ДЕШАВА СЕ...

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ПОРУЧУЈУ ГРАЂАНИМА: НИСМО МИ ИЗАШЛИ ДА БЛОКИРАМО ПУТЕВЕ ВЕЋ ДА ОДРЖИМО ЛЕГАЛНИ ПРОТЕСТНИ СКУП


Оно што су пољопривредници молили да пренесемо грађанима Панчева је да су они уредно пријавили протестни скуп и протестну вожњу за Београд, 48 сати раније МУП-у у Београду и Панчеву. Блокаде су настале јер је управо полиција, уместо да омогући пролаз, по налогу некога из власти БЛОКИРАЛА ПРОЛАЗ ТРАКТОРИМА и упућивала грађане на обилазне путеве. Касније, револтирани сељаци телима су пробили кордон и у знак протеста због полицијских блокада, поседали на мост и тако успоставили тоталну блокаду.

Категорије:ДЕШАВА СЕ...

2 replies »

  1. pa odakle su ti „gradjani“ nego sa sela???ali blago njima kad im je u gradu sve potaman,po svemu sudeci u ovoj drzavi su samo seljaci nezadovoljni a drugima je extra.stvarno gde i kako zivimo trebali bi svi da budemo na ulicama i na protestima!!

    Свиђа ми се

  2. Inace, gradjanima je sve o.k. u drzavi Srbiji, samo im zasmetala blokada puteva i tamo neka halabuka oko paora. Ti isti gradjani bi trebalo da se pridruze paorima ,pa da svi zajedno blokiraju sve zivo u znak protesta za jako “ lep i ugodan zivot“ u ovakvoj Srbiji. Koja mizerija srpske stvarnosti !

    Свиђа ми се