АУТОРИ

СИНДИКАТ СРБСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ЗАХТЕВА ОД ДАЧИЋА ДА СЕ ИСПИТАЈУ НАВОДИ О ПОСТОЈАЊУ КЕМТРЕЈЛСА У СРБИЈИ


Председник Синдиката српске полиције, Глишо Видовић затражио је данас од Председника Владе и Министра унутрашњих послова Ивице Дачића, да испита наводе грађана и медија о постојању кемтрејлса над Србијом. СРБски ФБрепортер се придружује захтеву у име свих грађана Србије. 

16.10.2012.

У допису Дачићу, синдикат наводи: „Велики медија у Србији о овом проблему отворено говоре и наводе да специјално адаптирани авиони, под маском комерцијалних летова над небом Србије, на млазницама на репу или крилима авиона испуштају отровне хемијске агенсе као што су: вируси и вирусни фрагменти, нервни отрови, тешки метали попут алуминијума и баријума, микроорганизми, пестициди и радиоактивне материје, дехидриране људске ћелије, фибризне филаменте и др.

Како медији наводе, крајем прошлог месеца шведске власти су признале да су кемтреилс стварни а не неке теорије завере.

Оваквим писањем медија, и позивањем да грађани Србије шаљу своја искуства и фотографије све више се уноси узнемирење и панику међу становништвом. Шире се гласине а путем јавног поговарања повезује овогодишња суша, алармантан број канцерогених обољења међу становништвом као и пораст других болести са појавом кемтрејлса над Србијом.

На интернет форумима и социјалним мрежама о овој теми се воде разне дискусије у коме учествују и запослени у МУП.

Сложићете се да оваква писања и јавно изнета искуства грађана све више доприносе јавној несигурности и повећању панике и небриге руководства државе за ове проблеме и здравље нације.

С тим у вези, сматрамо да је неопходно и што хитније, оформити државну комисију састављену од стручњака која ће испитати наводе о постојању кемтрејлса над Србијом а јавност обавестити о резултатима истраге и предузетим мерама у циљу отклањања опасности.

У противном, ћутање државе и њених институција допринеће масовној паници и хистерији становништва, медији ће о овоме писати у циљу повећања својих тиража а грађани ће испредати приче и стварати даље теорије завере.“
– Потписује Глишо Видовић – Председник синдиката.

Број: 127и/012
Београд, 15.10.2012. године

http://ssp.org.rs/2012/10/15/ispitati-navode-o-kemtrejlsu-nad-srbijom/

*****************************

„Наука је само перверзија уколико нема ултимативни циљ да допринесе добробити човечанства.“ – Никола Тесла 1919.

Земља је данас нестабилнија него пре и љуља се више него што је то уобичајено. Док се атмосфера убрзава, Земља успорава. Земљино језгро постаје све вруће, а магнетски север се мења. Сунце је све активније и старије него што смо то до сада мислили. Све је више непредвидивог, док људи желе да иду до крајњих граница.

ХААРП – НАПРЕДНА ТЕСЛИНА ТЕХНОЛОГИЈА

Страшно је то што ни аутори овог пројекта не знају какве ће последице произвести овај екперимент…

Познати астроном и астрофизичар Carl Sagan је рекао: Створили смо цивилизацију, чији најважнији темељи и основе у потпуности зависе од науке и технологије. Уређена је тако да готово нико не разуме науку или технологију. Можда неко време и можемо наставити овако, али пре или касније, ова есплозивна мешавина незнања и моћи обиће нам се о главу.
Јоносфера личи на широки мехурић од сапунице. То је опна – електрично набијен природан штит око Земље, који штити живот на Земљи од смртоносног зрачења.
Атмосфера нам је потребна за наш опстанак. Никако је не бисмо смели уништити. Без јоносфере сви ми би били испржени. Сва жива бића.

Године 1912., визионар и геније Никола Тесла је открио начин како потчинити небо, тако што је усијао атмосферу. Пронашао је наизменичну струју, радио технологију, високих фреквенција и слободну енергију. Експериментисао је са високим и ниским фреквенцијама, као и електромагнетним таласима. Замишљао је да промени време и да направи штит око Земље који би нас штитио од пројектила. Такође је тврдио да поседује знање како да расцепи Земљу на два дела.

Године 1985. Bernard Eastlund је поднео захтев за патенте, с којима би неке од ових идеја могао учинити стварним. Многи верују да су ти патенти постали темељ за ХААРП – Програм активног ауроралног истаживања високе фреквенције. Године 1994., компанији ARCO поверено је да пронађе начин како да искористе поља плина на северу Аљаске која нису могли да продају.

