БАРИКАДЕ

Глас Косова и Метохије – Тргни се Србине! Данас Косово, сутра твоја кућа! Реци више не екуменизму и покај се!


22.06.2012.

Помаже Бог!

Гледам овај албум са сликама окупатора које смо поставили пре неки дан и читам ваше коментаре. Углавном сте згрожени, болно вам је и гледати, или их у јарости псујете и претите… а ми овде хладни.

Те нас слике (на жалост) више уопште не дотичу. Нит слике, нит они уживо. Толико смо сироти огуглали, да нам они изазивају пажњу колико и жардињера крај пута.

Скували нас ко жабе постепено, па нам сад, сва та њихова машинерија не изгледа више ни нападно, нит страшно… Бог нам дао снагу да их видимо као наку осамнаестогодишњу децу с скупим пушкама, играчкама, којима прете и могу да убију, али нама нешто ко да замути разум, па опет камењем на њих…

13 година од како је српска војска напустила КиМ. Сваки пут, кад неко оде од нас у Ц. Србију, прво зева ко идиот у српску војску и чуди се, како ли то изгледа кад ниси под окупацијом него свој на своме и војска је ту да те брани, а не да те убија.

Понекад им се у тим својим мислима, јавимо, тој српској војсци, па нас они гледају у чуду, јер нас не знају. Лепо је видети српског војника, макар и овог из упропашћене Тадићеве војскице, са одрпаним униформама, јадним возним парком и оружијем из периода Ужичке Републике.

Било како било, чак и такву војску Бог би опремио великом снагом и издржљивошћу, јер би ослобађали своје градове и своја села на КиМ а мали окупаторчићи не би да губе живот, чак ни за ове силне паре, због којих су дошли да нам скрнаве својим смрадом светињу предака наших.

Само нашој војсци треба неко да нареди да пођу, треба неко да их мудро води, да не гину ко глинени голубови, већ да храбро иду и газе све пред собом док ослобађају храмове Господа Нашега Исуса Христа! Те војнике треба и неко да благослови кад пођу у бој, да их причести, да им беседи о целомудреном животу Христове војске, да не буду блудници и коцкари, да не буду силоватељи, палитељи, рушитељи, него ослободиоци. Да не носе тракторе шиптарске робе према Ц. Србији него да се боре само због правде… и против „кривде“.

Али како немамо православног патријарха, немамо православног председника, нити православне генерале, како ће Бог помоћи неком ко му се ни не моли, не обраћа?
Чини ми се, још ћемо ми бити под окупацијом… јер без Бога не можеш Србине ни до ћошка… а ти хоћеш да градиш будућност.

Смејеш се Титу што се погордио, умислио да је мали бог, па се сурвао. Али чак си и од њега гори Србине, јер је он, незнабожац, богоборац, успео да подигне земљу из пепела Другог Светског рата… да од кредита подигне фабрике, школе, институције, државу… а ови сад узимају кредите за своје гуше, руше и оно што је било… живимо гладни ко у пећинама, и опет, у слободи… али без Христа…

И по чему су бољи од Тита? Што су смислили заставу на којој је грб на левој страни, што никад није било у Срба… него у центру…или што су вратили тобож химну а избацили из ње најважније делове? Или што су цркву „приближили“да робује Ватикану… Ма Тито је био господин човек за ове сад…
Нема Бога код њих, нема правде, нема никаквог реда…
Видим ја, и свак ко мало мозга има види, бићемо ми још дуго окупирани…

Али то не значи да треба да се завалимо и кукамо, него борба браћо и сестре… шта је Кфорова војска за Христову војску??

Христос је у свакој нашој борби с Кфором слао своје Небеске Силе да нас бране… узмимо само на пример онај сукоб на светли Крстовдан! Колико је само тог дана људи могло да страда када су уплашени и помахнитали Амери запуцали бојевом муницијом по народу??? 100, 200??
Али чак и они, са повредама на врату од метка, били су само окрзнути и Бог их је сачувао…
Нема нама спаса без Бога, који нас толико воли и чува, да зажмури чак и на пад српске цркве под јармом екуменизма… Слава Му и хвала за све!

