АУТОРИ

СОЊА БИСЕРКО У ПРИШТИНИ ЈАВНО ПОЗИВА НА РУШЕЊЕ УСТАВНОГ ПОРЕТКА Р.С.- ШТА ЧИНЕ ДРЖАВНИ ОРГАНИ!?


СОЊА БИСЕРКО, „ХЕЛСИНШКИ АГЕНТ“, ОТИШЛА У ПРИШТИНУ ДА „ПРИЗНА“ ЛАЖНУ ДРЖАВУ „КОСОВО“- ДОКЛЕ ЋЕ ДРЖАВА СРБИЈА ТОЛЕРИСАТИ ДЕЛОВАЊЕ ОВОГ СТРАНОГ АГЕНТА КОЈИ СЕ ОТВОРЕНО И БЕСТИДНО ХРАНИ СРПСКОМ КРВЉУ!?

12 септембар 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Миодраг Новаковић

Живи на грбачи Српског народа, и истом „копа јаму“- некажњено!?

Осведочени „србомрзац“-  који живи у Српској престоници на грбачи Српских порезника, и коју је (заједно у пакету са другим моралним девијантом и „србомрзцем Наташом Кандић) својевремено бивши председник Србије (и још увек „текући“ велеиздајник) Борис Тадић, чак и укључивао у државни тим са још једним ноторним велеиздајником Борком Стефановићем, да заједно „преговарају“ о судбини Срба на окупираном Српском Косову и Метохији- сада је отишла и корак даље… Отишла је у званичну посету лажној држави „Косово“ да би их тамо „признала“ у име тзв. НВО „Хелсиншки одбор“ (читај Западне шпијунске организације, под контролом „загребачке експозитуре“)!

„Госпођа“ Бисерко је изразила задовољство што ће сада „шиптарска заједница“ у своје руке преузети „решавање судбине“(њене речи) преживелих Срба на Космету. Нарочито је истакла да према званичним статистикама у протеклих десет година (17мартовски погром Срба у 2004, убиства, киднаповања, пребијања, вађења људских органа из полуживих Срба, силовања, пребијања, спаљивања и крађа Српске имовине, варварско уништавање стотина Српских светиња, јавне и масовне тортуре Српских верника од стране ОВК преобучене у униформе наводне „косовске полиције“)- шиптарски сепаратисти потпуно „заслужују“ да им такозвана (окупаторска) међународна заједница потпуно препусти да се самостално „побрину“ о остатку Срба- на начин како су то и до сада радили (а који „госпођа“ Бисерко очигледно одобрава) уз аминовање НАТО окупатора!

Србомрзац Бисерко је истакла да верује да ће нове генерације младих шиптара (задојене мржњом према свему Српском, и „одгајане“ у једној од најсуровијијих мафијашко-терористичкој „држави“ у свету) умети да се „побрину“ о малобројним (једва преживелим) косметским Србима. Додуше сама је изразила сумњу да ће косметски Срби преживети те „демократске промене“ које она здушно подржава, следећим речима:  „…положај Срба (читај опстанак) на Косову, посебно оних на северу зависи и од понашања и политике Београда, који сво време води кампање против Косова.“ У овој реченици Србомрзац Бисерко отворено баца рукавицу у лице Српском режиму, називајући његове напоре за легално очување државног суверенитета на КиМ „кампањама против Косова“. Ово је по мени ништа краће од напада на Уставни поредак земље, чије гостопримство ова „госпођа“ отворено злоупотребљава!

Потом је безочно увредила све жртве шиптарске „трговине органима“ и чланове њихових породица, отворено нападајући последњи извештај Српског тужилаштва за ратне злочине, које је ових дана изашло у јавност са најновијим детаљима (једним од ретких преживелих сведока) истраге о отмицама Срба и њиховим зверским убијањем ради крађе људских органа- оптужујући Српску државу да тим чином „баца сенку на независност“ лажне државе „Косово“… Још један отворени (и некажњени напад на Уставни поредак Србије- државе чије гостопримство ово „створење“ тако безочно злоупотребљава…

Врухунац њене безочности и поновљеног отвореног позива на рушење Уставно поретка Србије је њен отворени захтев Српским државним институцијама да сами учествују у „учвршћивању косовске независности“(њене речи), и то тако што ће Београд да се „постави веома конструктивно…“(њене речи). Односно- захтевала је од Српксих  власти да захтевају од косметских Срба (читај да их наговарају на колективно самоубиство) да се и даље укључују у косовске институције као и (наводно) Срби на југу Косова“(опет њене речи)…  Потом је нагласила да Београд мора кроз дијалог са сепаратистима да стави тачку на Српско питање на КиМ- како она сама каже да би тиме “ …дефинитивно решили статус Косова“!? Опет отворени (и некажњени) позив за рушење Уставног поретка Србије!

Соња Бисерко- Како се страни агент (који је примио највиша одликовања Хрватске и „Косова“) нашла у државним преговарачким тимовима Србије-наводно штитећи интересе Срба!?

