИТАРНА ИНТЕРВЕНЦИЈА!


KONY 2012 је обична обмана! Проучавао сам га 5 дана, и тај филм је обична ратна пропаганда… која пропагира Западу хуманитарни рат по целој Африци… 

Баш као што смо видели у Либији… Земља у пламену, најмање 40.000 мртвих, етничко чишћење црнаца Либијаца… Вратићу се на то за тренутак.

18.04.2012. за ФБР приредила Б.Диковић

ОВО ЈЕ РЕЧ НОВИНАРА АЛЕКСА ЏОУНСА О РАТНИМ ИНТЕРВЕНЦИЈАМА У ЦЕЛОМ СВЕТУ КОЈЕ СУ УСТВАРИ ГЕНОЦИД НАД НАРОДИМА У РАЗНИМ ЗЕМЉАМА ЗБОГ ПРИРОДНИХ РЕСУРСА КОЈЕ ПОСЕДУЈУ, А КОЈЕ ОНИ НАЗИВАЈУ – ХУМАНИТАРНИМ РАДОМ И ТАКО ТО И ПРЕСТАВЉАЈУ, А АНЂЕЛИНУ ПРОЗИВА КАО ЈЕДНОГ ОД ГЛАВНИХ ПРОМОТЕРА ТОГ ГЕНОЦИДА НАД НАРОДИМА У СВЕТУ!

Али, прво хоћу да причам о Анђелини Џоли.
Каква срамота! Ћутао сам о њој годинама… пратио сам њен раду у УН, како позира као хуманиста и филантроп… пратио сам њен рад у међународним односима. Можете да пронађете: Анђелина Џоли „СФР“, „УН“…и да прочитате сами.

Промовисала је инвазију на Либију као хуманиста, и говорила је да то није рат.. 40.000 мртвих!

Ал Каида уз помоћ НАТО-а убија црнце. Она је промовисала то.

Прави филм о томе како је напад УН на Србију био значајан. Обе стране су грешиле, али је УН растурио суверену државу. Снима филм о томе како је то било значајно?!

(Овде треба додати МАРКАЛЕ, ОЛУЈУ, БЉЕСАК, РАЧАК, СРЕБРЕНИЦУ, МИЛОСРДНИ АНЂЕО, и на стотине хиљада мртвих, рањених, избеглих, обесправљених и заборављених Срба који и данас осећају последице тих ХУМАНИТАРНИХ интервенција у Србији: на десетине хиљада оболелих од рака и разних врста тумора, психичких обољења, моргелонса, болести којима се зна узрок, али не и лек… – РЕЗУЛТАТИ ХУМАНИТАРНИХ ИНТЕРВЕНЦИЈА УН и НАТО на територијама на којима су живели или живе Срби… )

Она промовише и рат против Сирије. Погледајте! Само изгуглајте Анђелина Џоли промовише напад на Сирију.
То је одвратно! Она изгледа како нека вампирска жена!

Сви кажу како је прелепа… Она је као неки гласник Система као промовише неку љубав и хуманост у овим ратовима… А сад каже идите тамо и средите Конија…
Добре УН и Међународни суде правде, хватајте га. О томе се ради у овом филму о Конију. Ради се о томе да се УН представе као добри момци, који спречавају геноциде широм Света, од Хаитија до Руанде. И онда као „Упс, направили смо грешку“! Они убијају људе и протерују их из својих земаља због ресурса.

Она ради за СФР који је уствари Глобална Влада. И врши геноцид над „Трећим светом“! Она промовише таксе над „Трећим светом“, али они то представљају као хуманост.
А КОНИ 2012 финансира Бил Гејтс… он је у томе, као помаже, али уствари врше геноцид и смањују популацију… а то продају нама као хуманитарни рад.

Хоћу нешто да кажем, овде и сада:

ДОСТА НАМ ЈЕ ОВИХ РАТОВА.
Милион мртвих Ирачана. Десетина хиљада мртвих у Авганистану.

