АУТОРИ

РАЈИЦА МАРКОВИЋ: ЗАБРАНА БОГОЉУБИВИХ РОДОЉУБА


У војно пораженој и окупираној Србији изборима можемо једино једну марионету заменити другом и ништа више од тога. Некима ово није јасно, док се неки други претварају да им није јасно и свесно издају истину опредељујући се за лаж. Најача војно индустријска сила на свету, сила светске глобалистичке владе предвођена САД-ом пројектује и диктира све потезе наше марионетске власти. Нас Србе као и остатак народа света мељу кроз глобалистички процес разбијања националних индустријских држава. Претварају нас у обезличену масу разједињених и располућених атома које само магнет краткотрајне материјалне користи може на кратко ујединити. Духовно и морално опустошени, осиромашени и издани, претворени у јефтину радну снагу чекамо ко ће нам уделити милостињу у виду било каквог посла. То увелико користе политичке партије купујући глас људске слободне воље за узврат обезбеђујући такве извесношћу радног места. Овим начином неприметно се нестаје у партијским телима која сва до једног служе интересима оних који нас поразише и окупираше. 

20.04.2014. ФБР аутор Рајица Марковић

Тврда пророчка реч Божијег Апостола Павла обистињује се ових дана у свој својој тежини.
“Сви који хоће да живе праведно у Христу Исусу биће гоњени а зли људи и варалице напредоваће на горе, варајући и варајући се.“
Док предизборна обећања, дата духом лажи, пљуште са свих страна “Уставни Суд“ разматра могућност забране родољубивих и богољубивих покрета Срба “НАШИ“, “1389“ и “ОБРАЗ“ и то под исконструисаном оптужбом противуставног деловања. Оптужба можда не би била трапаво исконструисана да се ови покрети православних Срба оптужују за подривање устава Евроропске Уније у коју нас одрођени узурпатори власти угоне узурпираном и против свог народа окренутом државном силом. Као и већина свесних појединаца, ови народни покрети не пристају добровољно на улогу, роба и  репе без корена коју Евроропска Унија нуди Србији у замену за краткотрајно уживање греха истих оних политичара који, од града до града, деле народу лажна обећања. На страну што се на њихова лажна обећања ниједна истина не може залепити, али они на истину и не рачунају,  рачунајући на оне који су свесно изабрали лаж а који су се нашли на њиховом платном списку. Истина још није бачена на колена старим трговачким махинацијама и још није сатерана у тамнице, што не значи да се и то неће десити у овој Евроропској хајдучко-трговачкој пећини слепих мишева. 

“Врли чувари Устава“ имали су сијасет прилика да покажу своју ревност у очувању уставности али их пропустише. Косово и Метохија противуставним, шибицарским триковима постаде део туђе, измишљене државе а “Уставни Суд“ се и не огласи. Председници државе арчише се противуставно и на местима председника странака а чувари уставности се и тим поводом не огласише. Многим политички неангажованим Србима, како на Косову и Метохији, тако и у остатку Србије, укидају се основна Уставна права и нико се од ревносних због тога не огласи. У мају се најављује почетак озакоњене отимачине приватне имовине неподобних непартијаца који због партијске неуподобљености нису заслужили право на рад које је у овој земљи постало искључиво право привилегованих чланова партија. Партијска отимачина ће под окриљем закона и Устава имовину непартијаца поделити својим привилегованим партијским телима а “Уставни Суд“ ћути. 

Изгледа да по питању кршења Устава ствари стоје отприлике овако. Устав постоји да крши оне доле и да га крше они горе. Шта је противно Уставу ако ја хоћу да будем оно што јесам и противим се томе да постанем нешто што нисам а што ми може донети пролазну материјалну корист. Шта је противуставно у томе што сам се родио као православни Србин и што такав хоћу и да останем. Устав као највиши правни акт наше земље сам по себи није зло, напротив, али у процесу спровођења слова Устава у дело Устав се претвара у мртво слово на папиру. У том процесу умртвљавања слова Устава никад још није учествовао ни један од оптужених покрета али су зато учествовале владајуће партије и “Уставни Суд“ који их никад не оптужи за рушење уставности. Оваквим политичким процесима наложеним одозго“Уставни суд“  се претвара у непријатеља Закона Божије Слободе и забрањује оне који глас своје савести нису продали владајућој партији која се зове и власт и опозиција. 

Хоћемо ли се покорити лажи и сили која Бога не моли или ћемо остати верни Божијој Правди, Истини и Сили зависи од сваког од нас појединачно. Хоћемо ли се продати папирнатим новчаницама и злату пропадљивом, или ћемо остати следбеници непропадљиве Вере Васкрслог Господа Исуса Христа и обећање вечног непропадљивог Царства зависи само од нас. 

Нама који смо изабрали Цара Христа, нисмо продали своју Богом даровану слободу политичким партијама и никоме не дугујемо глас, на предстојећој изборној фарси, остаје једино бојкот.