БАРИКАДЕ

НАТО и Немачка планирају слање додатних трупа, трајну окупацију севера КиМ, и кршење сваког српског отпора?


НАТО И НЕМАЧКА ПЛАНИРАЈУ СЛАЊЕ ДОДАТНИХ ТРУПА, ТРАЈНУ ОКУПАЦИЈУ СЕВЕРА КиМ, И КРШЕЊЕ СВАКОГ СРПСКОГ ОТПОРА?

10 октобар 2012, СРБски ФБРепортер

ФБР НАПОМЕНА: У НАСТАВКУ ЈЕ ЛОШ КВАЛИТЕТ ГУГЛ ПРЕВОДА ОРИГИНАЛНОГ НЕМАЧКОГ ТЕКСТА- АЛИ И ИЗ ТАКВОГ ПРЕВОДА СЕ ЈАСНО ВИДИ ДА НЕМАЧКА ВЛАДА ПЛАНИРА ВОЈНЕ АКЦИЈЕ- ОДНОСНО „ТРАЈНУ ОКУПАЦИЈУ“ СЕВЕРА КОСМЕТА, ДА СУ У ТУ СВРХУ ДОБИЛИ САГЛАСНОСТ НАТО КОМАНДЕ И ДА СУ СПРЕМНИ ДА ПОШАЉУ ДОДАТНЕ ТРУПЕ НА КиМ. ТАКОЂЕ ИЗ ОВОГ ТЕКСТА ПРОИЗИЛАЗИ ДА ЈЕ АКЦИЈА НЕМАЧКОГ „ВЕРМАХТА“ УСМЕРЕНА НА „СМИРИВАЊЕ“ СРПСКОГ СТАНОВНИШТВА НА СЕВЕРУ КиМ. 

НАШ САРАДНИК К.М. НАМ ЈЕ ПОСЛАО ОВУ ВЕСТ УЗ ПРОПРАТНИ КОМЕНТАР КОЈИ ОВДЕ ОБЈАВЉУЈЕМО У ЦЕЛИНИ:

За ФБР пише К.М., Објављено 2012/10/11 у 03:50

Немачка спрема напад на север Космета!

Ево, ко уме да чита швапски, овде у чланку стоји да немачка спрема да распореди снаге окупатора на север Космета! У нато-у су то баш швабе захтјевали и биће им тај захтјев удовољен! Још шта је лицемјерно у том тексту, о Србима на Космету кажу да су то „Косовари” српског поријекла! Антисрпска швапска кампања се наставља, а уствари никад није ни престајала! Зато, браћо Срби, поготово на Космету, опрез, будите будни и опрезни и будите спремни, да се не дамо нацистима тек тако лако! А та влада у београду да се опиједели већ једном, или ће поштовати устав Србије и бранити свој територијални интегритет и оканити се више те фашистичке еу, и окренути Русији и БРИК-у, или ће бити горе издајице од претходних квизлинга!

Ево линка:

http://www.tagesschau.de/ausland/nato-verteidigungsminister102.html

„Zudem wurde der Bitte Deutschlands entsprochen, die Truppenverteilung im Kosovo zu überdenken und mehr Kräfte im Norden zu stationieren. Der deutsche Verteidigungsminister Thomas de Maizière war mit einer klaren Ansage in das Treffen mit seinen NATO-Kollegen gegangen: Bei der KFOR-Mission im Kosovo muss sich etwas ändern.”

„Der Minister sprach zwei Auswege an: Entweder müssen zusätzliche Soldaten her, dauerhaft stationiert – oder die Aufgaben der KFOR im Kosovo werden anders verteilt. ”Die könnte darin bestehen, dass wir so umgruppieren, dass wir mit den bestehenden Kräften ohne Reserven auch die Aufträge im Norden erfüllen.„ Also in der Region, in der viele serbischstämmige Kosovaren leben und die noch immer nicht befriedet werden konnte.

NATO-Diplomaten zufolge stieß de Maizière mit seinem Vorstoß auf einhellige Zustimmung. NATO-Generalsekretär Anders Fogh Rasmussen blieb bei diesem Thema allerdings eher vage und sagte, das sei Sache der Militärs vor Ort. Man werde in den kommenden Monaten erleben, dass das Augenmerk verstärkt auf den Norden des Kosovo gelegt wird.”

Ови одломци текста се односе на нас и на Космет, и ето, сви се у нато-у сложили са планом немачке, значи сви они су нама отворени непријатељи, а ми ко фол оћемо неке преговоре са њима, па о чему више????? Докле још уцјене?????

Сад треба рећи фашистима јасно и гласно НЕ, НИКАД се нећемо одрећи привремено окупиране српске територије Косова и Метохије!!!!!

За слободу српског народа, за СРБИЈУ, КОСОВО и МЕТОХИЈУ, РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, РЕПУБЛИКУ СРПСКУ КРАЈИНУ!!!!!

Сад је вријеме да се види ко је ко!“ (К.М.)

ОРИГИНАЛНИ ТЕКСТ НА НЕМАЧКОМ: 
http://www.tagesschau.de/ausland/nato-verteidigungsminister102.html

(10.10.2012 18:49 Uhr)

——————————————————————————————————-

НАТО дискусије о Авганистану и Косову

Нови приступи старим мисијама

НАТО жели да преиспита своје трупе дистрибуције на Косову – и одговор на кључним захтевима одбране де Маизиере. Друга тема НАТО министарском је нови Авганистан мисија од 2015, у којој обуку авганистанских војника у центру.