Све као за „МИР“.

Видели смо 40.000 и више мртвих у Либији.

Видели смо Ал Каиду која уз помоћ Запада напада.. популацију у Сирији.
И све то изнова називају хуманост?!

Анђелина Џоли!
Можда си само користан идиот, али то нема везе. Ти си марионета нашег Система који користи силу, да прошири своје царство и покраде природне ресурсе.

Запад отворено хоће да окупира Уганду и Конго. Имају тај план у књигама.
Запад отворено, а велике корпорације то контролишу, хоће да доминирају у тим областима. А Кони није виђен годинама. Он је ситни владар тј. Нико, има их на хиљаде таквих у Африци.
Он контролише област под којом је 700 милиона барела нафте и других природних ресурса. И он је само параван. Они га пореде са Хитлером и Бин Ладеном. Значи он је нови баук. И ту на сцену ступа Анђелина Џоли… и каже: „Ми морамо да идемо тамо да спашавамо, УН, добри момци“…

ОНИ НЕ РАДЕ НИШТА ДРУГО НЕГО ГЕНОЦИД И ИНВАЗИЈУ.

Зато кажем: Крв је већ на твојим рукама Анђелина Џоли. Јер си промовисала инвазију у Либији, нови рат у Сирији,… Ти си срамота и опасност за човечанство, и ништа друго него глобална курва, коју гурају да нам продаје свакакве глупости, и либералну тренди идеју. Теби треба дати заслуге! Због овог новог намештања геноцида у Централној Африци.. и све то на рачун твог прослављеног статуса. Хоћу да сви добро знају ко си ти… Чудовиште!

Можда си ти само користан идиот, али сумњам у то. Изгледаш као проклети вампир! Гадиш ми се! Изгледаш као оживљени леш!
Али нећу о томе као изгледаш! Већ како се представљаш и понашаш. Ти си срамота! Усвајаш сву ту децу, глумиш брижну мајку! Ти си само глобална курва!

И треба те ухапсити! Треба те извести пред Суд са свим осталим ратним злочинцима који подржавају ове инвазије и представљају их као хуманост.

О томе се ради у овом смећу од филма КОНИ 2012!

Финансиран је од великих светских фондација, и продаје нам маглу о рату и инвазији, и спутава антиратне идеје у овој тзв. “Хуманој интервеницији“ тј. Обичном срању. Започели сте више ратова него Џорџ Буш!
Мука ми је од ваше хуманости!

Крв Либијаца је на вашим рукама!
Анђелина Џоли, УН, НАТО!
Крв Сиријаца је на вашим рукама!
И сви остали УН масакри… које подржавате и покушавате да створите Глобалну Владу! На вашим је рукама!
Једина вам је шанса да изађете јавно и признате да сте погрешили и да је хуманост отишла ван контроле!
А овог јутра сам видео како ове „хуманитарне интервенције“ називате добрим и кажете да нам треба још таквих. То је одвратно!
Овај филм КОНИ 2012 је смеће јер обмањује људе и пласира лажи!
На тај начин се изазива рат!
Лаж, пропаганда! Садам вади мозгове бебама у инкубатору! Либијске банде силоватеља накљукане Виагром! Све лажи!
Такво је и ово КОНИ смеће и таква си ти Џолијева!
И сва остала гамад којој служиш!

И сви остали познати у Холивуду који промовишу ово!
Ти заслужујеш да будеш ухапшена!

Ти си већа опасност него неки тамо малени диктатор Џозеф Кони који је вероватно мртав!

Ти си опасна јер претиш човечанству и пласираш твоју ратну пропаганду!

Изнећу шири извештај о овоме на Радију али хоћу да ова порука оде Џолијевој и осталим корпоративним курвама!
Да људи у Америци, Свету и Африци не наседају и не купују твоје ђубре!

МИ ЗНАМО КО СИ ТИ!