Други пишу

Писмо ФБР редакцији: „ЦЕНЗУРА НА ФЕЈСБУКУ!“


ЦЕНЗУРА НА ФЕЈСБУКУ!

3 јул 2012, ФБР, М. Андрић

Поштована Редакцијо, желео бих да Вам се овако пожалим на Facebook, који ме ево већ шести пут скида са својих страница и то када год сам нешто рекао и критиковао,ондашњу власт,ЕУ,УСА;или када сам отворено писао и подржавао руско руководство и нашу братску Русију. Када ми затворе страницу,ја отворим нову,и тако сам био приморан да шест пута потражим поновно пријатељство са Миодрагом, Биљаном, Аном и другим мојим ранијим пријатељима са FACEBOOK-a. 

Данас су мој фејсбук профил који гласи „ Миомир Андрић“  коначно затворили, не дајући ми право гласа у овој нашој „ДЕМОКРАТИЈИ“, ДА КАЖЕМ СЛОБОДНО ОНО ШТО МИСЛИМ И ЖЕЛИМ . Питам се како то може у једној земљи која тежи да се докаже као демоктратска творевина?

Ето драги моји пријатељи, сада сам затворен и избачен са FACEBOOK-a, a да ни сам не знам зашто, како, или да ли ме је неко од пријатеља притужио на недостојно понашање? Укинули су објашњења о искључивању (остају само њима познати разлози за ова искључења). Ако је Facebook, само друштвена игра, али са речју истине, онда чему све ово?Изгледа да се много пута нисам свидео њима.

Па ипак , упркос њима, ја Вам желим све најбоље у Вашем даљем раду ,јер Ви имате реч истине која је убојитија и од њихових забрана да се сазна ИСТИНА!.

 

Са поштовањем у нади да ћете ово моје писмо објавити !

 

Миомир Андрић

Велика Плана

3 replies »

  1. Hvala Vam puno gospodine Toplica na dragocenim informacijama, potrudiću se da tako i postupim. Da li smem da pitam da li imate rod ovde u Velikoj Plani ( selo Rakinac ) puno ima Vaših prezimenjaka ovde sa kojima sam u jako prisnim i prijateljskim odnosima. Želim Vam svako dobro!
    Sa poštovanjem Miomir Andrić

    Свиђа ми се

  2. Господине Андрићу друштвена мрежа Фејсбук види вашу IP адресу компијутера и MAC адресу рутера па вас лако нађе у њиховој бази безобзира колико се ви пута регистровали и како се представили , пошто Фејсбук чува податке.
    Тако да сам на вашем месту ја бих користио програм „Okay Freedom“ или неки сличан њему било који VPN (Virtual Private Network) или пак користите неки Proxy тако ће те бити делимично сакривени .

    Свиђа ми се