Америка

РАСПАД САД МОЖЕ ПОЧЕТИ 21. ДЕЦЕМБРА 2012.


 

САД се суочавају с претњом распада. Чак је познат и тачан датум када тај процес може да отпочне. И у томе нема никакве мистике.

 

Основа за извођење оваквих закључака лежи искључиво у финансијско-економским разлозима и имовини елита Северне Америке. Управо зато, Немачка и Швајцарска могу да затраже од САД повратак злата, а читав финансијски свет се налази у предвечерју одбацивања доларске готовине. Управо су зато САД отпочеле дугорочну дестабилизацију читавог Блиског Истока и Магреба. Управо се зато у САД граде концентрациони логори и праве резерве пластичних ковчега – како би се скренула пажња са једног веома важног догађаја, који ће, могуће је, ликвидирати САД као појаву савремене геополитичке карте света.

 

Ствар је у томе, како пише Игор Игнатченко у свом чланку „Борба блискоисточних центара моћи“, што „21. децембра 2012. године истиче 99. годишњи уговор Система федералних резерви (FED – Federal Reserve District) о изнајмљивању машина за штампање новца, које им је конгрес САД дао 1913. године.

 

Како би продужили закуп 21. децембра 2012. године, Федералним резервама неће бити неопходна само већина гласова у Сенату и Представничком дому, већ и три четвртине гласова законодаваца сваке од 50 држава. Није тајна да то неће бити нимало лако, с обзиром на колосалан дуг и обезвређеност долара, који нема златну подлогу. Златни сертификати, које плаћају Федералне резерве за штампање долара, подлежу отплати само златом. Но, злата у Федералним резервама одавно нема.

 

Није чудно, дакле, што је календар маја постављен на 21. децембар 2012. године. Финансијски крах америчког долара обавезно ће довести до политичке кризе, и, како би се изашло из ње, влада САД биће спремна да прибегне отпочињању рата, или, као минимум, потпуној дестабилизацији, за коју није нужно ништа посебно ни радити. Потребно је само кориговати рокове који подвлаче – 21. децембар 2012.“

 

По материјалу са http://www.arms-expo.ru/

 

приредило Уредништво „Борбе за веру“

Категорије:Америка, Мишљење, Рат, СВЕТ

Tagged as:

6 replies »

  1. E moj brate Miki, zar ti ne znas da su ti ludaci od amerikanaca spremni da otpocnu rat neslucenih razmera, bez obzira na posledice. Oni o tome ne razmisljaju. Odgovornost je za njih nepoznata rec, Samo gola sila. Nazalost i veci deo njihovih gradjana je spreman da ih sledi.Kao da su hipnotisani..A mozda i jesu. Dakle, ako pocne raspad , sve ce nas povuci u ponor za sobom, smrknuce nam se, a ne svanuti….

    Свиђа ми се