ЗЛОЧИНИ НАД СРБИМА

Ами – go home!


Ами – go home!

6. Јуни 2012.
Душан Нонковић, Глас Дијаспоре

Ами-одлази кући и хапси своје злочинце који су одговорни за овакве лажи манипулацију истине, злоупотребу ЦИА, заваравање собствене владе и армије са последицама на милионе мртвих широм света кршећи међународна права као и карту УН мешањем у унутрашње послове суверених држава изазивајући крвопролиће и уништење држава попут Југославије, Ирака, либије па и Сирије а и Србије и то само из личних интереса моћних појединаца, фамилија, кланова који су узурпирали све факторе Америчке централне моћи под премисом неког новог светског поретка иза којег се крије неоколонијализам којег спроводи НАТО!

Питање је само времена кад ће и Русију напасти диверзијским методама! И то све не ради осигуравања ресурси за потребе УСА и њених савезника, већ из чистог проклетства и прождрљивости моћних појединаца, кланова и фамилија жељних власти из личних интереса. Дестабилизовањем читавих региона богатих ресурсима стварају себи идеалне услове за шпекулације на берзама у сврху личног богаћења. Других разлога за војне походе нема јер су све те земље па и Русија спремне да под фер условима за зеленим столом снабдевају запад свим ресурсима. Ратни походи нису потребни ради обезбеђивања тих ресурса, они се врше из личних интереса појединаца и појединих моћних фамилија, пре свега америчких, користећи се собственим инсценираним лажима подметајући лажне узроке попут људских права резултат чега је крвопролиће и милиони мртвих.

У име хуманитарне помоћи имплантира се невиђена беда у државама после тих хуманитарних дејстава НАТО похода. После тих такозваних хуманитарних војних похода остаје само да се оплакују недужне жртве и беда у којој се живи! Ами-го хоме свет је сит и пресит ваших хуманитарних помоћи. Свет Вас не треба више! Одлазите кући и почистите је прво сами изнутра показујући сопственим примером, у сопственој кући, како свет треба да изгледа а свету препустите да се по својој процени угледа на пример којим уређујете своју кућу. Свет је сит и пресит оваквих лажи у име америчког народа:

СЦЕНАРИО РАЧАК:

(Видео са преводом на енглески можете погледати ОВДЕ)

 

2 replies »