ГЛОБАЛИЗАМ

Алекс Џонс: Храна – највећа тајна је разоткривена!


Храна – највећа тајна је разоткривена

04.07.2012. Борба за веру

Ово је контроверзни прилог Алекс Џонса, у коме он разоткрива планове светске владе о намерном и циљаном тровању хране и воде у сврху депопулације становништва. Иако је видео, по коме је урађен чланак, намењен америчкој публици, он би могао заинтересовати сваког човека. У свом прилогу Џонс говори о многим стварима, попут флуорида (који се налази у већини паста за зубе), врло добро говори и упозорава о аспартаму (вештачком шећеру), генетски модификованој храни, и другим стварима.

***

Пријатељи моји!

Од свих информација сакупљених током година мог истраживања, ове су најважније. Од вас су цело време скриване. Ово је највећа тајна која ће сада изаћи на видело!

Поседујем стотине владиних докумената, који последњих осамдесет година доказују тровање хране и воде, како би се становништво разболевало и стерилизовало зарад еугенике. Све је објашњено у књизи „Еконаука“ коју је написао стручњак из Беле куће Јохн. П. Холдрен. Ту се говори о планетарној полицијској држави, која ће извршити стерилизацију, као и комбиновању воде и хране зарад стерилизовање људи.

Ово је написао неколико деценија пре његовог одласка на позицију у Белу кућу у уред за науку и технологију. Сада се одједном материјал из књиге повлачи, а увелико кроз вести шири у јавности као „добра“ ствар.

Овде видите оно што би просечна особа купила у трговини.

Нису све намирнице штетне, али већина садржи састојке, вештачке хемикалије које су додане, а јако су отровне и лоше по здравље. Они то знају сво време и одобрили су их за кориснике.

Почнимо са аспартамом

Више не можете отићи у продавницу и купити жваку, а да не садржи аспартам као додатак. 70-их година Сеарле је покушао да добије одобрење, али безуспешно. Била су потребна три покушаја, јер је у њиховом истраживању спроведеном над мајмунима, већина тест субјеката умрла или оболела од рака. Сада имате Mainsteream чланке, где је Европска унија направила велика истраживања и добила резултате о деци рођеној са премалом тежином, прераним порођајима и побачајима, код оних жена које су пиле пића на бази аспартама, као на пример „Zero-Cole“.

Шта је аспартам?

То је фекални отпад Е-коли бактерије. Они је генетски модификују, нахране токсичним отпадом, онда она „пражњењем“ избаци аспартам!

Толико има нуспојава, да је неизрециво.

Све је унапред испланирано. Уз све ово ствара се и зависност.

Али ајмо даље и попрочајмо о Mc Donaldsu и његовој пилетини (Chicken Mc Nuggets). Сећам се да сам пре 10 година читао у здравственом информатору, како у њима, као и у још много хране налази једна врста пластике слична силикону (Dimethyl Polysiloxane). Додавање овог адитива илегално је у свим осталим земљама света, али не иу УСА. Тајна је у томе, што је све ово испланирано од стране ФДА (Служба за контролу хране и лекова). Погледајте само које све лекове одобравају, а који узрокују срчане ударе и рак.

У случају Нирнберг, нацисти су у концентрационим логорима у воду додавали Натријум флоурид, како би се затвореници начинили покорнијима. Стотине студија показало је ове резултате, чак и пре него је Хитлер дошао на власт. Ово је облик присилног дрогирања.

Како је јавност била упозната са овим, признали су да количина од 1:1 000 000 натријум флуорида, више него удвостручује шансе за рак костију код дечака и мушкараца. Одговор владиних корпорација је био, не само да се дода у воду, већ и у хиљаде других производа попут дечије воде. Почели су да додају и количину од 900: 1 000 000 у јаја у праху. То проузрокује пад коефицијента интелигенције, повећава стерилитет, а додаје се у толико намирница које конзумирамо.

Погледајмо генетски модификоване организме (ГМО).

Јесте ли знали, да се већ дуги низ година Американци хране клонираном говедима, свињама, а сада се то проширује и на остале врсте животињског меса. Узмимо лососа. Научна истраживања су доказала ће врста ГМО лососа добијена укрштањем лососа и других животиња, када дође у сусрет са природним дивљим лососом, довести до изумирања дивљег лососа у периоду од 40 генерација. И ФДА је одобрила и ово. И дозволиће његово пуштање у дивиљину … То као прво није лосос. То је укрштена врста коју назива Камира. То је некакав микс, као из лабораторије Доктора Мореауа, као из ноћне море.

Више од 85% кукуруза који се конзумира у САД, а испоставља се иу Европи и Канади. ГМО. Ствара сопствени пестицид, па га инсекти не једу. Ако га инсекти не једу, јер умиру, шта мислите, шта ће се догодити са лабораторијским животињама и људима.

Буквално, више стотина студија показују, да не само Монсанто, већ и друге компаније производе ГМО. Кукуруз, који је повезан са отказивањем органа тест мишева, као и са масовним стерилитетом истих мишева и замораца. Они су дакле храњени, не само са ГМО кукурузом, већ и семеном памука.

Студије у Индији, Немачкој и САД су показале, да када се семе памука, послужи као храна за краве, она тада побацају телад, или су телад закржљала, или у многим случајевима умру при телењу.

А шта се налази у већини процесуиране хране? Уље из ГМО сјемена памука. Студије такође потврђују да ГМО усеви убијају пчеле и лептире.

Али, не заустављају се ту. Сада тврде, да ће у биосферу пустити комарце отпорне на маларију.

Генетски код планете, благо речено, уништава се у најезди злих корпорација.

