АУТОРИ

ФБР- ОВАКО СМО ПОЧЕЛИ: НА ДАНАШЊИ ДАН ПРЕ ТАЧНО ГОДИНУ ДАНА ЈЕ ОБЈАВЉЕН НАШ ПРВИ ЧЛАНАК…


Реч уредника и оснивача ФБР групе и блога: Пре тачно годину дана, наш аматерски алтернативни медиј- СРБски ФБРепортер је објавио свој први аматерски чланак, који прилажемо у наставку (текст је у оригиналу- једино је фонт измењен и додат је банер). Аутор чланка је наш активни члан и „ветеран“ групе (са нама је од оснивања), уважена сестра Биљана Митић

Ти наши почеци јесу можда и били трапави, али смо „учили“ у ходу, и побољшавали наш рад, тако да смо међу алтернативним медијима постали веома „конкурентни“, пре свега захваљујући несебичном и стручном раду двоје главних уредника: Биљане Диковић и Мире Радосављевић. Али као што сам истакао успех овог „блога“ јесте и успех целе наше групе на Фејсбуку:  „Разбијмо режимски медијски мрак, и постанимо сви ФБ репортери“. 

Моја пројекција је била да ћемо у првих годину дана остварити број посета преко два милиона. Ми смо то остварили у првих 11 месеци. Данас тачно, годину од почетка нашег волонтерског рада успели смо да остваримо рекордних 2,4 милиона посета (укључујући Монитор и „Страни Блог“– који су интегрални део ФБР блога). Само прошлог месеца дневни просек посета на ФБР блогу  је био 11.100!

Користим ову прилику да се захвалим мојим верним сарадницима, члановима редакције, члановима „ФБР групе“, и свим нашм верним читаоцима на подршци- јер без свих нас заједно, овакав успех би био немогућ…

Миодраг Новаковић, ФБР, 30 јун 2012

————————————————————–

Корупција у „Јури“, извештава Биљана Митић

30 јун 2011, ФБР Biljana Mitic

 ЛИНК НА ОРИГИНАЛНИ ЧЛАНАК: http://wp.me/p1Fuk8-6

Biljana Mitic
Пре десетак дана, Јутро ТВ5 Ниш, говорила је жена чија ћерка ради у „ЈУРИ“ – Д.Међурово: радно време 06-14 сати (Постоји само 1 аутобуска линија. Проблем је како доћи на посао из других делова града.). Сваког дана их обавесте да требају остати још 2 сата дуже да раде. Плата ? Све време стоје. Чак и када је пауза, нема довољно столица да би се сви одморили, већина стоји целог дана. Претходног дана су сви радници, док су слушали представника „ЈУРЕ“, морали да клече. … Ето, каквог су послодавца довели Динкић, Тадић… и још се хвале.

8 replies »

  1. ПОШТОВАНИ Г. НОВАКОВИЋУ, ПОШТОВАНА РЕДАКЦИЈО СРБСКОГ ФБ РЕПОРТЕРА,
    У име Еколошког покрета Новог Сада и у своје лично име упућујемо вам најсрдачније честитке поводом прве годишњице рада на ширењу истине и подизању свести о угрожености србског народа и државе Србије. Ваш допринос у разбијању медијског мрака у времену када су се сви други медији претворили у страначке билтене је непроцењив и остаће записан као врхунски патриотизам. Искрено вам желимо још већи успех и наставак борбе против окупације Србије и медијског простора.
    Срдачни поздрав, Никола Алексић

    Свиђа ми се

  2. Срећно у даљем раду. Будите као квасац и ширите се у Истини а ми ћемо вас бодрити. Поздрав

    Свиђа ми се