ДАКЛЕ ШТА ЧЕКАЈУ ДРЖАВНИ ОРГАНИ СРБИЈЕ- АКО ВЕЋ НЕМАЈУ „СТОМАК“ ДА ЈЕ УХАПСЕ И ОПТУЖЕ ЗА ОТВОРЕНО РУШЕЊЕ ДРЖАВНОГ ПОРЕТКА СРБИЈЕ, ЗЕМЉЕ ЧИЈЕ ГОСТОПРИМСТВО ОВА „ИНДИВИДУА“ ТАКО ОТВОРЕНО И ПОНОВЉЕНО ЗЛОУПОТРЕБЉАВА- ЗАШТО ЈЕ БАР НЕ ПРОТЕРАЈУ ВАН ЗЕМЉЕ, А ЊЕН „ЗАПАДНО-ШПИЈУНСКИ ОФИС“ И ЊИМА СЛИЧНЕ НЕ ЗАТВОРЕ. ИЛИ У НАЈАМЊУ РУКУ СВЕ СТРАНЕ Н.В.О. (ОТВОРЕНО ИЛИ ПРИТАЈЕНО АНТИСРПСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ) НЕ ДЕФИНИШУ КАО „СТРАНЕ АГЕНТУРЕ“ (ПОПУТ БРАЋЕ РУСА) И СТАВЕ ИХ ПОД СТРИКТНИ ДРЖАВНИ НАДЗОР!?

ПРАВНА ДРЖАВО СРБИЈО- АКО ТЕ ИМА- НА ПОТЕЗУ СИ!!!

Миодраг Новаковић

Рефренца: http://www.vestinet.rs/tema-dana/biserko-u-pristini-kosovo-je-zasluzilo-priznanje

—————————————————————

СВИ НАШИ ТЕКСТОВИ ВЕЗАНИ ЗА СОЊУ БИСЕРКО:

Хронологија злочина мржње Соње Бисерко према Српској нацији

Пуковник Роберт Хевли- Како смо Србима подметнули „Отпор“

Владимир ДИМИТРИЈЕВИЋ: ДРУГА СРБИЈА И РУСОФОБИЈА

Југославију је требало распарчати како би империја Ротшилд и остале мулинационалне компаније у облику и под именина разних компанија могле „купити“, инсталирати и контролисати све профитабилне послове на целом овом простору.

Ишчекујући извештај Дика Мартија…

Хорско певање: Србија мора у НАТО ако жели у ЕУ(!)

Милован Бркић: I love Serbia!

Жарко Јанковић: 127 ЈУДИНИХ СЛЕДБЕНИКА

Борис Тадић у депешама америчке амбасаде у Београду

Ко нам је (по мери) “скројио” јединствени бирачки списак! О (не)владиним организацијама које су у томе учествовале!

ИЗБОРНА КРАЂА 2012: “ЕВРОАТЛАНТСКИ ШИБИЦАРИ” (Припреме за изборну крађу- С. Пјевовић)

ФБР ФЕЉТОН- Милорад Улемек “Легија”: ОПЕРАЦИЈА РУЖА – 1. ДЕО

Србија гаји змије у својим њедрима- Чеди се придружила и Бисерко- јавно називајући Србе геноцидним народом!!!

Жарко Јанковић: АНТИСРБИЗАМ КАО ВЛАДАЈУЋА ИДЕОЛОГИЈА ”ЕВРОПСКЕ СРБИЈЕ”

СОЊА БИСЕРКО “У ИМЕ БЕОГРАДА” ШИРИ АНТИСРПСКУ ПРОПАГАНДУ ШИРОМ БАЛКАНА…

ДРАГОМИР АНЂЕЛКОВИЋ: Уништаван је и дух нашег националног отпора, који је омогућио васкрс Србије 1804, 1815, 1918, и отпор германским и балканским нацистима 1941-45. Ипак, тај дух није дотучен. О томе сведоче барикаде на северу Косова и тињајуће опирање евроатлантској окупацији широм Србије.

ГОЛГОТА И ВАСКРС НАЦИЈЕ

ПОВОДОМ 11 ГОДИНА ОД ЗАПАДНО ОРГАНИЗОВАНОГ ОБАВЕШТАЈНО-ТЕРОРИСТИЧКОГ ПУЧА ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА МИЛОШЕВИЋА- ПРАВА ИСТИНА О “ПЕТОМ ОКТОБРУ”:

Пишу “Факти”: Тачи и НАТО за Хитлеров сан!

У БЕОГРАДУ СЕ САСТАО “КРЕМ” ИЗДАЈНИКА- “Драшковић: Косово најближи сусед”…

DANKE, DANKE, HERR HANDKE

Руси кажу НВО су страни агенти, а Србија?

ШИПТАРСКИ СЕПАРАТИСТИ НАГРАДИЛИ СОЊУ БИСЕРКО ЗА ИЗДАЈУ!

 

 

 

 

5 replies »

  1. ЗНАМ ДА У ИНДИЈИ ПОСТОЈИ СВЕТОСТ ЗА КРАВЕ,
    али не знам ко је наредио Србији да и она држи ван затвора издајнике на сваком кораку.

    Свиђа ми се

  2. Zar je morala da se oglasi, pa da nas „iznenadi“ svojim pogledom kroz američke propagandne naočare na svoju ulogu u procesu demontaže i okupacije Srbije? Nije ona ništa novo saopštila, već samo dosolila srpske rane u čijem zadavanju je uporna, jako temeljna i sistematična, a sve to mora biti silno medijski propraćeno, jer tako Amerika hoće.

    Свиђа ми се