Да добијете представу о коликој се количини плина ради довољно је рећи да га је било толико да би се целе САД могле обезбедити на годину дана. Физичар Bernard Eastlund  је направио сам основе и идеје за војну и цивилну употребу, помоћу којих би се плин претварао у електричну енергију коришћењем великих антена.

ШТА ЈЕ ХААРП?

ХААРП је велика антена која одашиље радиофреквенцијску енергију у виши слој атмосфере, умањено опонашајући оно што Сунце иначе ради. То чинимо зато јер кад имате радио сметње у јоносфери, онда не можете комуницирати са сателитима.
ХААРП је одобрен одлуком Конгреса САД 1990. године. Па је тако Конгрес наредио Министарству одбране да истражи потенцијале зоне поларне светлости на северној хемисфери, како би побољшали комуникацију, навигацију и надзор. Последњих седам година ваздухопловство и морнарица САД почели су заједнички да управљају ХААРП-ом. Намена програма који садрже ти патенти је: уништавање пројектила, контрола и ометање комуникација, модификација времена, као и могућности помицања дела више атмосфере даље у свемир, како би се могла променити и скренути путања лета пројектила.

Када се одашиљу радио фреквенције према јоносфери оне погађају молекуле унутар атмосфере, чинећи да се субатомске честице брже крећу, приликом тога се температура повећа, може достигнути и 1600 степени, што је уначе и уобичајено деловање Сунца на те честице у вишој атмосфери.

Земљина јоносфера садржи огромну количину енергије. Тренутно се догађа 8.000 олуја у сваком тренутку на Земљи. Милиони ампера струје ударају Земљу у облику муња. ХААРП може подстаћи те ефекте.

На следећем видео снимку (који је један од многих – али најбоље објашњава ову високу технологију) можете чути мишљења и објашњења пројекта која износе физичар Bernard Eastlund, Rich Garcia – особа задужена за односе с јавношћу пројекта ХААРП,  John Hecksecher – вођа ХААРП пројекта, научник и истраживач Dr. Patrick Flanagan…

Многе информације добијамо данас путем разних средстава информисања. Неке су тачне, неке нису са одређеном намером. Интересантно је међутим, да је већина – јако важних за неке који су их пласирали, са пажљиво одабраним речима и у одређеном добро осмишљеном облику – представљена јавности да би се, онај ко разуме о чему се ради, извргао подсмеху као „теоретичар завере“.

А планови оних који „владају планетом“ су „себични“  и толико монструозни да се оном ко има мало мозга и зна да га употреби буквално леди крв у жилама. Овим текстом ризикујем да ме прогласе за присталицу оних малобројних који имају мозак…но, ако га не користим на било који начин (вежбам) онда ми и не треба, јел` тако – тако је!

Природно је да човек не воли тајну. Тајну у свом животу, а посебно о нечему од чега зависи његов нормалан, свакодневни живот. Посебно су нам, природно одбојне вести о тајним друштвима, ритуалима, разним заклетвама и плановима о уништавању народа у свету. То се једноставно не слаже са нашом културом, вером и традицијом. Знам да не морам да објасним али хоћу: у нашој, србској традицији, вери православној Светосавској и култури – није пристојно и морално радити другом о глави, правити оружје у сврху уништења човека, и што је најгоре употребити га, јер смо још током одрастања у породици стекли тотално супротне особине у култури, вери, стварном животу: љубав према ближњем, доброчинство, мирољубивост, моралност… па природни односи у породици према детету, мајци, оцу, сестри и брату, родбини, пријатељима… све оно што се не може купити новцем, уствари… садржаји које стичемо животним путем обликујући се у личности, уметност сваке врсте у сврху добра и лепоте, а не зла и свих ружних, већ (на жалост) познатих ствари.

Монструозност оних који спроводе разне планове уништења планете је тиме нама одмах при првој информацији одбојна и незамислива, односно – ми у то тешко можемо поверовати… Оно што је чињеница је да се живот у свету претворио у новац и да су праве вредности скрајнуте у страну са тенденцијом коначног брисања из свести људи, а у први план постављена илузија о слободи избора како ћемо живети… Те слободе су углавном уперене против здравља нације, односно традиције, вере, породице као основа опстанка нашег народа на пример, културе и на крају свега онога што производи осећања у човека: љубав, бригу за другим, доброта…

И та осећања постоје у земљи Србији, и поред тога што је систематски уништена привреда па су милиони људи остали на улици, без основних средстава за живот, а сада је преко пола милиона људи испод границе сиромаштва, незапослених преко 750.000, док према евиденцији НСЗ, око 25.000 младих између 15 и 30 година чека на посао, ту су и они са завршеним факултетом. Свако се о својој породици брине како уме и зна… има и оних који се предају, чак реше на самоубиство, има и оних којима се то одразило на здравље, све је више таквих… Пораз једног друштва је када се скоро 10 % малишана старости до 13 година и око 8% млађих од 18 година према неким анализама које су објављене још пре четири године води као сиромашно, сада је та цифра вероватно много већа, и  у сталном порасту, као и број од преко 800.000 корисника социјалних давања по разним основама…

Људи у свету су доведени у стање контроле ума, већ добровољно пристају на то нешто што их води како год да то назовемо: Билдеберг, Рокфелер, илуминати, Групе 8 или 20, Светска здравствена организација, НАТО, Ротшилд … то је изузетно опасно…

О томе да се већ деценијама ради на стварању Новог светског поретка читали сте и гледали много тога. Многи ће и умрети протестујући против њега.