Зато браћо и сестре, молитва за наше свето Косово… и нашу пуну цркава Метохију…
Кад не можете у рат и не зове вас нико у организовани бој, кад немамо неког целомудреног и светог кнеза Лазара… барем нек вам су уста пуна молитава… Помилуј Боже и спаси васцели Српски род, а посебно бранитеље на КиМ,  Републици Српској и свуда где им је помоћ потребна. Амин.
Опрости сагрешења вољна и невољна, велика и мала, и даруј покајање и спасење, амин!

************************

Шта је овим шиптарима данас? Прво Едита Љепотица оста без посла а онда овај даје оставку… вруће им под шлемом, а?
Коментар на текст:

R. Trajković: Napad na Kupera očekivan (www.radiokim.net)
„Pristalice Saoopredeljenja demonstriraju nešto što je borba protiv dijaloga Beograda i Prištine koji se vodi u Briselu“, izjavila Rada Trajković.
Не верујте јој, није толико глупа. Ова издајница је просто на платном списку НАТО-пакта и изговара оно што би они волели. Треба јасно да се каже: НЕ ПРЕДСТАВЉА ОНА СРБЕ НА КИМ.

Службеница која је од радикала до скупштине Хашима Тачија прешла све могуће партије и фракције живи од Косова и од Срба са Косова, као што вук живи од јагњади. Прима плату чисто у монети: „Јудини сребреници“.

„Самоопредељење“ је јавна глума покрета који јесте фашистички, али који је контролисан од Сороша. Вероватно је тако организован и „Национални строј“, „Отпор“ и још неки покрети у Србији које контролише ДБ или ЦИА (који су данас једно те исто). Циљ „Самоопредељења“ је да скупи блесаву и необразовану омладину и да дивљају са максималистичким захтевима и тако покажу како су захтеви Хашима Тачија чак „УМЕРЕНИ“.

*********
АКЦИЈА:
СВИ ЖЕЛИМО СМЕНУ БОРКА СТЕФАНОВИЋА И ГОРАНА БОГДАНОВИЋА!
ДА СЕ ОБЈАВИ СВАКО СЛОВО КОЈЕ СУ ПОТПИСАЛИ!
ДА СЕ ПОНИШТИ СВЕ ШТО СУ ПОТПИСАЛИ!
ДА СЕ ИЗВИНЕ СРПСКОМ НАРОДУ НА КИМ!
ДА ВРАТЕ ПЛАТЕ КОЈЕ СУ НИ ЗА ШТА ПРИМАЛИ !
********

Поштено би било да власти у Србији изађу на тв и јавно кажу „Знате Срби на КиМ (идиоти, стоко наивна) ми не можемо ништа да вам помогнемо, немамо могућности, остављамо вас на цедилу, ајде сналазите се како знате и умете“ и то би било фер… Ово дриблање и морам рећи „зајебавање“ више је свима преко главе и неморално је крајње.

Ајде, кажите нам, за колико сте нас продали и оставите нас на миру… Господ ће да нам отвори како да се сами пазимо. Ко да је имала нека вајда од вас до сад!

Срам вас било и Бог вас клео погани изроди!

*********

Нек да савет председник државе нама Србима на КиМ, како да успемо да живимо овде, а да останемо Срби, кад нас држава Србија минира на сваком кораку?

Куртијеви шиптари гађали Купера парадајзом у Приштини незадовољни преговорима. Срби га дочекали ко краља, иако су за нас резултати пеговора много гори. Логично закључивање:
Курти је већи Србин од Срба у Београду?

Питање председницима 4 Северне Општине на КиМ:
Докле ће Еулексова возила да се слободно шећкају по нашим слободним градовима?
Шта ћете учинити поводом незаконитог отварања канцеларије Приштине на Северу?