До Биргит Сцхмеитзнер, БР Радио Студио Бриселу

Косово и Авганистан – били су њих двојица војних операција центар на последњег дана НАТО министара одбране састанка. Министар одобрио Војне званичан мандат да изради планове за обуку мисији у Авганистану након 2014.

Поред тога, захтев је срео у Немачкој да промислимо дистрибуцију трупа на Косову, а да се распореди више снаге на северу. Немачки министар одбране Томас де Маизиере отишао са јасним захтевом на састанку са својим колегама НАТО: У мисије КФОР-а на Косову, нешто мора да се промени.

Аудио: мисија НАТО на Косову и Авганистану

ЗвучниБиргит Сцхмеитзнер, БР Радио Студио Брисел 10.10.2012 17:49 | 2’57

 • Довнлоад Преузмите аудио фајл:

Према де Маизиере се претварамо као да број војника је довољно или чак елиминисани. У ствари, могло би се обављају задатке само ако се активирају додатни резерви батаљона. „Посебно Немци су оптерећени, али само као Аустријанци и Италијани. Ово је нетачно и не одговара ситуацији“, рекао је он.

Два курсеви у косовском питању

Министар је говорио о два начина: или додатне трупе су стациониране од трајно – или улога Кфора на Косову бити другачије распоређена. „Могло би бити да смо толико прегруписавање да радимо у складу са постојећим особљем, без резерве, посао на северу“. Дакле, у овом региону, где многи становници Косова серби  живи и још увек не може да се смири.

НАТО дипломате рекао је де Маизиере састао са својим потисак са једногласан пристанак. Генерални секретар НАТО-а Андерс Фог Расмусен је на овом питању, међутим, прилично је нејасна и рекао да је то питање за војску на сајту. Видећете у наредним месецима да ће фокус бити више на северу Косова.

Налог за Авганистан мисију издата

Расмусен је било много јасније на тему Авганистана. Званични наређење војсци да развију планове за учешће у НАТО после завршетка борбених мисија, био је одобрен.

Томас де Маизиере у Бриселу (Фото: АП)Позиви да се преиспита трупе размештање на Косову Министар де Маизиере. Реч „наследник мисија“ је избегавати ликед ит придаје велики значај за утврђивање да би требало да буде од 2015 па надаље нема трупе боре више, али само обука, консалтинг, Суппорт. Који је ипак јасно: Чак чинећи потребне стручњаке да се испоручује и заштићени. За то су земље НАТО-а ће морати да додатно особље на располагању.

Магнитуда процењује одбране де Маизиере овако: „Треба да знате: Ако консултант, тренер и, подршка, има, онда треба периферију пет до шест војника који обезбеђују заштиту, телекомуникације везе, превоз, медицинске услуге. И то мора да буде добро координиран „.

Сенци припреме за нову мисију увек нових смртоносних напада на НАТО трупе стране авганистанских снага безбедности и талибанских који су камуфлирани са униформама војника или полицајца. Нови Авганистански министар одбране Бисмиллах Кан приписује то чињеницом да су авганистанске снаге безбедности изградила пребрзо и ви у регрутовању није био опрезан довољно. Серија инцидената довео је до страха да радикални исламски Талибани су се инфилтрирали у војску и полицију.

5 replies »

 1. знате шта…….то ми звучи овако….“недајте се браћо срби са косова и метохије…нека и сто батина буде по вашим леђима ,издржите …ми смо у мислима са вама….Овако дакле…ми се нећемо дати тако лако то је сигурно….а ви остали…ТЕРАЈТЕ СЕ У П….У ЛЕПУ М……У !!!

  Свиђа ми се

 2. Duznost svake nacije na svetu je da zastiti svoje gradjane od bilo cije strane
  agresije. Takodje je duznost drzave Srbije da spremi vojsku i policiju da zastiti
  svoje gradjane na okupiranim teritorijama Kosovu i Metohiji. Nesmemo dozvoliti
  da belosvetska bagra maltretira Srbsko stanovnistvo na nasoj zemlji.
  Zahtevati da se okupacione snage povuku iz nase zemlje, ili ce izazvati novi rat.

  Свиђа ми се

 3. Po treci put ce svabe da popuse bez obzira na pomoc zapada.Oni kao ni srbi se nisu naucili lekciji:nediraj upornijeg i tvrdoglavijeg a do sada smo to mi bili dace bog opet al zadnji put jer sad nestajemo u austriji vec smo mnogo dalje treba samo zeleno svetlo!!!

  Свиђа ми се

 4. NE DAJTE SE BRACO SRBI.ISTERALI SMO NEMCE IZ SRBIJE TOKOM PRVOG I DRUGOG SVETSKOG RATA, PA ONDA NATO BOMBARDOVANJE ’99 GDE SU TAKODJE UCESTVOVALI NEMCI I TU SMO IM ODOLELI, PA STE IM VI NA BARKIDAMA ISTO ODOLELI PA NECE PROCI I OVAJ NOVI TALAS NEMACA.JEDNOSTAVNO NIKADA ONI NECE USPETI DA ODVOJE KOSOVO I METOHIJU OD OSTALOG DELA SRBIJE!!!

  Свиђа ми се

 5. Ако се то деси, па неће ли Дачић и Николић то гледати као представу на ТВ или ће нешто предузети да се одврате окупатори од намјере.

  Свиђа ми се