ДЕШАВА СЕ...

Афера Мобтел је почела да се одмотава: огласио се и Карић


”Вратићу се кад ми власт то омогући а још нећу да откријем ко ми је 2006. саветовао да побегнем”

”Коалиција предвођена Николићем је јединаа, заправо последња опција у којој народ види наду да ће зауставити пропадање Србије”

Карић у интервјуу за Блиц даље наводида је приватизација Мобтела једно од најкорумпиранијих послова у којој је учествовала српска власт предвођена Шлафом, аустријанцем који је под истрагом тужилаштва Аустрије. Карић међутим иде још даље и наводи да је Шлаф чак осумњичн за два убиства и каже да је и сам замало био жртва јер су непосредно после криминалне прватизације Мобтела на њега извршена два неуспела  атентата. Српска власт не скида ознаку државне тајне са криминалне приватизације Мобтела наводи између осталог Карић.

Обзиром да СНС има копије докумената који су прослеђени аустријском тужиоцу и на основу којих се види  умешаност и самог Богољуба Карића у аферу Мобтел, остаје да сачекамо како ће се и да ли Николић огласити у веѕи ових Карићевих изјава

3 replies »

  1. Zapad je i nagovorio Nikolića da napusti radikale kako bi oslabila antizapadna struja. Nikolić ne odaje lik pouzadnog čovjeka, ali ima bar više mozga od Tadića koji je istrajan i uporan u svojoj gluposti.

    Свиђа ми се