Екуменисти коју су окупирали Дечане, а воле себе недостојне да називају Дечанцима, да подсетимо узели су шиптарска документа и поносно се сликали за Коха Нет…одушевљени милином косоварске кољачке државе, заборављајући да су им ти исти шиптари палили манастире…

Да брука буде већа,медији их хвале а за монаштво које се противило албанизацији и ватиканизацији спц светиња на КиМ, пишу да су секташи и вређају часног владику Артемија.
Да је у медијима све преокренуто наопачке доказ су и речи аве Јустина, да новине треба читати још за његовог времена – треба читати а знати да је истина сасвим супротна. Замислите како је сада, толико година после његовог представљења Господу!

Обратите пажњу:  Шиптарски екстремиста Теодосије додељује награду својим финансијерима (преко њихових донација условљава сиротињу по КиМ.) „за помоћ СРПСКОЈ МАЊИНИ на Косову“.

Вл. Артемије је увек говорио да ми нисмо мањина, и тражио да се и у говору тај појам не користи, а камо ли да се то пише на плакети. Срби су већина. Албанци треба да имају статус мањине у Србији. На овај начин се још једном на индиректан начин уцртавају границе и признаје Косово. Последица пацифистичког камелеонства Теодосија.

**************

21.06.2012

Помоз Бог!

Док сви медији промовишу некакав Видовдански Марш, који иако лепо звучи, умочен је у блато екуменизма и под благословом је јеретика, ми на КиМ опет остављени у медијском мраку.

РТС са осмехов својих дивних водитељки поручује Србима на Ким да имају још недељу дана да узму таблице Косоварке државе и постану Шиптароиди. Кпс узима српске возачке дозволе док вам даје њихову коју не признаје нити једна земља на свету, али хеј, РТС има лепе водитељке и све је ок… када оне кажу, полуголе у својим летњим хаљиницама, да је све ок. Шта се па ми ту бунимо?

Отвара се канцеларија Приштине у Северном Делу КМ. Чуваће је гомила Кфороваца, Росу полицајаца и КПСС дебилчића, али опет ће „вандалски Срби на Северу“ како ће писати РТС, успети да је запале.
Онда ће нас изгрдити Кети Ештон, а Тадић ће се извинити. Николић ће се правити да га се то не тиче „јер његова деца не живе на КиМ“ како сам истиче.

Док се ми нервирамо око лажне фус ноте, која се,како је Едита Тахири и предвидела, истопила првим данима лета, као пахуљица, Еулексова возила несметано круже градом и потврђују окупацију.
Воде нема ни за лек, не зато што је суша, него зато што већ 13 година шиптари контролишу снабдевање севера истом.

Али шта се па ми љутимо на њих? Они су нам непријатељи, па је од њих то и за очекивати. Србија нам је зимус на -20 искључивала струју, иако се цела КМ греје на исту и овде има и мале деце… џаба…
Србија је нама маћеха, очито. Сматра нас за бедне пасторке који јој стоје на грбачи. Нисмо ми властима ни Света Земља, ни 15 % територије, ни извориште угља и богастава… ми смо властима камен око врата…
Док Теодосије организује још једно екуменско слављење православног празника Видовдана и „трипује се“ да је патријарх неке Косоварске Цркве у Косоварској земљи кољача на брдовитом Балкану, наши верни монаси и канонски владика мораће да Видован дочекају у Београду ван свог Косова и својих светиња, које Тео тако здушно прогласио за баштину косова репубљик, а Хилари их дала на коришћење Јахјаги.
Срамно шта се све дешава… и треба остати нормалан…!!!
Највише од свега вређа необавештеност и „опуштеност“ народа Српког свуда, који не жели да зна шта се догађа, или мисли да смо далеко и наши проблеми да су далеко, да се то сутра не може десити и негде другде…

Кажем „не желе“ јер до сада ова би група имала 50 000 чланова, који би читали наш труд, гледали наше текстове које објављујемо без икакве користи, или добити, па би знали…
Ко има очи он види, ко нема … џаба му и Христос долази, а камоли наши скромни текстови писани одавде…

Тргни се Србине!

