Видео

ХААРП У БЕОГРАДУ РАДИ И ПЕЧЕ, ХЕМИЈСКИ ТРАГОВИ – ЈАВИТЕ СЕ СТРУЧЊАЦИ САД: ГДЕ ЈЕ ВЛАСТ!!!


Published on Sep 4, 2012 by

(ХААРП ради пуном паром. Снимак са Дорћола према Борчи. Били су и таласи са Новог Београда према Бежанијској Коси. Закључак је по расипању таласа да је ХААРП баш у Центру Београда, јер се таласи у облацима расипају од центра ка периферији.)

7 replies »

 1. HAARP je trenutno najmoćnije oružje savremenog dostignuća,sa njime diktiraju klimom i mnogim drugim oblastima..na žalost naše planete.UKUCAJTE NA GUGLU HAARP,i dobit će te osnovne informacije,a ostalo zaključite sami!!!

  Свиђа ми се

 2. Видео снимак је доказ да ХААРП емитер постоји у Србији, енормна суша у Србији је само последица удруженог дејства ХААРП емитера и хемијских трагова у којима преовладавају честице металних оксида, између осталих опасних хемијских једињења. Директна штета у пољопривреди је већа од 4 милијарде долара за које би требало испоставити рачун САД, односно онима који су дозволили виво експерименте над људима и природом у Србији. Сматрам да би се посматрањем распростирања видљивих хемијских трагова услед електромагнетних таласа могла одредити шира локација ХААРП емитера, затим детаљнија потрага на тој локацији све до тачне локације. А онда се зна шта треба урадити. Честитам и захваљујем ауторима на изванредном снимку.

  Свиђа ми се

  • Господине Алексићу ценим Ваш рад. Хвала на честиткама.Није нам било тешко, изашли смо из куће погледали у небо и видели то што смо поставили. Из онога што срб03122010 ради може се схватити да сви морамо имати камерицу или мобилни са собом, свој јутјуб канал, и преносити истину. Истина је само једна. А остали окупаторски медији на челу са окупаторском влашћу ту су и увек ће бити ту. Крст носи свако од нас и свако од нас ће одговарати пред Богом зашто није говорио истину. Београд је нападнут. Тога дана када смо снимили Дорћол, једнако је изгледао и Нови Београд. Изгледа да таласи који су ишли ка Бежанијској коси су покретани са Нбгд. Сумњива је антена на Капији Београда ка аеродрому. Горе је антена која је врло сумљива и могла би у склопу са неколико таквих по Бгд, рецимо, центар, Бељина и још негде, да у ствари ЧИНИ ТУ МРЕЖУ, попут АЉАСКЕ али развучену. Треба што пре изаћи на улице ПОБИЋЕ НАС. Људи умиру, Старац Гаврило је говорио: Умираће људи неће стићи свештеници да их сахрањују. ЗБОГ НАШЕ ДЕЦЕ И НАРАШТАЈА, ГРАЂАНИ СРБИЈЕ, УСТАЈТЕ! УСТАЈТЕ У УСТАНАК!!!!

   Свиђа ми се