Анализа

Петар Милатовић Острошки – ОРЛОВИ МЕЂУ ВРАНАМА


ОРЛОВИ МЕЂУ ВРАНАМА

 Суочавање уочи избора у Црној Гори


Пише: ПЕТАР МИЛАТОВИЋ ОСТРОШКИ
www.milatovic.info

    Роман „Пасји синови“, који сам објавио 1989. године и који је доживео осам издања у иностранству, завршио сам реченицама које гласе „Одбацили су интернационалну и навукли маску националну. Пуна им уста Српства. А до јуче? Почиње нови чин српске трагикомедије, а завеса спуштена.“ (Пасји синови, Беч – Сиднеј 1989., стр. 252)

     Шта се све иза спуштене завесе дешавало од 1989. године до данас, видљиво је чак и слепцима. У очима народним потрошени су комунистички националисти, марксистички четници и све мутиводе које мутна кола воде и из преваре у превару народ заводе. Кад је пукла идеолошка брана, у црвено офарбана, по свим законима физике и логике покуљала је она најмутнија вода и на површину је испливао најгори муљ. У нормалим околностима кад ниво воде опадне до отвора на распуклој брани, тада почне да цури она бистрија вода. Међутим, ево већ 23 године цури исти муљ. Као да водоток испод бране постаје река понорница која се волшебно враћа у свој узводни ток и тако се куљање најгорег муља и даље обнавља из године у годину, са опасном тенденцијом да то траје чак и деценијама, све до биолошког нестанка носилаца  и извршилаца свих могућих антисрпских радова!

     Чекајући да биолошки нестану сви они који су здушно, изнад сваке бездушности, целог живота радили да народ нестане, стрпљење часног народа је при крају. Управо је то сада епицентрална тема свих мародера иза још једне тамне завесе, која је изван државе, а иза које се се све државе претварају у државне страве.

     Иза те тамне завесе медијски се фаворизују теглећи и плански маргинализују мислећи.  Да се фаворизју теглећи најилустративније нам показује предизборна лакрдија у Црној Гори.

    Наиме, владајућем режиму у Црној Гори, који је директни наставак окошталог титоизма, супротстављају се сурогати које ће народ дебело да плати.  Како друкчије разумети нелогичну логику да се окошталом титоизму супротставе у Црној Гори они који су били жестоки заговорници аутономашког сепаратизма Бошка Крунића (Ранко Кадић); антисрпског реформистичког покрета Анте Марковића (Андрија Мандић); колумниста земунског клана (Небојша Медојевић);  дојучерашњи голаћ и добровољни нови Алекса Жуњић (Добрило Дедеић – кога бољи познаваоци прилика у Црној Гори називају Дебилним Дебејцем) и остале националне штеточине и политички дилетанти?

     Нека нико не мисли да у том „нереду нема реда, јер се нереди редовно дешавају“ (И. Л.). Све је прецизно испланирано у домаћим и страним обавештајним лабораторијама у којима доминирају формуле програмираног хаоса. Тај хаос ће бити видљив после избора у Црној Гори. У постојећем распореду политичких и националних снага победник на црногорским изборима је унапред познат кроз предстојећи тријумфални повратак Мила Ђукановића на чело Црне Горе. С друге стране, Српство у неколико изборних колона остаће још једном преварено и за ту превару следи додељивањље обећаних станова на елитним локацијама у Подгорици, за што задужен подгорички градоначелник Миодраг Мугоша. Српски народ у Црној Гори ће остати вануставна категорија са легализованим протеривањем српског језика у неофеудалној јединици која се зове Црна Гора.

      Како уочи ових избора српски народ да верује и да гласа за осведочене заговорнике војвођанског сепаратизма, реформистичког неоусташког покрета на Балкану, колумнисту криминалног земунског клана, или удбашког доушника?

     Близу је памети да ће народ тог изборног дана изабрати неговање властите менталне хигијене, окренуће леђа и бојкотовати, а управо то највише одговара актуелној политичкој олигархији у Црној Гори која има дисциплиновано бирачко тело баш захваљујући неорајетинском синдрому у Црној Гори, јер некад часног Црногорца ниси могао да купиш ни за товар злата, а данас гомилу Црногораца купујеш за шаку обичног блата. Кад је тако како јесте, оваквој опозицији у Црној Гори, циљано распоређеној у три колоне, Мило Ђукановић треба да подигне споменик трајне захвалности.

      Како се данас осећа маса превареног српског народа у Црној Гори? Јасно је и свим птицама на гранама да се осећају као орлови међу вранама!

 

 

 

3 replies »

 1. Да ли је Милатовић пријатељ са Соњом Лихт, Светиславом Басаром, Андрејом Николаидисом, Омером Карабегом…?

  Сви интенрнетски националисти: Вратите се на дедовину тамо националишите.

  Лако је у Бечу живети и писати нам књиге!

  „НАШЕ ЋЕ СЈЕНЕ ХОДАТИ ПО БЕЧУ, ЛУТАТИ ПО ДВОРУ, ПЛАШИТИ ГОСПОДУ“

  Свим Србима, све најбоље желим.

  Свиђа ми се

 2. Вратио нам се господин Mилатовић и његово узбуњивање, његова вечита донкихотовска борба против марксистичких четника и осталих митских бића балканске политичке папазјаније, која свакако не може проћи без помена његових личних достигнућа, успеха своје властите персоне (види се да је Милатовић прави црногорац). Па добро, нека пише. Папир трпи много тога.

  Свиђа ми се