Хлорисање воде, одређени штетни додаци у готовим производима (храна, пиће, средства за хигијену, козметика, неадекватни лекови, ИГРАЧКЕ ЗА ДЕЦУ !?) који се пласирају широм света, ХААРП програм, хемијски трагови – хемија у атмосфери је геноцид над народом у комбинацији са опет опасном и штетном генетски модификованом храном даје страшне резултате – од којих је један и болест моргелонса (буба)…  Па безобразно малтретирање и свакодневни притисак да се добровољно пријавимо за експеримент – вакцине H1N1 које медијски нису прошле, али ћемо ту  грешку министарства здравља сви папрено платити, из сопствених џепова наравно јер се тако пуни буџет из кога се врше плаћања те врсте, а платиће здрављем они који су те вакцине примили…

И уз све ово догађа се и кемтрејлс? Није питање догађа ли се и код нас, јер небо нема границу, а приметили смо да никако није као пре, ко је наравно желео да примети…

http://beforeitsnews.com/chemtrails/2012/08/documentary-why-in-the-world-are-they-spraying-2430096.html
(Клик на фотографију одвешће вас до сведочења пилота авиона који учествује у свакодневном „запрашивању“ на линку:
http://beforeitsnews.com/chemtrails/2012/08/chemtrails-air-force-pilot-admits-spraying-2430100.html)

СТРУЧЊАЦИ ШИРОМ СВЕТА ПОТВРДИЛИ СУ ДА ЈЕ КЕМТРЕЈЛС УСТВАРИ БИОИНЖЕЊЕРИНГ У ЦИЉУ ПРОМЕНЕ КЛИМЕ, КОЈИ ЈЕ ВЕЋ ДОВЕО ДО ДРАСТИЧНИХ, ВИДЉИВИХ ШТЕТА НА ДРУГИМ КОНТИНЕНТИМА -ПОРЕМЕТИО СЕ ЖИВОТ ЦЕЛОКУПНЕ ПРИРОДЕ, БИЉАКА, ВОДЕ, ЖИВОТА ЧОВЕКА УОПШТЕ… А КАКАВ ЈЕ УТИЦАЈ „ТОГА“ НА ЧОВЕКА, КАД СЕ ГЕНЕТСКИ ПРОМЕНИ ВОДА, АТМОСФЕРА, А ТИМЕ И ХРАНА…
СВЕ КОМПАНИЈЕ КОЈЕ СЕ БАВЕ ГМО НА БИЛО КОЈИ НАЧИН РАДЕ ЗАЈЕДНО, ТОКСИЧНЕ ХЕМИКАЛИЈЕ УЛАЗЕ У ВОДУ, АТМОСФЕРУ И НИШТА И НИКО И НИКАКО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКЛОНИ ОД ТОГА ШТО СЕ ВЕЋ ДОГАЂА. ОВО ЈЕ ВЕОМА ОПАСНО – ПРЕ СВЕГА ЗБОГ ТОГА ШТО НИ ОНИ КОЈИ СУ ОВО ПОКРЕНУЛИ НЕ ЗНАЈУ КАКВЕ ПОСЛЕДИЦЕ МОГУ ОЧЕКИВАТИ!
ОВО ЈЕ ЕКСПЕРИМЕНТ КОЈИ СЕ ВРШИ НАД ЉУДИМА И ПРИРОДИ ЦЕЛОКУПНЕ ПЛАНЕТЕ. СТРУЧЊАЦИ УПОЗОРАВАЈУ ДА СЕ СА ОВИМ „НЕПРИРОДНИМ ПРОМЕНАМА ПРИРОДЕ“ (БИОНЖЕЊЕРИНГ- ЗАПРАШИВАЊЕ – КЕМТРЕЈЛС  ДОНОСИ МНОГО НОВЦА) МОРА ПРЕСТАТИ, ЈЕР ЈЕ ТО ОПАСАН ПРОГРАМ КОЈИ „УНИШТАВА ЖИВОТ НА ПЛАНЕТИ“.

