Видео

Еколошки покрет Новог Сада: Никола Алексић је пред Судом доказао да се над становништвом Србије спроводи геноцид


„Нису судије божански изасланици који могу по свом нахођењу, без материјалних доказа или супротно материјалним доказима, да пресуђују и одлучују о судбинама обичних људи. То време је давно прошло, а ако неко помисли да се вратило, разуверићемо га. Народ је највећи и последњи судија“, наводи се у Саопштењу које је из Информативне службе Еколошког покрета Новог Сада стигло на адресу ФБР.

19.10.2012. ФБР

Информативна служба Еколошког покрета

ЕКОЛОШКИ ПОКРЕТ НОВОГ САДА

САОПШТЕЊЕ

Данас је у Основном суду у Новом Саду по приватној кривичној тужби МК Групе,  на основу монтиране изјаве, без доказа о намери нарушавања пословног угледа приватног тужитеља, без иједног доказа о претрпљеним штетним последицама по приватног тужитеља, на основу доказаних чињеница да приватни тужитељ незаконито увози семена пољопривредних култура која нису испитана, одобрена нити уписана у Регистар семена пољопривредног биља, Никола Алексић, директор Еколошког покрета Новог Сада, кажњен од стране  судије Пап Боривоја на три месеца затвора, условно на годину дана.

Један човек је пред Судом доказао да се над становништвом Србије спроводи геноцид, један човек је доказао да је приватни тужитељ измонтирао његову изјаву, променио јој смисао и ставио је под знаке навода да би му послужила као основ за тужбу, један човек је доказао да приватни тужитељ незаконито увози семена пољопривредних култура, један човек је доказао да је приватни тужитељ корумпирао цео систем у одбрани свог назаконитог увоза семена неиспитаних, неодобрених и у Регистар семена пољопривредног биља неуписаних семена пољопривредних култура, један човек је доказао да је новосадски суд сервис организованог криминала и да је зато  био кажњен, јер становништво Србије не сме знати шта му се спрема и на који начин му је осмишљен нестанак са лица Земље.

Тај човек се зове Никола Алексић и Еколошки покрет се поноси њиме.

Еколошки покрет се не може заплашити, још мање ућуткати. Колико сутра, против судије Пап Боривоја биће поднета кривична пријава због злоупотребе службеног положаја, због кршења Закона о судијама и биће затражено његово разрешење као судије.

Нису судије божански изасланици који могу по свом нахођењу, без материјалних доказа или супротно материјалним доказима, да пресуђују и одлучују о судбинама обичних људи. То време је давно прошло, а ако неко помисли да се вратило, разуверићемо га.

Народ је највећи и последњи судија.

Информативна служба Еколошког покрета

 

ФБР ДОДАТАК:

4 replies »

 1. Ja sam ovde u severnoj karolini i video sam i sam nekoliko puta sa terase apartmana u kome trenutno zivimo ovakve tragove na nebu.Truju oni i sopstveni narod, ali i na zalost i nas strance koji smo ovde.Zato se moze reci da je Nikola Aleksic apsolutno u pravu kada nas obavestava o svim tim trovanjima iz vazduha i o GMO.

  Samo se pitam zasto tih belih tragova nema iznad Rusije? Rusi bih odmah poobarali kao glinene golubove.A gde je nasa vojska po tom pitanju???

  Zato Nikola majstore nad majstorima drzi se i taj pap borivoje kao i cela ta mk grupa ce dolija ti kad-tad, jer i lija dolija.

  Свиђа ми се

 2. Маестрално, савршено, тачно разложно саопштење Еколошког покрета поводом проблематичне,ја мислим и неоправдане, пресуде, народном трибуну за истину и људска права господину Николи Алексићу. Њему припада безусловно признање, а никаква ни безусловна ни условна казна. Док је судија, увек ће бити и погрешних пресуда. Верујем да ће то виша судска инстанца поништити.

  Поздрав Николи Алексићу — јунакау истине и правде
  од Драгољуба Збиљића.

  Свиђа ми се

 3. ПАРТНЕРСТВО ЗА ТИХИ ГЕНОЦИД

  ДРАГИ ПРИЈАТЕЉИ ИСТИНЕ И ЗДРАВОГ РАЗУМА,

  СВЕДОЦИ СМО ТИХОГ ОДУМИРАЊА НАШЕГ НАРОДА, КОЈИ ЈЕ ПОСЛЕДИЦА НАИВНОГ СХВАТАЊА ЛАЖНИХ ОБЕЋАЊА И ЛИЦЕМЕРЈА „ЗЛО – ТВОРА“ У ИГРАМА БЕЗ ГРАНИЦА, ЗА НЕОРОБОВЛАСНИЧКИ ПОРЕДАК НА НАШОЈ ПЛАНЕТИ. ИЗА ОВЕ ТРАГИЧНЕ ПРЕДСТАВЕ У КОЈОЈ ЈЕ 5,5 МИЛИЈАРДИ ЉУДИ ПРОГЛАШЕНО ЗА „ВИШАК“ ОД СТРАНЕ 300 ПОРОДИЦА – ДОВОЉНО ГОВОРИ О МЕНТАЛНОМ ЗДРАВЉУ ОРГАНИЗАТОРА ЗАПРАШИВАЊА, „ГМО“ ИСХРАНЕ, БИОЧИПОВА И ДРУГИХ ПОГУБНИХ ЗАМКИ….

  НАДАМО СЕ ДА ЋЕ КОСМИЧКИ РАЗУМ ПОМОЋИ ДА СЕ ОВАКАВ СЦЕНАРИО НЕ ДЕСИ НИКАДА, АЛИ И САМИ МОРА ДА РАЗУМЕМО ДА ЂАВО КУЦА НА ВРАТА ! ПОГЛЕДАЈТЕ БОРБУ ЈЕДНОГ ЧОВЕКА ПРОТИВ „ЗЛО – ТВОРА“ И ПОМОЗИТЕ МУ СВОЈИМ ПОЗИТИВНИМ МИСЛИМА У БОРБИ ЗА КОСМИЧКУ И ПЛАНЕТЕРНУ ХАРМОНИЈУ ! У МЕНТАЛНОЈ РАВНИ И СУСЕДНИМ РЕАЛНОСТИМА СЕ НАЛАЗЕ БРАНИОЦИ ПЛАНЕТЕ, ПРАВДЕ И ИСТИНЕ !

  Свиђа ми се

 4. Народ још нико није победио па неће ни Монсанто,а нарочито не Миодраг Костић.Заједно за својим ГМО ђубретом наћи ће се на ђубришту историји где им је право место.Неостварени сан нациста да читав свет стрпају у концетрациони логор њиховим потомцима готово да се остварио.Неометано нас годинама трују а да велика већина нас то и не примећује иако је за то довољно да се погледа у небо,које више није плаво од количине отрова који свакодневно избацију по нама.Да би ово физичко тровање било могуће њему је претходило духовно тровање којима смо изложени пратећи окупиране медије. Лажи које ови медији непрекидно емитују увеле су нас у матрикс лажни свет у коме нема места за сурову истину која се дешава пред нашим очима.
  Предстоји нам болно буђење из матрикса.Велики допринос овом буђењу дао је оптужени Никола Алексић,И ова оптужба допринеће бржем буђењу народа.Што се брже будемо будили то ће оно бити мање болно.
  Моја порука је ИСКЉУЧИ ТЕЛЕВИЗОР УКЉУЧИ МОЗАК!!!!

  Свиђа ми се