АУТОРИ

Симовић: Умни и духовни рат за Београд


Умни и духовни рат за Београд

 

Тајна Знања Ананде Ор СрбИнде

о Души и Духу Престоног Града

 

Драган Симовић

 

 

Београд, још од смрти Деспота Стефана Лазаревића,  нема србску духовну и енергетску потку.

Када се Београд посматра са становишта духовне науке, одмах се види да је тај Град под јаким чинима, под јаким утицајима магијских и енергетских зрачења, да је, буквално, запоседнут сенкама и утварама, прикојасама и бесовима.

Сенке и утваре немају толико утицаја у надземљу колико имају у подземљу Града!

Душе луталице, дуси изгубљени у простору и времену, тамни ентитети који бивају заглављени између двају упоредних светова, скривају се, и већ вековима обитавају, у мрачним подземним пролазима, у прахришћанским катакомбама, у спиљама и раселинама оног другог, невидљивог и сеновитог, Београда.

Судбина Срба, на овим просторима, повезана је са судбином Престоног Града!

Ово о чему говорим, то су суштаствена Знања наших аријевских Предака, ВедСрба, КолоВена.

Престони Град јесте Теме илити Круна једног Народа и једне Државе.

Потка Места, на којему почива Престони Град, пресудна је, скоро судбинска, за свеколики живот, и њезина енергетска и ментална зрачења творе поље усудбеног илити кармичког исијавања, чијим најтананијим дејством, титрајима и трептајима, бивају захваћени и Народ и Држава.

То је чудо једно, како се Срби нису томе посветили!

Како се нико од Срба није запитао, зашто је Београд тако често рушен и спаљиван, зашто је толико невиног народа, превасходно Срба, умирало мученичком смрћу у своме Престоном Граду!?

Само име града скоро да не одговара, у овом случају,  уклетом Бићу Града!

Београд је био БеоГрад само за владавине Деспота Стефана Лазаревића, будући да је Деспот Стефан био велики посвећеник, упућен у многа Тајна Знања; био је ВедСрбин, Аријевац.

Зато су Га и убили мучки, потуљено и лукаво у лову! Није истина оно што стоји у житијима и у древним летописима, да је Деспот напрасно умро, већ је истина да се око Њега ковала завера, која је ишла преко Ватикана, и да је, као што рекох, мучки убијен у лову!

По убиству Деспота Стефана, Београд, а са Београдом и Србство и Србија, упадају у вековно ропство, у тартарски духовни мрак, а из тог духовног мрака, после скоро четири столећа, Србство васкрасава Црни Ђорђије, који је, опет, био у кармичкој и духовној вези са ВедСрбином, Деспотом Стефаном Лазаревићем.

Да Карађорђе није мучки убијен, управо као и Деспот Стефан (а није случајно да су обојица ВедСрба убијена скоро на истом месту!), Београд би, за кратко, васпоставио Србску Духовну и Енергетску Потку!

Сви доцнији покушаји да се развежу ментални и енергетски чворови Потке Београда, нису уродили плодом.

Из једног јединог разлога – што је србска културна и духовна елита, од средине деветнаестог века, била искључиво прозападна, односно, под јаким утицајем европског позитивистичког и материјалистичког учења, и што, будући таква никаква, није могла да појми и да схвати духовне димензије Живота!

У међувремену се био појавио један Велики ВедСрбин, Божански Посвећеник, Аватар Перунов, који је имао намеру да над Београдом распростре енергетску и духовну мрежу, да над Београдом постави невидљиви дејствени и умни штит, те да тако заштити Београд, за сва времена, од свих нежељених и негативних утицаја

(штавише, и од самог бомбардовања, како из ваздуха тако и са земље!)

али је и Он, као и претходници му, био осујећен од прозападне, ватиканско-унијатске, србомрзачке културне и политичке елите.

Име тог Божанског ВедСрбина сви знамо.

Зове се Никола Тесла!

Срби морају да знаду, да је Тесла, због тог Наума, био исмејан од прозападне, ругалачке и србомрзачке елите, када је почетком тридесетих година прошлога века, затражио од Југословенске владе скромна средства, да над Београдом постави невидљиви енергетски штит!

Тесла је, кажу, био веома тужан и сетан због тога!

И даље се присетимо свега онога кроза шта је све Београд пролазио у целоме двадесетом веку.

У васцелом двадесетом веку, заиста, Београд није ни седам година био Србски!

Србомрзачко умно и духовно дејство двадестог века, прелило се и у двадесет и први век!

Ако бацимо поглед на Београд са становишта Тајних Знања, ако га посматрамо Одозго, из Виших Светова, видећемо и схватићемо да Београд нема Србску Духовну Потку, да Београд, штавише и није Србски Град, нити по Дејству нити по Духу.

Али, не очајавајмо!

Ускоро ће се појавити велики посвећеници, ВедСрби из Русије, који ће развезати све енергетске и менталне чворове, и снова, после толико времена, васпоставити Србску Потку Београда.

И тада ће Београд, али заистнски, бити Србски Бели Престони Град!