Издаја

Срби на окуп – Саопштење за јавност: Тражимо да се под хитно поништи свих седам Боркових споразума!


Петровданска петиција (видео)

уторак, 21 август 2012 11:34
http://www.srbinaokup.info

Председништво Републике Србије
Председнику Владе Републике Србије
Председнику Народне Скупштине Републике Србије

ПЕТРОВДАНСКА ПЕТИЦИЈА

Срба на Косову и Метохији за поништење велеиздајничких споразума Борислава Стефановића и Едите Тахири.

Ми, доле потписани, држављани Републике Србије тражимо од председника Републике Србије, Владе Републике Србије и Народне Скупштине Републике Србије да под хитно поништи свих седам штетних и антисрпских споразума које је постигао Борислав Стефановић са Едитом Тахири супротно Уставу Републике Србије и свим позитивним начелима државе Србије и српског народа. У супротном угасиће се све српске институције као и сама држава Србија у овом делу Старе Србије. Што је очигледно била и намера поменутих индивидуа.

Захтевамо да се заштити уставни поредак и закони наше државе Србије и самим тим обезбедили слободан и миран живот нас лојалних грађана ове државе.

Истичемо да су свих седам до сад постигнутих споразума нанели огромну штету српском народу и српској држави. Борислав Стефановић је у име режима Мирка Цветковића и Бориса Тадића без одобрења Народне Скупштине Републике Србије и Савета Безбедности Генералне Скупштине Уједињених нација и у супротности са вољом српског народа на Косову и Метохији потписао следеће споразуме:

– Споразум о слободи кретања

– Споразум о матичним књигама

– Споразум о катастарској евиденцији

– Договорени закључци у вези са граничном линијом

– Споразум о прихватању универзитетских диплома

– Споразум о царинском печату

– Договор о регионалном представљању и сарадњи

Овим такозваним споразумима Борислав Стефановић је Србима на Косову и Метохији одузето документа Републике Србије (личне карте, возачке и саобраћајне дозволе, здравствене књижице…). Шиптарским терористима је легализовао њихова документа и омогућио им кретање по целој територији Републике Србије, такође је успоставио границу на административној линији између централне Србије и Косова и Метохије, прихватајући и шиптарску царину, пограничну полицију и ознаке шиптарске квази државе. На крају је легализовао и нелегалне и нелегитимне дипломе шиптарских квази институција и омогућио међународно представљање шиптарских сепаратиста и терориста. С тога овом петицијом желимо да ставимо до знања српској држави штетност постигнутих такозваних споразума и договора са шиптарским квази институцијама.

Петиција предата Председнику Народне С.
са 28000 потписа
предао Саша Касаловић

У Косовској Митровици Н.П. Отаџбина
На Петровдан 2012. године ДССС „Шчербина“
Удружење „Стара Србија“

+++

У наставку погледајте видео снимак саопштења за јавност представника „Срби на окуп“ поводом Петровданске петиције

5 replies »

 1. Петиција мора да се настави, морају се скупљати потписи по целој Србији, председника Николића морамо бомбардовати захтевима за поништавањем издајничких споразума који су постигнути са бившим режимом, све док се не изјасни овако ли онако. У случају да одбије, позваћемо народ у Београд, јер се Косово брани у Београду, а не на Јарињу и другим барикадама. У име Патриотског блока, Никола Алексић

  Свиђа ми се

  • Председник Николић је у предизборној кампањи у Косовској Митровици обећао грађанима да ће поништити све договоре које је Стефановић постигао. На том скупу су били присутни и Александар Вулин и Александар Вучић. Тржимо да се испуни обећано.

   Свиђа ми се

  • IZADAOKUMA A DA NE IZDA KOSOVO ZAR NEKO VERUJE U TO?
   Marionetska vlast u Beogradu nastavlja tamo gde je Tadić stao. Priznaje sve dogovore Borka Stefanovića sa Editom Tahiri. Tek će ova vlast i Predsednik da prihvati da se Kosovske institucije instaliraju na Severu Kosova. Tajno, polako, ispod žita… korak po korak… Sad se radi na pripremi javnog mnjenja!

   Свиђа ми се