Издаја

Марко Ницовић – Срби намерно не дирају нарко-дилере у Санџаку!


„Срби намерно не дирају нарко-дилере у Санџаку“

20. 04. 2012. 16:02х | Срна

„Из Турске се врши кријумчарење наркотика ка Санџаку, а у Србији се уздржавају да праве било какву рацију на том подручју због бојазни од дизања етничких тензија, што користе кријумчари,“ изјавио је Срни члан Светске асоцијације шефова полиција Марко Ницовић. 

Србија не напада нарко дилере у Санџаку : Марко Ницовић

„Србија буквално избегава да спроведе било коју акцију у Санџаку, то користе и Шиптари и муслимани који даље организовано иду ка БиХ у смислу прања новца, улагања“, рекао је Ницовић.

У акцији италијанске полиције под називом „Бели слон“ ухапшено је 56 осумњичених за кријумчарење кокаина, на чијем челу је, наводно, Србин чији су иницијали К.К. /40/, као и још тројица Срба С.И. /45/, С.Н. /40/ и Е.Ц. /23/.

*********

ДА ЛИ ОВЕ ДВЕ ВЕСТИ ЈЕДНА СА ДРУГОМ ИМАЈУ НЕКЕ ВЕЗЕ ИЛИ НАМ СЕ САМО УЧИНИЛО?

*********

Хасан Абази пуштен за 20.000 евра

20. 04. 2012. 22:43 | РТС

Хасан Абази, Албанац са Косова и Метохије, ухапшен када је покушао да дође у централну Србију, пуштен је уз кауцију од 20.000 евра. Абазија је српска полиција ухапсила је 28. марта по потерници Окружног суда у Гњилану.

Хасан Абази

Суд у Врању пустио је уз кауцију председника синдиката металских радника Косова Хасана Абазија, саопштио је Еулекс. Према информацијама које је дао његов син Хаки, 65. годишњи Абази пуштен је пошто је положио кауцију од 20.000 евра. Како кажу у Еулексу Абази је њиховим возилом превезен на Косово и Метохију.

Абазија је српска полиција ухапсила је 28. марта по потерници Окружног суда у Гњилану. Тада је ухапшен и Адем Хурселил, по потерници Полицијске управе Београда која га терети за трговину дрогом.

Синови ухапшених Албанаца раде за Ротшилде и Рокфелере

Хасан Абази је политички активан на Косову и Метохији још од деведесетих година када је два пута служио мандат у Руговином незваничном парламенту. После његовог хапшења министар унутрашњих послова Ивица Дачић је рекао да је Абазијево хапшење одговор на хапшење четворице Срба на Космету.
 
Истрага је вођена у Италији, Шпанији, Чешкој и још неким земљама, а покренута је још 2008. године.
Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас у Београду да четворо ухапшених дилера кокаина у Италији нису држављани Србије, како се то првобитно тврдило.

„Према информацијама које имамо од Интерпола, за сада нису потврђене информације да је реч о српским држављанима, већ о држављанима других балканских земаља који имају лажне идентитете и представљају се као Срби“, рекао је Дачић.