Данас Косово, сутра твоја мала жута кућица ушушкана у пинк шуму непотребних информација.

Реци више не екуменизму и покај се!
Праштај на грубим речима, али кад не иде мед, добар је и мач да тргне из учмалости!

СРбија бре!

************

20.06.2012

Помаже Бог…

И Срби на КиМ би да иду на море и радо би да децу пошаљу негде на летовање… али тешко да ће ко себи то моћи да приушти.
Они ближе Грачаничком или језеру Газиводе могу да се мало охладе и организују неки пикник, а они близу базена да се гурају са још 1000 потенцијалних купача, али море ће очито и ове године већини остати само сан. Већина ће се радовати ако цело лето, као прошло не проведу на барикадама или у фајту 🙂
А Митровчани, Ораховчани, Звечанци, биће радосни и ако има воде у њиховом купатилу.
Продавци задовољно трљају руке јер на 37 степени, колико је јуче било, купује се вода и по неколико балона дневно… плус сокови…

Па ипак све је боље него она одвратна зима која нас је ове године задесила, и недостатак струје, или боље рећи – иживљавање београдских власти над народом на Северу због непослушности и тражења Руског држављанства.
Бог све види, па нек им он суди… али на -20 и са снегом од метар седети по 12 или 18 сати без струје није било хумано урадити ни Тачију а камо ли свом народу, али то је Бегиш… навикли смо на изливе нежности од власти горе.
Сећате се оног дивно осећаја кад нам је Дачић послао жандармерију на Брњак да нас туче, ако бијемо кфор… да тих дана је лепо било бити СРбин… или бити Дачић…
Како пост одмиче, све је више радости што је пијаца пуна поврћа и воћа, па бар има шта да се спрема…
Молитва одржава здрав разум, да сви не скренемо, а и сајтови са бесплатним линковима за филмове…
Матуранти чекају резултате испита…

Студенти чекају листе положених испита, апсолвенти добили обавештење да им је обнова стажа око чаробних 500 евра, па сад размишљају да ли да продају бубрег или просе у центру… Немаштина ….

А и кад заврше, хоће ли бити довољно посла за све иштанцане инжињере, професоре …лекаре…кад нам земља једино производи малине..а деце је све мање…
Па ипак, осећа се нека радост што иде Видовдан…Косовски Васкрс – најомиљенији празник…чекамо госте из ц. Србије, из Ц.Горе, републике Српске…..и молимо се Богу да се опет Србија ојача и сви да живимо спојени у једну велику државу…
Амин Боже дај…
Поздрав са КиМ, српске свете земље

************

19.06.2012

Добро јутро драги индијанци из, како рече админ 2, резервата на КиМ 🙂
И данас око 37 степени у нашим окупираним територијама … без воде, јер воду контролише тачијева државица квази.

Зими без струје да цркнемо од хладноће, а лети без воде да се потрујемо од заразе … али не брините, преживећемо и ово..
Хвала храбрим непознатим јуначинама који су кфору забиберили јутарње врзмање по делимично слободном резервату где смеју да се дерњају само они из племена Север 🙂
РТС их је прописно ижалио, али не мари… биће дана да кфор бије нас, па ће и РТС да се израдује :):)
Тако… узмите своје молитвенике у шаке, па на посао… а онда уз кафу и ручак, уживајте у друштву својих најмилијих и правите се да живите у Рију, бар данас… а сутра Јово наново… фајт 🙂

__________________
Извор: ФБ страница Глас Косова и Метохије

2 replies »

  1. Увек са вама драги наши! Хвала вам на самосвести и храбрости. Надамо се неким суштинским променама, ипак, скорије. Ваљда ће и овим београдским безбожицима неко искључити светло. Готово да смо у идентичној окупацији. Стидимо се њихових грешака.

    Свиђа ми се