ДРУШТВО

Кацин прети због отказивања „геј параде“ (!?) – „Србија ће добити шта је тражила“!


ФБР: Јелко Кацин се нашао веома увређен због отказивања „геј параде“! Чак каже  да је ту одлуку доживео  као велико разочарање  и отворено прети Србији „пацкама“ из Европске Уније!

***

Кацин за РСЕ: Србија ће добити шта је тражила

 Извор: Радио Слободна Европа
03.10.2012 Милош Теодоровић

Јелко Кацин, фото: Медија центар Београд

Србија ће добити оно што је тражила, изјавио је у разговору за РСЕ известилац Европског парламента за Србију Јелко Кацин након што је у Београду саопштена одлука МУП-а о забрани за суботу, 6. октобра, заказане Параде поноса.

Уз напомену да је и сам разочаран, Кацин наставља да ће у Бриселу одмеравати такав потез, те да би Београд посебно требало да се забрине због реакција које ће уследити из Шведске и Холандије.

Политичка порука Владе и њених органа која је упућена грађанима Србије и ЛГБТ мањини је схваћена и биће оцењена на одговарајући начин у Европском парламенту и, уверен сам, осталим институцијама Европске уније„, навео је Кацин. Даље нам је рекао:

„Одлуку о забрањивању Параде поноса доживео сам као велико разочарање, јер су се у последњих неколико дана чак и надметали ко ће више негативних порука везаних за Прајд дати. И то су чинили људи којима то није у надлежности. Из тих разлога све што се догодило доживљавамо као веома јаку и веома свесну политичку поруку коју ћемо у потпуности узети на знање и према томе поступити“.

РСЕ: Шта то практично значи?

Кацин: То значи да ће Србија добити оно што је тражила. Одлучила је да пошаље такву поруку па ће добити адекватан одговор.

РСЕ: Претпостављам да говорите о реакцијама које ће уследити из Брисела?

Кацин: Србија је упутила јасну поруку свом грађанству. Посебно ЛГБТ популацији, али и Европској унији. Као што сам рекао, ми то одавно пратимо и разумемо све те поруке.

Пропуштена шанса

РСЕ: Може ли се одлука о забрањивању Параде одразити на мишљење о напретку у српским евроинтеграцијама које се очекује током октобра?

​​Кацин: Извештај Европске комисије је припремљен. Он је адекватан досадашњим резултатима којих није било баш много, узимајући у обзир да је Србија била у изборној години, па затим формирање коалиција и Владе и свега осталог.

РСЕ: Да ли су током ваших контаката са званичницима у Београду слани другачији сигнали? Да ли вам је обећавано да ће Параде бити?

Кацин: Не ради се о томе да ли су то обећавали или не, али ја мислим да су пропустили шансу да дају снагама реда могућност да докажу да могу обезбедити сваку приредбу било где у Србији, не само тај мали Прајд од 970 корака.

РСЕ: Када у државе Европске уније оде оваква порука из Србије, како то доживи тамошње јавно мнење?

Кацин: Мислим да би то питање требало поставити пре свега у две државе. Једна је свакако Шведска, зато што је у Србију дошла министарка шведске Владе за евроинтеграције, односно за Европску унију. Она је желела да учествује у тој шетњи. Мислим да ће њен став бити веома значајан. И друго Србија је пропустила прилику да да снажну поруку Холандији, која је иначе доста резервисана према Србији, а посебно према садашњој Влади.

21 replies »

 1. Zasto se ljutitte ? I Kacin zajedno sa svojom grupom pedera je ucinio najvecu uslugu Srbiji ! Bravo Kacin ! Mi i cekamo te packe da bi te s razlogom konacno odjebali i prisli jedinom savezu kome prirodno pripadamo, savezu sa Rusijom, koju je onaj moron Tadic udaljio od Srbije.. Globalna situacija najavljuje neizbezne ratove a mi nikako u pamet, verujuci valjda da ce nam Slovenija i Holandija biti saborci ?! Ej bre !

  Свиђа ми се

 2. Србе Светосавце баш много брига РАЗОЧАРЕЊЕ САД и ЕУ, Нама ЕУ није потребна – наши политичари треба једном за увек да се врате у борбу за СРБИЈУ и СРБСКИ НАРОД да се бореб за СЛОБОДУ а не да буду туђе слуге,
  А томе никоговићу Ј Калцину ради његових претњи Србском Народу забранити
  улаз у Србују или га ухапсити и судити за ратне злочине које је починио према
  Србскоим Народу. Казна ће га стићи кад тад.Наш правац је ИСТОК и Русија,
  једини пут да се спасе Србски Народ и Вера Православна.
  Којекуде Србијо бробуди се и пођи путем својих предака.
  Александар Кузманов Јанковић
  Војвода Фрушкогорски

  Свиђа ми се

 3. Европљани управо раде оно што треба да убеде и оно мало Срба што срља у Европу да се ње одрекне. Забрана прајда је пун погодак у корист србског коначног заокрета ка мајчици Русији. Европљани су довољно глупи да не капирају да је дошло време у којем њихове претње само помажу Србији да се скроз окрене Русима и другим слободним државама. Европски дупелизац Тадић се, Богу хвала, овде више ни зашта не пита и самим тим су њихове претње најобичнији пуцањ у празно. Уосталом, чини ми се да нова власт, званично на европском путу, све чини како би добила добар изговор да одустане од истог. Сетите се изјаве председника Николића о трчању у Европу од пре пар дана. То је први наговештај куда заиста ова држава жели да иде иако дипломатски лаже европске безмозговиће како смо на њиховом путу. Клупко је тек почело да се одмотава. Биће тога још.