Пре неколико година директор Монсанта, цитиран у Националној географији, рекао је да је то његов програм, да жели да њихови усеви и организми преузму биосферу.

А највеће компаније које се баве генетским инжињерингом, фокус стављају на осам главних врста усева, а сада проширују на стотине врста других биљака мењајући генетски код планете.

Ово је генетска диктатура, вандализам… Због тога су Рокефелери и УН изградили велике ограђене плантаже са наоружаним стражарима по целом свету, а не само на Арктику. Шта више, признали су да то чине у случају да нешто „пође по злу“ , да је то врста Ноjeве барке.

Све те лажне службе заштите околине, никада се не жале због овог, не причају о истинском уништавању околине. Они желе ударити порез на Ц02 који људи издишу, а помоћу којег биљке дишу и врше фотосинтезу, како би затворили индустријска друштва и њихова постројења, те тако контролисали наше животе. То је велика тајна! То је програм редукције популације. То је епидемија.

Број сперматозоида западног човека експоненцијално опада. Чак је и влада предвидела, да ће у наредним генерацијама готово сви бити стерилни.

Ово је глобалистичка религија, њихова филозофија. Они желе планету за себе.

УН је рекао да је њихов план смањење светске популације за 80%.

Чули сте да је Тед Турнер људе назвао бескорисним изјелицама и да би их 80% требало убити.

Чули сте принца Филипа, који је рекао да би се након смрти желио вратити као вирус, који би убио већину становништва.

И Др Eric Pianka и Peter Singer говоре о масовној редукцији популације. Константно се на вестима говори да треба да имамо само једно дете, јер све преко је лоше за околину и да смањење људи значи и смањење Ц02. То је велика тајна.

Живимо под диктатуром научника, а САД и Енглеска су епицентар свега и шире се на глобалном нивоу.

Сећате се свих тајних екперимената, стерилизације у САД и Европи. Сећате се што је чинио Хитлер. Он је научио од Еугениста и Рокефелера из САД. Ово је култура смрти наметнута вама и вашој породици, и без обзира што сматрате да је свет пренасељен, ви сте такође мета, и то плански циљана.

Хормон раста у млеку тера вашу децу, осмогодишњу девојчицу у пубертет, уместо да се то спонтано догоди у дванаестој или тринаестој години.

Силикон у McDonalds пилетини, стотине врста прерађене хране, аспартам-који је фекалија ГМО Е-коли бактерије, узрочника огромног броја болести…

Размислите, то се стално врти.

На АБЦ-ју пре четири године, вирални спреј за месо ради сигурности? Прскају живи вирус на месо, да би наводно поубијали бактерије. Жива вакцина, којом прскају већину меса коју конзумирате. Постаје још горе.

Нафтини дестилати, односно токсични отпад, који настаје у рафинеријама за прераду нафте, узимају тоне и тоне отпада, флуор, жива, олово и посипају по усевима као гнојиво.

И шта се догађа тада са парадајзом, кукурузом, кромпиром? Они покупе све те токсине из земље. Научници су иначе употребљавали ове биљке за детоксикацију тла. Биљке усисавају токсине, а онда их ви једете.

Зато је Washington Post у јануару 2008 објавио да је трећина популарне хране и пића загађена живом.

Упркос чињеници да су се Европљани противили модификованој храни, сада су претрпани са њим. УСА је тест зона. Аутоматски се одобрава, а људи који раде за ове компаније, не знају шта се догађа, као ни људи који продају ову храну. Ово утиче на све нас.

Проценат појаве рака је у абнормалном порасту, дијабетес… Све ове болести су повезане са токсичним адитивима из наше хране и воде.

Интрервјуисао сам неурохирурге, неурологе, научнике…

MSG (Natrijum Glutamat) разара мозак, екситоксин разара јетру, а присутан је у десетинама хиљада производа…

Можемо рећи Не. Можемо устати против тога. Ако имате комшију који детету даје флуорисану воду, молим вас – упозорите га.

Ако једе чипс са MSG адитивом, упозорите га – ипак сте одговорни.

Ако познајете људе који се хране ГМО прерађеном храном, упозорите их, и ЗАБОГА не храните своју децу с тиме.

Желите ли се убити, ваша је ствар, али немојте наудити деци. Немојте!

На крају, желим рећи и пар позитивних речи.

Пре оотприлике петнаестак година, нисте могли наћи органску храну у продаји, а сада је има. Пре пар година, сво млеко је садржавало хормон раста, а сада га има и без хормона, јер су потрошачи рекли НЕ.!

Нисте могли наћи ни пасту за зубе без натријум Флуорида, а сада на позадини паковања јасно се истакне „Ако се прогута, јавите се одмах доктору“.

Сада има пасти без Натријум Флуорида.

Људи не желе бити тровани, желе знати шта се догађа, тако да и индустрија одговара на њихове захтеве, дајући им барем опцију да знају, тј да не буду насилно дрогирани, путем хране и воде.

Знате да су цигарете штетне.

Пре двадесет година, произвођачи су пред конгресом изјављивали да се ради о теорији завере, а онда се испоставило да су знали сво време.

Даме и господо, колико сам ја упућен кроз истраживања, већина оног што се додаје у храну и воду је много горе, чак и од цигарета, иако су оне један од највећих убица у држави.

То је испланирано убијање из потаје.

Молим вас да схватите, да је једно од најопаснијих места на свету, управо ваша продавница прехрамбених артикала, као и вода из ваших славина.

Припремио:
Др Боро M. Вујасин, Р. Србија
E-mail: bregtitel@gmail.com Mob: 063 892 9 042

Извор: http://bs.scribd.com/doc/90437378/TAJNA-JE-RAZOTKRIVENA

http://www.svetinjebraniceva.rs/