Језик

„Ја лично припадам мањинском народу, али волим ову земљу Србију и плаче ми се када видим шта јој раде!“- КОМЕНТАР ДАНА


РЕАКЦИЈА ЈЕДНОГ ЧИТАОЦА (име познато редакцији) НА НАШ НЕДАВНИ ЧЛАНАК: 

СРБИЈА ДРЖАВА САМО НА ПАПИРУ(?): “Албанска деца у Бујановцу и Прешеву уче из косовских буквара…”

Објављено 2012/09/05 у 13:43

Данас, Српској деци, која уче из хрватских уџбеника, и летују „за џабе“ на хрватском мору, мењају националну свест перфидним методама- једино им не облаче усташке униформе као на овој слици из WWII… Бар, још не!?

Србија све мање личи на државу захваљујући проданим душама из власти. Страшно је и језиво колико мало свести има овај сироти народ о томе ко га предводи. Косовски буквар у Србији забранити хитно, забранити директорима школа и да помисле да имају било какав избор који буквар да користе! Еј живиш у Србији,значи учиш из Српског буквара, крај расправе, пре него што је и почела!
Страшно је то што се дозвољавају овакве ствари! Добро ми је познато шта раде национални савети у мом граду и то је исти случај као и на Косову! Деца уче из Хрватских уџбеника, летују на хрватском приморју, добијају бесплатне књиге, прибор и шта год им је потребно. Родитељи који су слепи и не виде шта се ради пребацују децу у хрватске разреде под паролом “хеј па бесплатно је, што да упишем дете у Српски разред кад ми ови дају све бесплатно“!

Раздвајају децу како би оставили семе мржње и раздора и преносили га на наредна поколења!  Не смем ни причати о томе ко то све подржава, јасно је да се жмури на ове ствари под паролом људских и мањинских права о којима се толико лаје на медијима…. ја лично припадам мањинском народу, али волим ову земљу Србију и плаче ми се када видим шта јој раде!  Никада небих дозволио ни трећину онога сто је дозвољено мањинама, на њиховом челу јашу људи који су наштеловали своје деловање да разбију ову сироту земљу…
Мањинска права!  Ма каква права!  Моје дете ми прича како је његов друг био у Хрватској на мору 10 дана у хотелу са школом и пита ме зашто и оно не може да иде???   Е, шта да му кажем, како да му објасним?  Зар треба нама ово?  Да и ја своје дете пребацим у хрватско одељење због бесплатног мора, књига и прибора?  Е па нећу!!!

Нећу да се продам! Доста је!  Превише!

5 replies »

  1. ДА БИ СРБИ БИЛИ ПРОДАНЕ ДУШЕ, МОРАЈУ ДА ПРЕЂУ НА ЛАТИНИЦУ

    Да би се Срби рачунали у продане душе (а таквих има, без сумње), неопходно је да пређу на латиницу. Само Србин који не издаје свој народ писаће ћирилицом. Тако је био увек.

    Свиђа ми се

  2. Ватикан у својим трезорима и на други начин посједује у вриједности преко хиљаду милијарди долара. Имају довољно „мрвица“ и за Крватску да спроведе план куповине србских душа. Купиће отпале али не и извишене.

    Свиђа ми се