ВАНРЕДНЕ ВЕСТИ

СНВ: САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ИЗДАЈНИЧКОГ ИСПАДА „ЛДП“ ПОСЛАНИКА ОСТОЈИЋА У СКУПШТИНИ СРБИЈЕ…


                       

САОПШТЕЊЕ

Изјавом да ,,свака посета директора владине Канцеларије за КиМ Александра Вулина Косову представља инцидент, јер је он пре годину дана командовао екстремистима на барикадама да пуцају на немачке војнике”, посланик ЛДП у Скупштини Србије Зоран Остојић срачунато и немилосрдно пуцао је у – истину и овдашње Србе, на које су пре годину дана, али и пре тога и после тога, пуцали – немачки и амерички војници.

Оваквим, изузетно опасним лажима, етикетирајући Србе са Косова као екстремисте (?), Зоран Остојић, посланик српског парламента, из српске престонице практично охрабрује вођу шиптарских сепаратиста и терориста Хашима Тачија да реализује већ испланирану офанзиву шиптарске полиције на север Космета, с циљем да у крви угуши отпор овдашњих Срба покушајима потпуне албанизације овог дела јужне српске покрајине.

Иако чак и шиптарска полиција и ЕУЛЕКС ни у далеким назнакама не помињу националну припадност нападача, већ саопштавају да су на возила ЕУЛЕКС-а и косовске полиције у селу Доње Вараге у општини Зубин Поток јуче пуцале – НЕПОЗНАТЕ ОСОБЕ (!!!), Зоран Остојић је са удаљености од 350 километара, из „круга двојке”, само пар сати после напада „утврдио” да су то учинили Срби (???). На тај начин, као што је Вокерову ноторну лаж о „масакру” у селу Рачак НАТО искористио као повод за бомбардовање наше земље, Зоран Остојић практично сугерише Тачију да инцидент у Доњим Варагама искористи као мотив за жестоку оружану интервенцију на северу Космета и потпуно етничко чишћење Косова и Метохије.

Српско национално веће северног КиМ очекује да се Скупштина Србије и надлежни правосудни органи хитно позабаве опасним подметањима народног посланика Зорана Остојића, који охрабрује шиптарске сепаратисте и терористе да крену у прогон и погром Срба у овом делу Покрајине. 

Косовска Митровица, 08.09.2012.

ПРЕДСЕДНИК СНВ СЕВЕРНОГ КиМ

др Милан Ивановић

4 replies »

  1. Скупштина, Тужилаштво, Полиција…где су?
    Ко је тај Божији створ? Коју он улогу има у овој долини плача и намученој Србској земљи?Излишан је коментар на изјаву тог чудовишта од човека, јер кад страха Божјег нема,нити стида људског то није човек, то је демонизовано створење Божје!Нека му Господ суди!Амин!

    Свиђа ми се

  2. Браћо Срби,

    Србија изгледа нема никакво тужуилаштво. Да га има,човек који је изјавио овакву глупост која је у тој мери антирспска и фашистичка, одмах би био ухапшен. Да ли је у некој ситуацији те врсте било који посланик Скупштине окупираног Косова и Метохије икада тако нешто изјавио? Или било које Скупштине у свету да ли је икоп, без икакве основе и доказас напао птресдставнике свога народа. То има у тој мери само у српском народу и у некој странци у Србији да буде директно против свог сународника и кад нема никаквог доказа да је то учинио сународник. А чак и да јесте учинио неко то из српског народа, то не може да значи да је то учинио цео српски народ. Ми смо окупирабни не само са стране, него и од својих лудака и својих антисрба.

    Свиђа ми се