АУТОРИ

Помозимо младом Николи- дечјој жртви фашистичког НАТО бомбардовања 1999-те!


ПОМОЗИМО НИКОЛИ

12 октобар 2012, СРБски ФБРепортер

Пише: Д. Радосавчевић

Косовска Митровица као иницијатор акције, а такође и Равногорски покрет Косова и Метохије, подржавају акцију ПОМОЗИМО НИКОЛИ и замољавају све хумане људе да помогну у висини својих могућности, како би наш млади Никола операцијом повећао наду, да може доживети све оно што здрав човек жели,и све оно чему се радује…. Замољавам такође и све оне који нису у могућности да новчано помогну,овај текст проследе свима онима које познају.

Унапред су вам захвални управа и чланови Друштва Српско-руског пријатељства Косовско огњиште из Косовске Митровице и желе вам свако добро од Господа-на многаја љета….

Никола Радојковић, рођен 18. 07. 1994. год., из Бањске (Косово и Метохија), је оболео од „hemangiom grla-venose malformation des hypopharynx und larynx links”,па му је хитно неопходна операција у иностранству. У време бомбардовања репетитора, на брду изнад Бањске, 1999. године, Николу је погодио гелер.После прегледа лекара,младом Николи ништа није пронађено у врату,да би се 2007. године, напрасно разболео, а потом је установљено да се гелери још увек налазе у врату. Уследеле су операције у Београду, где су му одстрањена страна тела у пределу грла и врата, а затим је оперисан и седам пута у Берлину.Потребне су још три операције,и за њих треба спремити 38 000 евра,где су родитељи немоћнии,па су за ову суму новца принуђени да замоле све људе добре воље ,како би њихов син оздравио.. Николина жеља је да,када заврши средњу медицинску школу у Косовској Митровици, својим знањем помаже људима..Помозимо му! Новац се може уплатити на рачун:

Комерцијална банка
205-9001018155248-41

На име Никола Радојковић

Контакт телефон: 064 /99-26-376 – Никола; 065 / 65-96-000 – Ненад; 064 / 32-91-463 – Сандра
за ДСПР Косовско огњиште
Верољуб Бата Петрони

Писала Данијела Радосавчевић

_________________
ПОВЕЗАНИ ТЕКСТОВИ:

Помозимо Николи Радојковићу (18) из Бањске да оздрави! Никола се лечи од гелера који су га погодили у врат током бомбардовања! Никола је тада имао само 5 година!

Помозимо младом Николи- дечјој жртви фашистичког НАТО бомбардовања 1999-те!