  Свиђа ми се

 4. zabole nas strina za EU razocarenje, nek se nose! Name EU ne treba, a budu li nas dirali vreme je da im bacuska rokne atomsku u to direktno na london, pariz, berlin, brisel… Brale samo atomska i zdravo. Ako neko nije za normalan zivot i ako nam neda da zivimo nek se nosi a ko nece, bolje da nas nema ili njih ili nas, ali pedercine ovuda nece setati!!!!!

  Свиђа ми се

 5. + Стало му је као за мало корака е па нек корача где хоће али овде НЕЋЕ ! Једанпут нек укапирају (ако имају с чим ) ово је Србија, поносни најнормалнији људи Православни већински 70%. Његовој еу и папи несме ништа, муслиманима ни даљинцом. е Доста смо трпели, више НЕ . Немојмо заборавити да су нас обманули „сви“ тзв. водећи… изложбу одобрили… НЕДОСТОЈНИ помена. Ко хоће у Јебојевропљане срећан једносмеран пут. Црногорци само једног гејова и пандури га чувају. Ц.Гора у промоцији мора не саветује држање мушких за руке, не гарантују безбедност. Е па неће моћи више… СРБи има нас још увек ??? + гг. Министар и његови апсе за 70 динђи ? све ће нас поапсити ? Свако нек ради свој посао. толко од мене. +

  Свиђа ми се

 6. Кацин прети због отказивања “геј параде” (!?) – “Србија ће добити шта је тражила”!
  KACIN TREBA DA DOBIJE STO JE ZASLUZIO

  Свиђа ми се

 7. ISTERAJTE taj IZMET iz Srbije i prekinite SVE odnose! IIii, sad cete Srbe INADZIJE da uplasite, lol +++CCCC
  O CEMU lupa KucKIN i UN? Pa i u EU crkva i narod ne dozvoljavaju pedersko i nacisticko zlo!
  Evo primera od 03.10. 2012 – gde je narod demonstracijama od hiljade gradjana u celom regionu – sprecio demostraciju stotine NAZI – pristalica, koji time nisu mogli da sprovedu svoj plan!
  http://www.swr.de/landesschau-aktuell-bw/-/id=98428/gp1=fromDetail/did=10398914/pv=video/nid=98428/1ujdu54/index.html

  Свиђа ми се

 8. UBICU SRPSKIH VOJNIKA JELKA KACINA UGOSTIO SRPSKI PREDSEDNIK
  Tužilaštvo fašističkog suda u Hagu nije nikada pokrenulo postupak (istražne radnje)protiv ratnog zločinca Jelka Kacina a on da bi predupredio bilo kakvu istragu (odlepršao je u Savet Evrope) Niko nije očekivao da će fašistički sud u Hagu podići optužnicu protiv fašiste i teroriste Jelka Kacina. Neće to uraditi ni država Slovenija ali država Srbija je morala da mu sudi (makar i u odsustvu) Tako bi bilo da su u Srbiji na vlasti Srbi, patriote, a ne jude i marionete Zapada.Hiljadu materijalnih dokaza ima da je Jelko Kacin bio naredbodavac da se ubiju stotine srpskih nenaoružanih vojnika. Zar neko misli da bi ljigavi metuzalem Vukčević pokrenuo postupak pred srpskim sudom za ratne zločine protiv fašiste Jelka Kacina? Vukčević je Bramercov sluga (ćata) koji izvršava naloge haškog tribunala slanjem poverljivih srpskih državnih dokumenata Haškom tužilaštvu.Sadašnja vladajuća garnitura sa predsednikom Srbije (takođe sa marionetom Zapada) prima u goste ratnog zločinca Jelka Kacina umesto da se zastidi zbog tog čina i ode i izvini se majkama poginulih vojnika poginulih od ruke fašiste Jelka Kacina , predsednik Srbije se grli i ljubi sa najvećim neprijateljem srpskog naroda. Da ovaj čovek koji sebe naziva predsednikom Srbije ima časti, obraza i bar malo duiše ne bi smeo da izađe iz jazbine na Andrićevom vencu dok ne bude zadovoljena pravda, dok Jelko Kacin ne bude iza rešpetaka.

  Свиђа ми се

 9. Зло мисли безбожник праведнику, и шкргуће на њ зубима својим. Али му се Господ смеје, јер види да му се примиће дан његов. Мач ће њихов ударити у њихово срце, и лукови њихови поломиће се. (Пс.12,13,15).

  Свиђа ми се

 10. Демонске силе из такозване “ Европске Уније“ захтевале су као жртву СРБСКУ ПРАВОСЛАВНУ КРВ у сред Београда, стоп ЕУ&НАТО -вским кнезовима таме,спас није на запду тамо је пакао , Христ је на истоку ,тамо где је Русија тамо је и мајка Божија ,Богородица.

  Свиђа ми се

 11. pa sta ti mislis Kacine da je nas briga sto cemo dobiti packu od EU-tanasije. Pa covece vecina u Srbiji ne zeli u EU a ni vase nakaradne demonkratske principe iza kojih se krije cisti totalitarizam. Mi smo drugaciji od vas i zelimo da to i ostanemo. Ne damo üporodicu ni nasu decu vasim ekperimentima. DOSTA JE!!!!!!!

  Свиђа ми се