У последње време видљиви су знаци на небу које исписују неки авиони које раније нисмо могли видети, промена климе је видљива, сви је осећају: драстични пад и повећање дневне температуре, суше, поплаве, у неким градовима и „паучина“, „беле куглице као стиропор“ су падале са неба, хемијски састав тих падавина био је забрињавајући по људско здравље… Американци су, да се подсетимо ПРИЗНАЛИ још прошле године у новембру да је ПАУЧИНА С НЕБА – ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ БЕЛЕ КУЋЕ…

ВАШИНГТОН – Тајни пројекат геоинжењеринга – Американци признали да постоји програм у оквиру којег се у атмосферу испуштају отровна једињења

ПАУЧИНА С НЕБА – ТАЈНИ ПРОЈЕКАТ БЕЛЕ КУЋЕ

15. Новембар, 2011.
EKOLOGIJA - ALEKSIC
Бела кућа, после 16 година негирања, признала је пре два дана да постоји светски тајни програм којим се манипулише атмосфером, и то помоћу авиона који остављају дуготрајан траг, а који се, кад падне на земљу, претвара у паучину. Тиме је потврђено писање Курира из јула ове године да нас необележени авиони запрашују отровима.
Постојање тајног пројекта јавности је открио Џон П. Холрен, кога називају царем научником Беле куће. Он је признао да је атмосфера третирана баријумовим солима, алуминијум-диоксидом и другим отровним једињењима. Иако је свету открио да постоји тајни пројекат, Холрен није навео чему он тачно служи.
НАСА је пре пет година објавила да земља добија 20 одсто мање сунца него десет година раније, што би можда могло да има везе са овим пројектом.
Без обзира на то, једињења којима се третира атмосфера опасна су за људе. Курир је о необележиним авионима чији траг остаје сатима на небу много дуже него што је уобичајено, а који, кад падне на земљу, прави паучину, писао још пре четири месеца. Та појава, названа „кемтрејл“, што је енглеска кованица за хемијски и кондезациони траг, забринула је и грађане Србије. Саговорници Курира навели су тада да се паучина на земљи састоји од неке врсте нановлакана, која се чврсто каче на живе организме, док на стакло не реагују. Ветеринарка Катица Спасић испричала је тада да научници у свету запрашивање нановлакнима повезују са све већим бројем оболелих (више од 60.000) од Моргелонсове болести. Влакна буквално продиру у организам, праве мрежу и вире из рана на кожи које не зарастају, што је ветеринарка поредила с неком врстом инвазије на организам.

Алексић: Победа истине
Председник Еколошког покрета Новог Сада Никола Алексић каже за Курир да је признање Беле куће најлепша вест коју је чуо последњих година, јер је његова борба за истину напокон добила смисао.

– Мене и моје колеге годинама сматрају лудацима који причају глупости, кад ето Американци потврдили да смо били у праву. Ипак, иако су признали да нас годинама запрашују отровима с неба, то вероватно није ни део онога што нам заправо раде – наводи Алексић.

*Могуће последице запрашивања по људе
* хронични умор, главобоље, губитак краткорочног памћења и концентрације, депресија, слабљење имунитета
* кашаљ, болови у грудима, крварење из носа, пецкање очију, подрхтавање очних капака
* неправилан рад срца, проблеми с крвним судовима и крвним притиском
* инфекције и иритације мокраћних и дисајних путева, алергије, астма, кожне болести, карцином

4 replies »

 1. Hm, neverovatno da prvi ko trazi informacije o ovoj problematici je SINDIKAT POLICIJE. Tu nesto nije u redu sa onima koji su pozvani po struci da to traze. Ne guraju li policajce u prve redove svoje ,,hrabre,, borbe. Cudno, cudno.

  Свиђа ми се

 2. + КОначно неко да предузме нешто и да поштено уради посао. Браво ! Истину Бог, увек пројави. Потврда да нисмо у параноји „теорији завера“. Већ „неко“ званично ће објаснити Истину, јер грешимо као и за обавезне вакцине. +

  Свиђа ми се

 3. То СрБска Полицијо, ајд сад полако и Харп, Ваши људи су изложени јер чувају Харп, и по неким појмовима на нету, Харп локатора са собама за вођење има и по полицијским зградама. Востани СерБие!

  Свиђа ми се

 4. LEPO JE TO NIKOLA ALEKSIC REKAO VEC PRE NEKIH GODINU DANA, ALI NIKO NE OBRACA PAZNJU NA TO ILI SE PRAVI LUD, SVE DOK SE NE POCNE DESAVATI VELIKO S.A.E, ALI CE ONDA BITI KASNO ZA DOSTA LJUDI U SRBIJI!!!ZATO STO PRE DA SE OSVESTIMO OD TOGA I DA SE TO STO PRE SPRECAVA!!!

  Свиђа ми се