Родољубље

Новак Ђоковић: Не желим да се моје име повезује са странкама и политичарима!


Новак Ђоковић: Не желим да се моје име повезује са странкама и политичарима

18. Мај 2012. 20:11->21:32

Коментар најбољег тенисера света поводом предизборног ангажмана свог оца

Novak Djoković

Можда и највеће изненађење на завршној председничкој конвенцији једног од двојице кандидата, који се у недељу надмећу у другом кругу избора за председника Србије, било је појављивање Срђана Ђоковића, оца најбољег тенисера света. Новак Ђоковић је упитан за коментар о томе у Риму, где се пласирао у полуфинале Мастерс турнира.

– Никада нисам причао, нити се изјашњавао о политици, па нећу ни сада. Рекао сам толико пута, али морам још једном да поновим свој став – потпуно сам аполитичан.

Не желим да се моје име повезује с политиком, ни са једном политичком партијом или с политичарем. Мојим победама се радује цела земља, сваки грађанин, без обзира на његово политичко, верско или било какво друго опредељење.

Желим да тако и остане. Сваки трофеј сам посветио мојој Србији и верујем да ћу јој после турнира у Риму подарити још један – образложио је Ноле.

(Телеграф.рс)

 

Категорије:Родољубље, СРБИЈА, Спорт

7 replies »

 1. Што се мене тиче деца не морају да испаштају због глупости својих родитеља а у овом случају рођеног оца.
  Али, ако говориш истину ти који живиш ван Србије јавно се одрекни поступка оца да би Србија, барем духовно, била на сваком твом мечу и Бога молила да победиш.

  Свиђа ми се

  • Многе, а ја верујем и више од пола Србије, је разочарало политичко позиционирање оца Ђоковић Новака на страну БоТа. Касно је да га Новак сада вади, требао је то раније да каже свом алавом родитељу.

   Свиђа ми се

 2. Mnogo Novaku treba pomoc kriminalaca!!!.Verujem u Novakovu iskrenost.To da se njim manipulise- pokusava se.Da nije tako bilo bi to veliko razocaranje za celo Srpstvo!!!

  Свиђа ми се

 3. лажеш Ноле, твој отац је јуче јавно рекао да у твоје име даје подршку. Нисмо ми будале, а нисмо ни слепи.

  Свиђа ми се

  • To na konvenciji DS-a je neki drugi a ne srpski narod a ne obicni smrtnici,svi su upicanjeni u skupim haljinama i odelima i cipelama koje vrede polugodisnju platu radnika a nisu kao moja cerka dobili otkaz,jer nije htela da se uclani ni u jednu partiju iako je samohrana majka.To su dobro situirani ljudi,rade po agencijama i preduzetnici,jednom reci „capo-i“,koji moraju da podrze svog „capo de capo“,jer im on zivot znaci.Svako od njih ima neke privilegije,pa toko i Noletov otac,ali Nole sigurno nije takav,koliko puta je dao dotacije Srbima sa KIM i Srpkoj pravoslavnoj Crkvi.Njemu niko nista nije dao,vec je sve zaradio,zato se ogradjuje od politike a ne moze javno da kritikuje oca,ali da ce mu reci to je sigurno.

   Свиђа ми се